![]() |
Re: Intalnire 4tuning HD / Deva
Prezent...
|
:cry:as veni si eu dar nu pot sorry .....maine de dim intru la lucru si ies seara la 10 deci o sa fiu terminat:cry:
|
Ba daca lucri ca in poza de la avatar imi inchipui ca dupa vreo 12 ore de munca esti gata :lol:
|
De data asta nu ne vom intalni ca si pana acum, din pacate ne vom intalni pentru a-i implini o ultima dorinta lui sserginyo care a murit intr-un accident de masina.
Prin intermediul acestui post am sa-i rog pe toti cei care l-au cunoscut in vreun anume fel sa fie prezenti. Trebuie sa evitam scandalurile de data aceasta si sa pastram un moment de reculegere. Duminica, 09.03.2008 incepand cu ora 20:00 in parcarea de la stadionul din Deva ! |
Quote:
|
voi fi prezent....si se anunta si altii.....R.I.P. Ssergynio
|
prezent si eu... Rest in Peace, Young Drifter! Rest in Peace, ssergynio :cry2::cry2::cry2::cry2::cry2::cry2:
|
Chiar daca e tarziu si tragicul accident a avut loc acum o saptamana, ar fi bine din partea noastra sa aprindem o lumanare sau o candela la locul accidentului.
|
Ar fi frumos sa va strangeti si sa pastrati un moment de reculegere pt. THE DRIFTER.
|
Quote:
|
Quote:
R.I.P. SERGIU the drift master |
toti la DEVA in parcarea de la stadio va rog sa faceti cat posibil sa strangeti cat mai multa lume ........
|
Salut....am vb cu Florin cumnatul lui Sergiu si mi-a spus ca in 12.04.2008 sa ne intalnim la Bejan sa aprindem o lumanare la cimitir....el a spus ca in jur de ora 20....acum sa vedem cine se anunta si stabilm alta ora convenabila pt toti...
|
parerea mea e ca ar fi bine sa ne intalnim mai devreme (daca este posibil)... totusi sa mergem pe zi acolo :sad:
|
Ti-e frica pe noapte? :P
...imi pare rau dar eu nu pot veni la intalnirea asta in 12...sper sa va strangeti totusi cat mai multi!! Pt Sergiu! |
| All times are GMT +2. The time now is 00:23. |
- Copyright 2026 4Tuning