![]() |
si ce masina tare ai pus tu? :))
am mai vazut un seria 1 cu kit de m |
si eu astazi am vazut la unirii in fata la raiffes. CLS 55 AMG nr de BUC rodaj nu de IF cum zic unii cum ca na-r mai fii nr de buc sal alte vrajeli de astea
|
nr de buc mai sunt...doar ca cei din Ilfov s`au separat de cei din Bucuresti :)
|
azi l-am vazut pe fisu lu' Ioan Neculaie cu BMW Z8...:) :shock:
|
sil4tuning .. acum ma crezi cu M5`ul ?? :) se pare ca nu`s unicul care le`a vazut :)
|
Alexutzzz:
te rog sa incetezi sa scrii prostii... sau sa scrii, daca nu ai ceva pertinent de spus... |
go go go gratzian :)...
|
iN SEARA ASTA CAND AM VENIT DE LANEPTUN DUPA CE AM TRECUT DEEFORIE SUD I-AM DAT BLANA SI CAND ERAM PELA 180 FLESHURI IN SPATE ........... dITAMAI M5-UL NOU CU NR DE ILF NEGRU A TRECUT PE LANGA MINE.aM RAMAS MUT :shock: :shock: pUR SI SIMPLU DIN SPATE ARATA BESTIAL
|
1 Attachment(s)
cumva asta? :)
|
poza este facuta cumva in fata la maserati pe dorobanti ??? de la distanta asta se vede ca este M5 nou
|
da.. pe acolo, la honda mai exact! e cu zoom si cu telefonu, de aici calitatea pozei.
oricum se vede de la o posta ca e m5.:P jentile, aerisirea cu emblema de pe aripa fata.. |
aia de masina!!!
tot respectul pentru proprietar!!!! :tenisclap :tenisclap |
Aveti careva poza cu m3 cu numere CJ 72 DMX???
m3 cabrio, culoare visiniu perlat parca, bodykit, neoane albastre... masina ii de la min. din oras (campia turzii), da inca nam avut ocazia s-o fotografiez, daca aveti careva poze cu ea pls.... dupa parerea mea arata super, no fost la tuningshow, da de s-r fii dus o fii avut mari sanse de castig, cel putin la exterior.... |
duminica pe la ora 4 la benzinaria MOL de la intrarea in comuna otopeni (DN1) am vazut un Porsche 911 asta nou..nu m`am uitat ce nr avea dar tipul era roman ca l`am auzit vb :)...pare rau ca nu pot veni cu dovezi dar eh...
|
am vazut si eu vreo 2 :P
se pare ca nu mai e asa nou :)) |
| All times are GMT +2. The time now is 18:04. |
- Copyright 2026 4Tuning