![]() |
Re: Hunedoara - Accidente
am fost la raliu intr-o vara exact la intrare in Topita am stat si au intrat unii cu un subaru parca in rauletul care curge pe langa drum.au ocolit o mica groapa aflata pe partea dreapta si au ajuns pe contrasens pe pietris, i-a furat rapid spre stanga si in cateva fractiuni de secunda in fata mea au plonjat spre apa.
noroc cu vegetatia si copacii tineri de pe mal care i-au atenuat rostogolirea, dar tot au ajuns baietii injurand in apa rece. :lol: altii care au mers direct prin groapa au terminat proba. morala: uneori ca sa ajungi la destinatie trebuie sa mai musti si o groapa mica. ha ha |
Quote:
|
Da acum cativa ani au murit 2 acolo cu un ursulet, erau in recuoastere si au sarit afara.
|
Quote:
|
in seara asta pe Ion Creanga, un jaguar nervos a raschetat gardul in fata amanetului situat in fata unui club cu ingerasi.
bine ca nu era nimeni pe acolo la plimbare, ca acum erau toti ingerasi. |
Quote:
|
Quote:
|
Ala Verde?
|
Asa multe avem in oras?
|
ceva crem, oricum era noapte, model sovereign parca, cu faruri duble rotunde, daca se plimba prin oras se vede ca are partea stanga serios modificata.
|
din cate am auzit, a reusit si papi sa se rastoarne cu kangoo pe silvas
|
nu transformati drumul silvasului in proba speciala de raliu!!!!!!!!
|
Quote:
|
era sa dau si eu cu ea in sant duminica pe la baile de la bobalna....curba+pietris+frana de mana+teribilism = Prostie maxima
|
Am facut destule teste si eu pe acolo,din fericire am scapat nevatamat la fel si masina,nu recomand,oricum "testele" le-am facut fara sa fiu vreodata sub influenta alcolului si de obicei noaptea tarziu...si cu toate astea tot nu recomand,dar dupa cum s-a mai spus fiecare face ce vrea cu viata respectiv masina personala,asta e corect atata timp cat nu pune viata altora in pericol,cu alte cuvinte mergeti singuri fara pasageri si evitati orele cand e circulat.
Deja are ceva victime la activ Silvasu,ma bucur ca cele mai multe au fost doar materiale. |
| All times are GMT +2. The time now is 15:05. |
- Copyright 2026 4Tuning