![]() |
Re: Club TICO
Quote:
toate cele bune tuturor ! |
Hello! E primul meu post aici deci scuzati`mi eventualele greseli; sper ca am postat unde trebuie.
Bun. Am un tico sx din '96. As vrea sa incep sa umblu la partea audio. Ma gandisem sa pun mp3 player, doua boxe fata si un subwoofer mic in spate cat sa intre langa butelia de gaz. Bugetul meu e de ~ 600 RON. Ma gandisem la asa ceva: boxe fata mp3 player as vrea sa gasesc un subwoofer mai mic: ori un tub, ori un difuzor de bass cu tot cu incinta care sa se potriveasca langa butelia de gaz. Orice sugestie sau sfat e binevenita. |
wazzabi am mai vazut la altii si ma tot intrebam: pt ce ai butelie de gaz pe tico?
nota moderator: te rog sa scrii mai atent si fara limbaj de messenger |
Quote:
|
No Offence..:D dar cred ca am descoperit inca o "culme" din cate sunt:
"Culmea zgarceniei---Sa montezi gaz pe Tico! " .Scuze dar nu m-am putut abtine..sincer..da-l jos..dupa ce ca consuma cat consuma...ii mai montezi si gaz... .Am mai vazut si eu pe la niste taximetristi..dar macar pe aia ii inteleg...ca sunt zgarciti si vor sa mearga moca . Sanatate si sa stapanesti sanatos masinuta! ;) |
wazzabi : welcome !
@Antonyo : nu te-ai putut abtine tu ! :) depinde de om daca e zgarcit sau nu, eu cand ma uit la masa plina de facturi si trag o linie dupa total .... imi vine sa imi pun gaz pe toate masinile, orice dar sa mai reduc din cheltuiei :rolleyes2 asa ca fostul proprietar nu e de ucis ! :lol: mi-as fi pus si pe tico daca nu aveam eu alte filme ... urmeaza sa ii dublez consumul deci ... :oops: |
am o intrebare:
imi poate spune cineva caracteristicile boxelor standard de la tico de pe fata ? stiu ca sunt de 10 cm, dar as vrea sa stiu mai multe detalii despre ele: de ex cati W au si altele ... |
are idee cineva ce oglinzi se pot pune pe tico ... mai mari asa sa fie ... si sa nu se faca foarte multe modificari??
|
ce dimensiune au anvelopele la tico...ca vreau sa o incaltz cu lanturi pt la iarna...ca plek la munte...shi nu vreau sa am probleme..shi nush exact ce dimesiune au...155/55/12 ?
|
155 /70/12 Insa nu stiu daca ai sa gasesti sa se potriveasca cele mai mici lanturi pe care le-am vazut sunt pt jenti pe 13 !
|
Am eu lanturi de Tico, necesita mici-mici reparatii (una sau doua zale deformate).
Le cumparasem pentru jante pe 13 inci si erau prea mici, iar in alte parti nu gasisem deloc iarna trecuta... Daca vrea cineva -> PM (jumatate din pretul de magazin). |
4 Attachment(s)
Un meeting modest, dar neoficial... nu ar strica sa fim mai multi data viitoare :)
|
e super forumul
|
Antonyo, iti mai spun eu o "culme "...a prostiei :"sa poti merge mai ieftin , dar tu sa o faci mai scump!" sau "sa ai gpl pe masina,si sa o dai jos ca te cred prostii zgarcit"...NO OFENSE!;)
Am si eu gpl pe masina(asa am luat-o),fac zilnic naveta de aprox. 50 km ,si ma scoate aproape la jumatate din pretul pe care l-as cheltui cu benzina...merge si foarte bine ...si "prinde" si 130/h...:)).Iar cu diferenta ce as da-o pe benzina ,ii pot cumpara zilnic fiului meu cate ceva...;)Crezi ca sunt zgarcit?;) |
SALUTARE LA TOTI CEI DE PE FORUM.MA INTERESEAZA SI PE MINE DACA EXISTA JANTE PE12 PT TICO,CA PE 13 NU PREA AS VREA.CE AM VAZUT PE ACEST FORUM DEFAPT CE SE POATE FACE CU O MASINUTZA TICO.AM UNA DE UN AN SI JUMATATE SI SANT SUPER MULTUMIT DE IA.SI VREAU SA FAC NISTE MICI MODIFICARI LA IA SANT DE BELA TICOZAURELE ASTEA MARFAAAAAA. ASTEPT DE LA VOI NISTE IDEI ETC,ETC,MERSI SI BAFTA LA TOATA LUMEA SI SA AVETI DRUMURI BUNE FRATILOR CEAO :-P SANT NOU PE ACEST FORUM.
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:47. |
- Copyright 2026 4Tuning