![]() |
Re: Masini tari vazute la noi !!!
e misto Bora...DAR pacat ca bara pe fatza nu are nici o treaba cu pragurile si cu bara spate....adica nu au nici o linie comuna...:rolleyes2 ;)
iar jantele sincer nu-mi plac deloc....nush dc...parca toti au innebunit dupa jante cromate de cand a inceput Pimp My Ride...:???: .. culoarea...oricum sist. audio-video e super! |
sa nu uit...e important sa-ti placa tie...GUSTURILE NU SE DISCUTA...:D
|
2 Attachment(s)
super tare masina.
o stiu de la intalnirile INSANE si pot sa va spun ca este un salt spectaculos de la cum arata la inceput.felicitarile mele, intr-adevar ai facut o treaba buna pe aici cat despre spoilerul fatza au inceput deja sa apara..ex. un golf la legalele din Saturn din 30 aprilie anul acesta, deci nu este unicat... |
9 Attachment(s)
SLR :D Special pentru voi :) :) :)
|
in fatza la casa veche (care e in spatele pietii amzei/romana),nu? lam vazut si eu da am vrut sa fiu egoist,sa nu fac poze....
|
Quote:
|
Quote:
|
Am vazut un 760 Li modelul nou...no pics:( l-am prins tarziu...o bijuterie...amiralul:)
|
Salut ... Binonule hai sa iti zic povestea ... Deci eu mi-am comandat bara fata la inceputul lui martie, la sfarsitul lui martie , GEO tipul care este proprietarul Golfului 4 de care ziceai a vrut sa isi faca un tuning la Street Car Concept Tuning ... Cand a vrut sa aleaga dintre modelele de bara fata i s-a spus ca un model de bara a fost comandat pentru o Bora si este demential numai ca pretul este la fel ( 2.500 ron ), la care a acceptat sa plateasca pentru aceeasi bara fata ... KITUL este de la RIGER ( asta am vrut sa mentionez ) ... :-)
Astefel ca : 1. Avem aceeasi bara fata dar vine toptal diferita pe masina ... 2. Restul KITULUI este diferit ... 3. Gandestete ca de fapt sunt 2 masini total diferite ... 4. El deja scoate GOLFUL la vanzare dar nu stu din ce motive , pe cand eu NU ... https://i83.photobucket.com/albums/j2...boraVSgolf.jpg Asta am avut de spus :rolleyes2 ... si am vrut sa lamuresc inca odata pentru cei ce nu stiu ;) ... Am atsat o poza cu BORA mea si una cu GOLF + o poza comparativa cu amandoua ... https://i83.photobucket.com/albums/j2...gercaalmeu.jpg https://i83.photobucket.com/albums/j2...zafatacool.jpg |
moamaaaa m`ati zapacit cu Bora asta....chiar e atat de importanta de o dati pe fiecare pagina?????
|
Quote:
|
no ofence: am vazut golful si nu mi-a placut deloc cum arata, pe bora ta arata mai bine, mai ales ca mie imi place bora si golf 4 mai putin... dar tot nu e ceva ce mi-as pune pe masina mea. vrea sa semene putin, sau poate mai mult, cu grila de Maybach Exelero si mie nu imi place deloc.
|
Quote:
in orice caz era din simpla curiozitate :D bafta ;) |
e super belea spoilerul... grija la borduri inlalte
|
da vreau sa zic ca merg cu grija ... chiar e joasa ... si mai am si jantele care mi-e teama sa nu le bulesc ca am dat o gramada de BANI pe ele:lol:
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:48. |
- Copyright 2026 4Tuning