![]() |
Re: Club Cielo
poi o speli si pana aj cu ea akasa se murd iar:))))
|
mno mereti la posta...
|
oaleu!!!! mai dar vorbareti mai sunteti...deja am ratat vreo 2 pagini cat am lipsit zilele astea...Dacia nici n-am avut timp sa ma uit in cutia postala...e ceva pacolo....deseara o sa vad...
|
fratilor ar merge o intalnire pe moldova.eu vin doar daca sunt cel putin 4 masini ca nu bat atata drum pentru o masina,doua.astept un raspuns.eu nu prea mai intru pe net ca nu mai am acasa.nr meu de telefon:0741585291.vali.si dupa 27 ma alatur intalnirilor din bucuresti.bafta
|
1 Attachment(s)
ce ziceti de modelul asta de grila?a pus ceva ...un material alb...nush din ce e...peste grila normala...nu a spart/rupt nimic...io zic k dadea mai bine pus doar amterialul ala simplu ...sau e mai bine ala negru,de ex cum am eu?
|
stie cineva daca se poate scoate geamul proiectoarelor standard?
|
da.....il pui in apa fierbinte.si il lasi cateva minute apoi am inteles k se desface aproape singur...dacia stie mai bine.orikm se poate sigur:d
|
Quote:
|
Quote:
|
fiara mea a primit un set de gume noi.
175/60/13 fireston nu stiu de care. ii mai lasata de fata, urmeaza sielle viitoare si pe spate. 65lei/bucata eu zic ca o meritat. ps: noi noute |
donn sa mor daca vad ceva la grila aia.... am stat 5 min cu ochii in poza si nu am vazut nimic... e o grila standard....
dacia wrc presupun ca nu in magazin ai dat 65 lei ..... si daca facem top JEGHI .... daca nu iau primu loc... in top 3 sigur sunt... masina mea are cel putin cate 2 cm in plus in latime pe fiecare parte... (sau echivalent... vreo 15 kg) |
xorro, ba tocmai
noi noute din magazin cu garantie 6 luni pentru ca`s mai rare ca dimensiune. erau 3 bucati pereche...dar daca nu erau 4 am luat 2 si pentru 2 ma duc cand oi mai avea bani. 2x65=130lei + 14 lei demontat+echilibrat+montat pe masina 146 lei total :P foarte happy. si acuma...bravo mie ma duc in camin la fete :P |
1 Attachment(s)
[QUOTE=XoRRo;1297731]donn sa mor daca vad ceva la grila aia.... am stat 5 min cu ochii in poza si nu am vazut nimic... e o grila standard....
da mai e standard...dar are o plasa alba pusa...adika e un alb metalizat spre gri...nush exact culoarea sa o zic.baga id meu..si iti dau poza mare..sau salveaza de akolo...e standard ...azi vazui si io k e standard...nu a rupt nimic din ea...dar culmea nu se vede prin plasa aia..:D apropo o surpriza:d p.s. ca sa nu fiu nesimtit.... va trimit una ...cuiva care nare si vrea... |
la mine nu au ajuns inca :(((
|
1 Attachment(s)
gata intr-un final au ajuns sticker-ele prin posta...
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:31. |
- Copyright 2026 4Tuning