![]() |
Re: CT-04-CPF - un Tico alb de Constanta
undeva pe pozele cu aripa este un golfulet 4 galben este masina lu Sandu sound identity nu ?
|
prea tare masina quick! .. bafta baieti in continuare !
|
Quote:
|
Quote:
|
incepe sa arate din ce in ce mai bine ! pot spune ca am vazut si eu in sfarsit un baiat care lucreaza orice masina pe gustul meu .... tare sutn curios daca shifter va mai vinde masina dupa ce o va vedea :) sau se va baga si la interior ( fete usi ,bord.... ) .... mare intrebare :) numai bine la proiect
|
deja are fetzele de usi , si din cate stiu eu , nu o mai vinde...
adica , a bagat atatea milioane in ea , ca sa o vanda? mai bine o tine ...;) |
Am cumparat masina cu 1800 USD.
Numai anul asta am investit inca o data valoarea ei (exterior+scaune+head-unit+deep-cycle+fete de usi interioare+lcd+dvd portabil+iPod etc.) si mai urmeaza inca vreo....multe sute de euro (vopsea, refacere tablarie pe dedesubt, incinte, cablaj, volan...) Cum sa o mai vand? Cine-mi da pe ea macar valoarea masinii + investitia de anul asta? (nu mai zic de restul muzicii, jante+gume, reparatii, imbunatatiri etc.) Masina asta la mine moare...dupa mine va mai pune mana pe ea doar REMAT-ul, dar nu prea curand...:D @MKE, Leutzu_, Vialy, TuningBoy & others: Multumesc pt. reply-uri, ma bucur ca va place! Roby e vinovat! :lol: PS: fetele de usi le am deja, sunt aproape gata, am pus poze cu ele nefinisate -> vor gazdui cate 2 difuzoare de 20cm fiecare, iar restul (2 ovale si 2 de 25 cm + 2 subwoofere de 38 cm -> in spate, langa urechea soferului+pasagerului :lol: ). |
Quote:
deabia astept sa o admir.. cred ca o sa iasa cel mai tare tico din Lume.. sau macar din Europa.. |
quick shifter deci cand vin anu asta la mare trebuie sa ne intalnim hehe..mai vb p mess ;) frumoasa masina...
|
Protuning ne mai dezvaluie ceva noutati? Eu unul astept cu nerabdare , incheierea acestui proiect
|
foarte tare masina.....
alex..tot white va ramane ? |
daca tot o va vopsi ar fi pacat sa nu ii dea ceva special :) ce ti-a aratat robi era misto "de vara" :)
|
parerea mea e ca nu merge culoarea aia ;)
masina cu kitul asta are un aer mai racing sa zic asha , ar merge mai bine o culoare serioasa gri, negru ,alb mat sau sa combini cumva 2 culori dar nu jumate asha si jumate asha ... |
https://forum.4tuning.ro/134-dacia-tuning/34904-dacia-logan-pro-tuning-exclusive-baia/page-14.html
Asta-i culoarea care cred eu ca e cea mai potrivita.... Pana atunci, cred ca masina va avea, cel putin pentru cateva zile, o vopsea negru mat...asta dupa ce va fi gata :| @TuningBoy & Shantzu: Voi 2 pentru ce ati luat ban?????? :shock: :rolleyes2 |
foarte misto culoarea ...
sper sa o lasi "clean" sa nu pui viniluri pe ea... |
| All times are GMT +2. The time now is 11:52. |
- Copyright 2026 4Tuning