![]() |
Re: Machetele mele - coman razvan
Frumoase ultimele 3 achizitii!:shock::D
Mi-ai luat-o inainte cu R3,e comandat la Renault dar nu stiu cand o sa ajunga.... |
imi place ce vad....tine-o tot asa
Mi-am luat alt X5...dar ce sa vezi.....NU DESCHIDE CAPOTA LA MOTOR.....:cry: E cava versiune mai ciudata ptr ca are un sigiliu la capota ....dar o sa-l fac bucati cand imi fac ceva timp |
Hai cu prezentarile, abia astept sa vad X5-ul.
|
15 Attachment(s)
1) Renault Alpine Rally, 1/18, Solido 2) BMW X5 Dakar, 1/18, Solido |
foarte frumoase,in special bmw:D...e foarte special in felul lui...felicitari si bafta in continuare!:D
|
Bine ii sta la X5 echipat asa!!!
|
5 Attachment(s)
Mulțumesc!
Reanault Clio R3, 1/18, Solido |
Eu asteptam prezentarea X5-ului,dar cliosul le intrece pe toate, parerea mea, sa te bucuri de ele, faine rau.
|
Din punctul meu de vedere, Cliosu este una dintre cele mai bune machete facute de catre francezii de la SOLIDO. Am multe SOLIDO in colectie, am avut foarte multe care au plecat intre timp... dar nici una nu a ajuns la nivelul acestui model. Poate Aston Martin si Megane Trophy 2009 sa se ridice la nivelul acesta.
Un minus pentru sigurante, care sunt pictate. Inca un minus pentru ca nu mai ai cutie :))) si pentru poze care le-ai facut cam de sus. :twisted: |
A inceput sa prinda forme frumoase noua colectie, bravo man!
|
Quote:
Quote:
Pentru cutie ... īn locul tău aș tăcea din gură! :lol: Pentru poze ... am o vārstă și mă doare spatele! :lol::lol: Quote:
|
Razvane...ti-ai luat niste machete misto de tot. X5-ul ala il urmaresc si eu,dar imi tot fuge:-P
Cliosul e piesa de piesa;) Iar Alpine-ul e varianta aia care imi place mie, cu "ochii strambi":lol: |
Quote:
Razvane - hehe...imi place cum creste garajul tau... |
Quote:
|
4 Attachment(s)
Pentru azi ceva mic "restaurat"! Masina reala are valoare sentimentala ...
Renault 11, 1/54, Majorette |
| All times are GMT +2. The time now is 12:17. |
- Copyright 2026 4Tuning