![]() |
Re: Discutii intre membrii Crazy Drivers din Bucuresti
a fost marfa aseara.... bine k vati dus pana in constitutiei sa faceti pzoe ... au iesit "muuuuult" mai bine k la polivalenta :lol:
|
dai ma in p*** mea. deja incep sa ma sece rau
|
incerc sa corup o gagik cu un kalos sa intre in club..... va suparati?
|
daaaa... sunt convins ca se supara toata lumea :D:D:D
|
nu ne suparam man... da se trage si ea cu masina?
|
Quote:
cat fuge a ta? |
Quote:
|
faza tare cu gagik cu kalosu. mi-a dat in cap
cristi pavel: ia zi te-ai mai gandit? lauraaaaaa: cu clubul ala....m-am mai gandit....si nush ce sa zic... cristi pavel: poate sa vii la o intalnire cristi pavel: si sa vezi cum e cristi pavel: k nu t mananca nimeni lauraaaaaa: da, stiu lauraaaaaa: poate vin...sa ma anunti cand e.... lauraaaaaa: daca e pot sa mai vin cu cineva? cristi pavel: cu cine? cristi pavel: in masina? cristi pavel: sau cu alta masina? lauraaaaaa: cu alta masina... lauraaaaaa: n-am vb cu el....da' daca e lauraaaaaa: cu cosmin cristi pavel: care cosmin? lauraaaaaa: prieten cu cata si marius cristi pavel: NUUUUUU cristi pavel: e gaboer lauraaaaaa: mda cristi pavel: gabor lauraaaaaa: si ce daca? cristi pavel: e gabor si atat lauraaaaaa: okay lauraaaaaa: atunci ma mai gandesc cristi pavel: hmm cristi pavel: veneai cu el cu masina sau veneai si tu cu masina ta? lauraaaaaa: cred k amandoi cu masinile daca era cristi pavel: da am o retinere k e gabor cristi pavel: k nu am nimik cu el personal cristi pavel: e chiar d treaba lauraaaaaa: stiu lauraaaaaa: : lauraaaaaa: cristi pavel: aha cristi pavel: acu mi-a picat fisa cristi pavel: lauraaaaaa: cristi pavel: dc scoti limba cristi pavel: ? cristi pavel: e sau nu e? lauraaaaaa: ce sa fie? cristi pavel: ai nevoie d protector k sa zic asa cristi pavel: nu? lauraaaaaa: lauraaaaaa: nu chiar...da' ziceam si eu asa cristi pavel: brb lauraaaaaa: k cristi pavel: back lauraaaaaa: welcome back cristi pavel: chiar mi-ai dat soc cristi pavel: cu cosmin lauraaaaaa: tuturor le-am dat cristi pavel: cum sa aduci un gabor la curse cristi pavel: inafara d partea celalta cristi pavel: lauraaaaaa: da' nu-l aduc in calitate de "gabor" cristi pavel: ma impusca astia cristi pavel: dau cu masinile peste mine lauraaaaaa: |
nu frate nu te impuscam, da o sa treci tu strada odata si odata :))! glumesc :P
P.S. auziti fratilor cica i-a placut lu gagicamea la curse:)) in afara de faptu ca nu se simtea bine!!! da cica se baga si ea cu nova lu'taicasu :))!!! cred ca ma face :-s!!! |
Quote:
|
ti-ai gasit nash micule:D
|
Intrucat forumul clubului nu prea este po****t, rog toti membri sa isi faca user (cei care nu au) si sa incercam sa il reanimam cat de cat. www.crazydrivers.net/forum/
|
https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia/13321-meeting-dacia-partea-5-luna-august/page-30.html cateva poze de la Dacia Fest si 2 reprezentanti de=ai nostri CVJ si EJX!! Va pupa tata baieti!
|
Quote:
P.S. sar putea ca toate din bucuresti sa-l avem pe soboricozauru ala mik pe luneta :D |
misto la intalnire. imi cer scuze k nu am putut sa ajung.
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:33. |
- Copyright 2026 4Tuning