![]() |
nu o mai dati in OT pls
|
Re:
Quote:
|
Coaeeeee, plecam la Cluj gata sa moara fratii mei bulgarii.....
YURESH PEACE :peace: |
Re:
Quote:
|
stay calm guys... :evil:
la pomul laudat... |
fratilor adevarul e ca CLUJUL e baza!!!!!! :peace: :peace: :drunk: :rockon: pacat ca acuma e cam gol si cluburile cam inchise.... :( dah lasa ca de prin 1 se deschid iara si incepe again distractia!!!
si fratilor sunteti bineveniti pe la noi :wink: |
Ce Cluj bre??Ce Cluj?Atzi uitat ce exista in Iasi????? Santos tata ia expliciteaza la baietzii acestia ce bucatzi avem aici???
MOLDOVENCELE sunt cele mai tari femei!...Hai Hai ca fac urat! :lol: :lol: :lol: Sa`mi traiasca IESENCELE CA`S CELE MAI TARI DIN TZARA!(se vede si pe la TiVi ca suntem L I D E R I ) :lol: |
Quote:
asa ca...sari cu dovezi.. :lol: |
mah hai sa nu facem razboi pentru regiuni :wink: si sa revenim la topic
|
sa n-o dati din razboi pe regiuni in bancuri pe regiuni :lol:
k atunci e nasol |
ce varza o facut din voi 2 femei pe 2 pagini....slabiciunea asta 8)
oricum nu-s sigur cred ca am nevoie de confirmarea lui tekno dar nu era mana lui din cate retin. plus ca nu TOATA lumea care vine aici beneficiaza de acest tratament special. iar pentru mister NICE daca le mai faci odata \"bitchiz\" .... nu stiu ce-ti fac sincer. si, da junkie o castigat tricoul rosu 4tuning :P (punctaj official direct de la sursa) ;) |
Oricum la partea cu femei bune in Iasi cam ii dau dreptate...
|
Parere personala toate fetele de ori unde sunt frumoase :wink: (ca ma eu o slabicune catre blondute alta treaba) dar fete frumoase are toata tara :chick:
|
frumoase sunt dar atentie \"sa nu este proaste\"
|
Clar needBrain da asta mi se pare normala chestia ca nu cred ca place la cineva o tipa :idea: ma intelegeti :wink:
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:53. |
- Copyright 2026 4Tuning