Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Ramnicu Valcea (https://forum.4tuning.ro/357-ramnicu-valcea.html)
-   -   Discutii Diverse Intre Useri (https://forum.4tuning.ro/357-ramnicu-valcea/34304-discutii-diverse-useri.html)

TIR 01-07-07 22:31

Re: Media 4Tuning Rm. Valcea

Quote:

Originally Posted by Kaluvr6 (Post 976408)
Ms Gohan.
Chiar k....unde o fi tuningu?? Si ce cautam noi pe forumu asta nu stiu. Hai sa`l lasam pe tir cu echipa lui din fast and furious sa vb si sa nu mai incarcam serveru noi astia netunariti cu poze banale.

Pai u ai masina ca din fast and furious... eu nu:D asha ca vad ca te ataci degeaba am specificat ca numai a ta are tuning... restul... mmm poate fi o intalnire intre prieteni cu masini :d ca tuning-ul e departe.

Ce se mai ataca lumea :d

NU FAC MISTO PUR SI SIMPLU IMI DAU SI EU CU PAREREA

Kaluvr6 01-07-07 22:34

frate tu crezi ca daca vii la intalnire nu te primim ca nu ai masina modificata?? Niciodata, ti`am zis scopu e sa ne simtim bine, mai cunosti pe unu pe altu, mai razi etc. K intre baietzi. Azi de ex nici nu am vb despre masini sau ceva legat de ele.

SSJ_Gohan 01-07-07 22:35

daaaaaa...intalnire la care pe mine m-ati sarit. Ia cucu Fra :lol:

TigerGTS 01-07-07 22:35

Sau poate ca lumea aia cu masini tunate nu se ataca, dar tine cont si de amaratii cu stocuri si poate stie ce inseamna sa fii stock iar apoi tunat si uite ca nu uita sau nu ii priveste de sus dupa...

Totusi, indraznesc sa te intreb ce te-a pus pe jar in seara asta?...Ca am mai adus si alte poze cu masinile noastre stock?...

Ce Dumnezeu?!!?!.>Te-am chemat la intalniri ca ai cu ce...Dar tu mereu ramai acasa si te superi pentru poze cu masinile noastre?...Hai si tu odata...Ca nu muscam...Nu-ti zgāriem masina...Nu suntem vandali...Sau macar zi pe fata ce te supara...Si analizam situatia...

trafy-vr6 01-07-07 22:36

bine Fra...las ca pun io arabii aia pe tine....sa vezi tu cum e sa faca drift in fatza ta:P

Kaluvr6 01-07-07 22:37

Gohan pai noi am iesit la un suc si am scris pe forum o gramada ca mergem, sorry ca daca stiam puneam p`astia sa te sune. :(

SSJ_Gohan 01-07-07 22:38

nuuu, nu arabii ca am alergie la ei :lol: , maine pe unde iesiti ca vine si persoana lu mine

Alexik 02-07-07 05:54

Re: Discutii Diverse Intre Userii VL. .:)

bai ce tare a fost...

super tare, baieti de treaba...si fata de treaba :D ca era sa uit...

abia astept grataru` de vineri...sper sa fie cat mai multi pentru :)

noroc baieti, see ya soon :P

Alexik 02-07-07 06:38

nice pozele, toate au iesit marfa...felicitari fotografilor :D

poate ne vedem later prin oras la un pahar de brifcor sau ceva =)

trafy-vr6 02-07-07 09:40

acuma tre sa`mi iau shortzu cu mine:D cine a fost stie de ce:))

IONUT-GBP 02-07-07 10:35

a fost foarte tare :)) pacat ca nu ati mai iesti noi am mai stat pana la 3:30 AM =))

IONUT-GBP 02-07-07 10:36

Quote:

Originally Posted by CaDDy (Post 976597)
azi .... recreatie... un suc pe la PetromV... o punga jumate de seminte pe malu` alb... un mik drift.... si o portie de ras pe republicii ;)) :lol: :lol: cum e ionutze cu mana ?

Bv Caddy Design :))8) 8)
helau :-H:lol: :lol: :lol:

trafy-vr6 02-07-07 10:40

cine ma? ai stat tu ?

IONUT-GBP 02-07-07 10:42

trafy nu vb ca nu ai fost acolo:lol: :lol: ...nu ma everva ca iar dau din mana:lol: :lol: :lol:

PustiuAlex 02-07-07 13:14

UHU salut all chiar mi-a facut placere sa ies cu voi va astept pe la rompetrol sapt asta pe noapte daca nu aveti ce face :>

All times are GMT +2. The time now is 09:54.

- Copyright 2026 4Tuning