![]() |
Re: VW Vento - Proprietari, aratati-va masinile
Salut,care ma ajuta si pe mine repede cu un raspuns,o indicatie...cum se scoate pompa de benzina din rezervor????hai k am mare nevoie acuma
|
Quote:
|
Quote:
|
ms oricum...pana una alta am rezolvato,am luat-o jos...pfuu' doamne ce era in ea :) acuma sa vad ce fac cu ea ori o schimb ori o curat :d sa vad ce preturi au :)
|
Pompa de benzina noua- undeva pe la 500 lei noi (cu plutitor si tot tacamu), numai miezu e mai ieftin.
|
6 Attachment(s)
Roti de vara :D
Vreau sa va intreb daca pot gasi undeva capacele jentilor...fostul proprietar a spus ca nu le-a avut nici el :| ... :-?? ... imi place si asa oricum,sunt si mai mari si schimba aspectul masinii dar sunt curios cum ar fi si cu capacele acelea ... |
Am si eu o intrebare,daca ma puteti ajuta.Prin locurile unde stati voi cam la ce pret sunt cutiile de viteze(second,din dezmembrari)?! De fapt pe mine m-ar interesa doar capacul de pe cutia de viteze,numai ca capacul nu mi-l da nimeni fara cutie.Acel capac are 2 picioruse,care mi s-au rupt in urma unui incident neplacut,si un colt din unul,imi cam agata in coroana,ceea ce inseamna ca la rece motorul imi face foarte urat.Ce ziceti ma puteti ajuta? Ceva informatii despre partea electrica a pompei de injectie(pret) ? Ma puteti ajuta?
|
uite aici un manual de reparatii,poate te ajuta la ceva...
iar despre cutie de viteze uitate pe la bazar k sunt destule golfuri3/vento la dezmembrat...salutare si o zii faina! |
Ms mult.
|
2 Attachment(s)
Va salut ,sunt si eu un proprietar de vento de ceva vreme si cam asa arata
|
salutare am montat si eu plapele (luneta si faruri ) dau marfa o sa pun poze maine
|
caut si eu o sigla de grila fata pe unde pot gasi
|
Quote:
|
pe 15, de pe ebay.de :P
|
Quote: