Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   PC Games (https://forum.4tuning.ro/510-pc-games.html)
-   -   Street Legal Racing - Redline (https://forum.4tuning.ro/510-pc-games/23542-street-legal-racing-redline.html)

mitza mtb 07-02-09 22:37

Re: Street Legal Racing - Redline

vreau si eu borbeturile alea mari....ca eu le am palea pe 16:((

VaLy_ALX 07-02-09 22:45

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by mitza mtb (Post 2047036)
vreau si eu borbeturile alea mari....ca eu le am palea pe 16:((

Deci ca sa va explic cum sta treaba .. eu vi le dau borbeturile .. dar merg numai cu un anumit tip de cauciucuri sl tuners 225/25 R18 medium compound sport tyres care apar in 2.2.1 MWM .. eu versiunea asta o folosesc .... si jantele inlocuiesc pe unele din joc .. nu sunt addon .. deci o sa va dau folderul intreg cu care il inlocuiti pe cel vechi daca vreti sa va mearga si in versiunea 2.3.0 ;) .... borbeturile inlocuiesc jantele sl_tuners_grinders late de 13 ...

quick_silver2 07-02-09 23:02

urca te rog borbet`urile :) te rog frumos

aleyx_oltcit 08-02-09 09:01

1 Attachment(s)
sal ...am o mare problema ..in garaj imi merge bine jocul la rezolutie maxima ..in oras imi merge in reluare :( (amd athlon x64 2 ghz , 1,2 gb ram , nvidia EN8500gt 512 mb , ce setari aveti voi la video ....aaaa si pe pista unde testez masina merge f bn ..numai in oras sunt probleme cu grafica...am uitat nu este vreo modalitate sa modific scrisul? ca nu imi place

Dannyromdan 08-02-09 10:02

Nu baga rezolutie maxima ... da daca tot vrei s se vada bine dai toate alea pe high .... io tin tot pe low :P

PS : Frate tu cu ursuletu .. ce motor ai in el ??:D Ca ala sigur nu e MP6i

VaLy_ALX 08-02-09 10:04

Quote:

Originally Posted by Dannyromdan (Post 2047626)
Nu baga rezolutie maxima ... da daca tot vrei s se vada bine dai toate alea pe high .... io tin tot pe low :P

PS : Frate tu cu ursuletu .. ce motor ai in el ??:D Ca ala sigur nu e MP6i

E motorul de pe m5 de 3600 cc ;)

Dannyromdan 08-02-09 10:11

Aaaaaaa ... e puturos motoru ... e mai bun mp6i :D

VaLy_ALX 08-02-09 10:14

Quote:

Originally Posted by Dannyromdan (Post 2047646)
Aaaaaaa ... e puturos motoru ... e mai bun mp6i :D

Eu incerc sa fac jocul sa para cat mai real .. mie nu mi se pare real sa scoti dintrun motor 6 linie viteze de pana la 400 de km/h la turatii de peste 12000 rpm ... oricum fiecare face cum vrea ..

Dannyromdan 08-02-09 10:16

Asa`i da ala chair e enervant motoru , cu doua turbine 3,6 litri , tot nu ajunge la 300... depinde si pe ce masian il pui :D

VaLy_ALX 08-02-09 10:50

1 Attachment(s)
Opel calibra :D

quick_silver2 08-02-09 15:40

valy_alx pui te rog jentile de pe calibra? borbet`urile? urca-le te rog

VaLy_ALX 08-02-09 15:44

Quote:

Originally Posted by quick_silver2 (Post 2048419)
valy_alx pui te rog jentile de pe calibra? borbet`urile? urca-le te rog

Le-am urcat mai sus ... wheels.rar .. dezarhivezi si folderul wheels il copizei in folderul parts si inlocuiesti si borbeturile le gasesti in locul jantelor sl_tuner_grinder_13

quick_silver2 08-02-09 16:29

scuza-ma nu am observat, mersi :D

narko_rules 08-02-09 20:03

fratilor am si eu o intrebare...jok slr de ceva vreme cum puneti v8 pe urs sau v12 ...k mie nu imi merge...doar I6 si ala M5 turbo....cam atat in rest nu imi merge nimik...aaa si inca ceva de ce dupa vreo 2 ore imi iese din joc ..... pur si simplu....nu fac nimik....dau la garaj si imi iese sau oriunde altundeva dau imi iese .... ast un rasp.... multumesc anticipat!

VaLy_ALX 08-02-09 20:08

Quote:

Originally Posted by narko_rules (Post 2049113)
fratilor am si eu o intrebare...jok slr de ceva vreme cum puneti v8 pe urs sau v12 ...k mie nu imi merge...doar I6 si ala M5 turbo....cam atat in rest nu imi merge nimik...aaa si inca ceva de ce dupa vreo 2 ore imi iese din joc ..... pur si simplu....nu fac nimik....dau la garaj si imi iese sau oriunde altundeva dau imi iese .... ast un rasp.... multumesc anticipat!

IN legatura cu motoarele .. iti trebuie un program numit slr editor si cu el pui ce motor vrei sa ai pe fiecare masina .. mai poti modifica pozitiile la anumite parti din masina scaune , volan , baterie si asa mai departe ... in legaturA CU FAZA CU IESITUL DIN JOC NUSHTIU CE ARE dar nici nu ma surprinde si eu am momente cand imi iese din joc la liniutze seara ..tocmai cand profit de minutele petrecute in garaj modificandu-mi masina si vreau sa vad ce-i poate pielea mai ales la o liniutza .. pac iese din joc .. mare parte din cauza modurilor cred ca-mi face asa .. ahhh .. bn ca mi-am amintit verifica si tu error.log e un fisier in folderul unde ai tu instalat slrr il deschizi cu notepad si citeste ce scrie acolo si copiaza aici poate poate reusim sa vedem din ce cauza iti iese ..bafta ;)

All times are GMT +2. The time now is 21:50.

- Copyright 2026 4Tuning