![]() |
Re: My KYS !!
Jos palaria!A iesit destul de bine!
Nici prin gand nu imi trecea de visiniu mat! Bft pe viitor:) |
Deci arata criminal....baga mai multe poze
|
Am trecut azi pe langa locu ei pe acolo da n-am vazut-o:( o tii departe de ochii nostri?:D:-P
|
e la rar probabil
|
Da...este la ITP si la RaR...(martalogii aia) care nu mi-au dat itp-u ca aveam discuri spate desi aveam capace...sacalii draqu:))))
|
KYS-ule, mai multe poze... Nu ne ţine pe sec!
|
urata din cale afara....:D
|
:) railor:) multumesc de aprecieri. Azi masina a vizitat RAR-ul si a primit si un nou talon european ! In plus s-a ales si cu folie omologata Llumar ! poze voi adauga duminica/luni dupa ce am prezentarea ei la ITP! pfff
Numai bine si multumesc la toti ptr cuv frumoase! |
thoamne cum poate sa arate ! :O e superba!
|
WOW!!!!
masina ta a naparlit?????????? sa o sapanesti sanatos si fara incidente folia ce culoare este ?????????? |
N-am ce spune ...a iesit foarte bine ...
Nu am vazut pana acuma un Logan visiniu mat ... felicitari !!! ( Ai un mare + pentru originalitate ) Astept sa termini cu ITP-ul ... si sa fie mai frumos afara ...si iesim la niste poze ;). Felicitari ! |
acu trebuie sa faci si masina de la semnatura visinie :D
|
primul logan "cult " superb.. dar acum daca toti-ai schimbat stilul i-ar trebui si niste jante mai "cult" parerea mea :D
|
NightDevil - ce intelegi prin cult? Sunt multe altele care arata bine - sau pe a lui Kys l-ai remarcat ca fiind primul?
|
alejandro, NightDevilse referea la stilul ales si cine a facut modificarile...e o chestie cu substrat!
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:43. |
- Copyright 2026 4Tuning