![]() |
Re: Test Drive Unlimited
am bagat si eu cateva masini din care nu imi merge decat una. ca la restu se blocheaza. tre sa il instalez iar. astept cu nerabdare tdu 2
|
Quote:
Apropo ce patch ai ? |
ala ultimu, nu stiu exact sa-ti spun
|
Cumva Patch 1.67d ? Acesta il am si eu , si am aceeasi problema cu masinile , cred ca este de la patch :(
|
1 Attachment(s)
Ca sa nu mai aveti problemu cu masinile cand vi se blokeaza in meniu instalati path asta--->
|
Multumim ! Eu pot juca dar cand intru in showroom unele masini pe care le-am adaugat eu nu se vad si nici nu le pot cumpara , cand dau Test Drive imi iese din joc . O sa instalez Patch-ul de la tine sa vad daca mai am aceasta problema.
|
Daca nu merge nici asa..este o erroare al masina
|
5 Attachment(s)
cam atata am prins eu:D
Si un bug de pe Audi A6 |
1 Attachment(s)
390 cu un jaguar motor V6 de 3.5 parca
Cu un Mclaren am prins cam 440-450 ... nu mai am poza din pacate:| , dar o sa mai dau o tura cu el si o sa fac poza |
va rog..care ma ajut si pe mine sa bag niste masini la TDU..Il rog sa dea add la petryy_a ..sau sa-mi lase el id ...mersi frumos:rolleyes2
|
Am instalat Patch-ul 1.68a si nu s-a remediat problema cu masinile.
Acum nu mai am trafic si unele masini de la Ohau au aceeasi problema . :( |
va rog din suflet..ajutati-ma sa bag si eu 2-3 masini ! astept :( add petryy_a
:sad: |
Quote:
|
Da..:( Trebuie sa gasim o rezolvare :)
|
Quote:
1.Instaleaza jocul. 2.Instaleaza patch -urile 1.64,1.66. 3. Instaleaza Megapack-ul(aici iti tre alt serial,etc..) 4.Patch 1.67 apoi 1.68 5.Ai nevoie de magick map cu mega pack. Daca nu te descurci da-mi un add YM:cryza_m_3_csl |
| All times are GMT +2. The time now is 19:45. |
- Copyright 2026 4Tuning