![]() |
Re: Accidente Baia Mare
daca sareau toti la inceput puteau sa il scoata.cum sa sarit copilu ala de 16 ani cu tatal lui,puteau sari si alti.
|
ii dau dreptate lui paco in video focul e mare dar la inceput inainte sa se extinda asa tare ,normal ca s-a extins repede...
|
si e si foarte enervant sa vezi ce unu arde si moare in chinuri cumplite si sa stai sa filmezi.bietu de el si biata familia,mai ales copil care a vazut cum i moare tatal in chinuri groaznice.suntem in romania
|
din pacate asa este, in loc sa dea o mana de ajutor(daca se poate) acestia filmeaza sa poate posta pe youtube mare pacat......:(
|
Omul sta la mine in bloc,un om de nota zece...sa se odihneasca in pace
|
statea la tine in bloc.din pacate sa dus.
lasai b00s sa filmeze ca asa i va ajuta si pe ei domnu. |
pacat ca nu se mai termina seria accidentelor grave. RIP.
din imagini se vede ca ardea foarte tare atunci cind omu' filma. de asemenea cineva mi-a zis ca au sarit toti cu stingatoarele dar nu au reusit nimic (o masina aprinsa nu o stingi cu 1-2 stingatoare - sint sute de filme pe youtube pe tema asta). eu totusi nu cred ca s-a stat cu aparatele in mina si nu s-a incercat nimic pentru salvarea omului..... |
Quote:
|
|
ce sparta e masina :|
Saraca fata daca e adevarat ce spune individul, ramane pe viata in scaun :|. Nici baietii nu vor avea "soarta" prea placuta cu picioare si maini rupte. |
daca masina arata asa cum aratau pasagerii, si pe baraj trebuie sa se intample vreun accident sa vada "guvernantii" cum sunt drumurile si acolo....
|
:arrow: se inmultesc:no:
http://www.emaramures.ro/stiri/23023...-in-Baia-Sprie |
Quote:
|
Quote:
|
Quote: