![]() |
Re: Dacia 1310 HAI HUY
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
7 Attachment(s)
Pregatiri pentru RAR :d,semnalizari dinou galbene,folie fata data jos,capace roti peste rotile cu 4 prezoane,o spalare si urmeaza sa lipesc manerele la usi apoi ,vizita pentru a-mi ridica certificatul:lol:
- mi-a scapat si-o poza cu un hummer surprins pe strazile din oras :lol: |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Astazi am achizitioant si fuzeta pe partea dreapta,probleme cam au disparut mai am manerele sa le pun pe usi si sa imprumut niste jante de dacie,apoi programare sper ca cel tarziu pe 24 sa rezolv
Stie careva cat costa rar-u ? trebuieste neaparat facuta programare ? care ar fi costurile pentru a redobandi certificatul ? |
Quote:
Oricum ai o daciuta batrana si draguta Mai pe scurt este frumoasa dacia mie imi place foarte mult |
Quote:
trebuie programare, costurile nu le stiu exact dar am impresia ca trebuie sa platesti amenda:D |
nu platesti nicio amenda,programarea se face telefonic din cate mai tin eu minte si platesti o taxa de pana in 150lei nu mai stiu exact.
mai bine suni la ei direct sa te interesezi. mare grija sa nu mai ai ceva pe ea sa bata la ochi sau alte defectiuni ca nu pupi talonu,ca se leaga si de altele decat cele trecute pe constatarea aia,poate sa ai vreo cunostinta sau mare noroc! cand te duci sa ii pui stopurile ei originale,lucasurile portocali,oglinzile ei,posibil sa se lege si de parasolar,la fel si volanul sa fie de dacie....crede-ma ca stiu ce spun;) |
| All times are GMT +2. The time now is 07:04. |
- Copyright 2026 4Tuning