![]() |
Re: Ce vor femeile?
ok, v-am inteles.....ideea..dar sa lasam.. acel segment de fete.., si sa postam la topic, fara limbaj colorat....
Multumesc |
si in concluzie femeile vor ce vor si barbatii, doar ca sunt privite diferit cand fac ceea ce fac si barbatii pentru a obtine toate astea? :)
|
Quote:
alta intrebare :oops: |
Ajutati-ma sa inteleg si eu ce vor de fapt.......o relatie care a plecat normal a evoluat frumos du-te si asteapt-o la servici ca poate ninge afara si ii e frig, mesaje ..flori....iti zice "Te Iubesc"...iti scrie mesaje ca nu poate sa traiasca fara tine, ca tu esti cel pe care vrea sa il vada dimineata cand se trezeste........si hop i se pune pata deodata si zice...''stii eu nu mai vreau sa am o relatie''.............adica s-au dus naibii toate mesajele ...toata iubirea ....
|
A gasit un altu' "mai bun". ;)
Treci peste. ;) |
Quote:
in maxim 2 saptamani o sa iti etaleze noua achizitzie ... |
Orice ar fi ... nu te lasa afectat. Daca te lasi afectat, nu lasa acest lucru sa se vada.
|
Quote:
|
Quote:
@Lauryn ....da si asta poate sa fie adevarat ideea e ca am vrut sa ii ofer ce nu a avut inainte ....atentie adica da se pare ca a fost o gresala.... |
Quote:
Proprie experientza.......unele femei nu sunt niciodata multumite...de aia din cand in cand...tre sa le mai dai si cu praf in bot....sau botic...sa nu ofensez pe cineva. Si daca pana la urma nu merge....exista si replica...."mai are balta peste"......... INdiferenta doare al naibii........ |
Quote:
te intreb frumos: crezi ca mama fiecarui copil il mai iubeste pe tatal copilului? sunt cazuri 1 la un mil pt chestia asta |
Quote:
|
Quote:
si nu uita ca unele femei mai raman cu partenerii doar ca sa nu sufere copiii, ingnorandu-si propriile sentimente... la asta nu te-ai gandit, nu?;) gandeste-te si cati barbatii raman neschimbati pe parcursul unei casnicii....unul la un milion |
Re: Ce vor fetele?
pana ce creste un copil...e mult.oamenii intre timp se mai schimba,si asta e firesc.cind unul dintre ei nu mai este capabil sa se adapteze,intervine problema...ori ramin impreuna de dragul copilului,ori au curajul si pun punct,si fiecare isi reia viata...
si stii de ce t-i se pare batator la ochi faptul ca prea putine femei mai iubesc tatal copilului???pentru ca ele sunt mai dispuse sa lasa de la ele,si sa traiasca cu cineva pe care nu mai iubesc...doar copilul...intr-adevar,asta poti s-o iei si ca e de bine,si ca e de rau... |
Re: Ce vor fetele?
eu nu te pot contrazice...
sincer, mai bine imi vad de ale mele, decat sa-mi dau cu parerea de viata altora... |
| All times are GMT +2. The time now is 09:56. |
- Copyright 2026 4Tuning