![]() |
Re: DreamWorks
4 Attachment(s)
salut, as dori sa intru si eu in club nu doar pentru un amarat de sticker ci pentru placerea de a sta numai intre pasionati, cineva care stie sa aprecieze o masina.
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
mersi mult, acum sunt under construction dar sper sa fiu gata sa sucesc capatani cu ea in 2 sapt:D |
Quote:
|
Quote:
|
Din pacate pentru mine nu cred ca voi avea masina in timp pentru intalnirea de saptamana asta...nu vreau sa vin cu masina de servici unde ar trebui sa fiu cu masina mea...Imi cer scuze...:???::???:
|
Quote:
|
sa va povestesc o faza care mi s.a intamplat astazi.....
vorbeam cu Dev.ul pe mess si ii zic ca ma duc la service sa vad masina si sa vb cu mortu ala de acolo si plec. Intre timp ma suna o domnisoara si imi zice ce fac, i.am zis ca ma duc sa vad masina si imi zice ca vrea sa mearga si ea si am luat.o si pe ea. In timp ce vorbeam cu mortul ala de acolo, ea se uita pe la masina, apoi ma intreaba ce culoare o sa fie, daca am jante pentru ea, ce J au jantele, daca ii modific motorul si chestii legate de tuning...pur si simplu ma uitam la ea si am ramas blocat nu imi venea sa cred ce am auzit si am intrebat.o de unde stii de chestiile astea si mia zis ca ii plac masinile si e foarte pasionata de tot ceea ce inseamna roti...pur si simplu nu mai aveam cuvinte:rolleyes2:rolleyes2 cine ma poate ajuta si pe mine cu un casetofon, omu e din bucuresti si nu vrea sa il trimita prin fan, daca il poate lua cnv sa mil trimita? |
Quote:
Spune i sa l trimita cu Nemo sau sa se intalneasca cu mine sa mi l dea si il pun eu la curier si raspund de el... Lucrez la curier... |
Sa stii ca sunt multe gagici care stiu despre masini...eu am ramas....
|
Quote:
stiu ca sunt multe, dar nu speram sa fie si ea asa, dar ma bucur tare:twisted::twisted: |
Sonny, sa inteleg ca ai bagat-o in Dream Works ? Daca da, bravo :D
|
Quote:
|
Quote:
viitorul suna bine!!!..:D:D:D:D |
| All times are GMT +2. The time now is 01:03. |
- Copyright 2026 4Tuning