![]() |
Re: E46 - black - TM 22 UPS
4 Attachment(s)
uite de la me 3-4poze:X.......
inca teoria ramane valabil sper sa rezolv si practic:D stii u... ai grija de ea si numai bine |
9 Attachment(s)
mersi pentru poze!
dupa cum se poate vedea si in cateva poze .. am schimbat pleoapa de pe luneta cu un cozoroc mic dragut.. si cateva poze de la mine.. saptamana care vine pun intr-un final bara spate m-tech2 sus.. si sper sa schimb jantele cat de curand :D |
Caius, eu zic ca mai frumoasa era pleoapa cealalta :) decat cozorocu asta micut. :)
|
Adevarat,a fost ok,dar e timpul sa schimbi jantele.
Stiu pe unu de are niste oz mito la 1000 € incaltate misto pac pac. Am auzit ca iti plac :lol: |
Frate, la 1000e, isi aduce mito pe 18 de pe ebay... ce jepcar o fi ala de le da cu 1000 :P
Tot nu te-ai lasat de bishnita :P |
ce se`ntampla doctore?
poate te apuca saracia.. sa vedem cum scade pretu :D |
Quote:
btw... dragut cozorocul de luneta!;) |
m-tech 2 spate ... done!
mai trebuie diffusoru' ala.. legat de jante, inca nu m-am hotarat 100% la un model, oricum ceva cu buza.. si mai lat pe spate.. :) |
Cānd mai dai pe la Oradea?Aș vrea tare mult să-ți văd mașina.
|
domnule bine arata !!!!!
|
dubmaniaks .. nu stiu sigur.. s-ar putea sapt. care vine.. dar nui nimic sigur!
kox ... te referi la aia dintre m6 si berlina aia diesel? aia arata bine.. apropo, poti sa aduci 4 capacele pt. jante ASA cum ai tu? vrea colegu' RRM |
Quote:
|
din punctu meu de vedere ati sugerez 8,5 cu 10 sau 11x18 daca se poate si tranteala. CU CAT MAI JOASA CU ATAT MAI BINE !!!!!cel putin eu asa o sa fac.:-):-):-)
|
frozzen ... pe la ce pret se invart jantele alea ..?
kox .. ai ceva tentant la vanzare ? :) |
Quote:
Iar jantele sunt undeva la 800USD (luate din state) aduse la noi 700-800euro... noi Si da... m-ar interesa si pe mine 4 capacele pt jantele ASA AR1, dar m-ar interesa cu emblema BMW(capacel facut de asa pt asa) nu cele pe care scrie ASA. Ca idee :) |
| All times are GMT +2. The time now is 15:12. |
- Copyright 2026 4Tuning