![]() |
Re: BIkeu mew cel nou shi mult asteptat
miam terminat shi eu de curand bikeu un magellan polarx de 2005 furka rock shocks pike u turn 140mm rotzile au jenti crosser expert duble cu butuci novatec shi spitze dt cauciucuri ma daw pe maxis holly roler shi is multzumit angrenaju e schimbator foi shi bratze shimano lx foaia de singel care am puso eu e truvativ cu bp tot truvativ holtzfeller pedale bbb de freeride frana spate tectro aquila pe fatza am un promax care ma cam streseaza ca e cam nashpah etrieru ghidon shi pipa bike+ shi is fte bune poze inka nu iam fakut da o sai fak astept ceva pareri despre bike:D
|
Re: Pentru pasionaţii de biciclete
Quote:
|
salut...am luat o bicicleta de la cineva avea multe puncte de rugina era zgariata ..in fine..am dat rugina jos de pe furca , urmeaza cadrul. acuma e treaba ca nu am unde sa o vopsesc cu pistolul si as da direct cu lac pe ea ar fi gen ,,rat road''...e buna ideea?:P:rolleyes2
|
Lacul proteaja vopseaua impotriva prafului, a pietricelelor, a orice ce o poate zgaria. In cazul tau, rugina va progresa din cauza umezelii. Daca dai cu lac peste, rugina nu va mai avansa si va da bicicletei un aspect, cum zici si tu, de rat rod. Pentru a parea cat mai real, exista lac mat incolor. Cauta-l, cumpara-l, foloseste-l, pe urma posteaza cat mai multe poze cu rezultatul final. Succes!
|
Deci ce imi ofera ei si ce imi pun la dispozitie de imi cer taxa ca sa ma plimb prin padure ??? :)) mi se pare absurd sa ceri o taxa la sute de bikeri :) pt ca se stie cine castiga :) exact asa este si la downhill :) te duci dai vreo 50eu la inscrierere :) te antrenezi,te califici si la final castiga tot gratzu domne :)) care el s-a dat decat odata :)) si nici n-a fost cronometrat sau a existat pe listele de participare :)...Mai frumos e atunci cand adun vreo 10-15 prieteni si ne dam frumos ;)
|
Quote:
|
Dai niste bani :) ca sa-si mentina ei clubu pe picioare si sa-si investeasca mii si mii de euro in niste bikeuri....
|
tin sa va anunt ca de proiectul Chopper.. s-a ales praful.. este la fier vechi... prea mult chin.. truda.. si pt ce? pt o amarata de bicla... pe care pot sa o cumpar din mag... undeva la 1000-1300 roni...
salutare si bft la concurs celor care se vor da |
Pacat... Chiar vroiam sa il vad terminat...
|
nu-l abandona, pt ca nu poti sa compari bikeul ala cumparat din magazin :D si un bike chopper homemade adevarat :D unde te-ai impotmolit de nu vrei sa mai continui ??
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
usor ma copii ma ca am glumit.. ce mama dracu`.... asa ma crede-ti voi pe mine?? eu ma tin de cuvant:))
am vrut trial.. mi-am facut.. am vrut tricicleta.. mi-am facut... am vrut choper... imi fac... am glumit cand am zis ca e la fier vechi.. asteapta maine furca.. rezematoarea si montatii pt roata spate:D pe urma grund.. ghidoane, sha si roata spate de termiant... chit.. vopsea... si gata:D |
uite mah ce ne face asta:-w:-w:-w
|
lol mi-ai dat palpitatii
|
Quote:
foarte tare inceputul,o sa fie de belea bicla asta8) |
| All times are GMT +2. The time now is 00:30. |
- Copyright 2026 4Tuning