![]() |
Re: Club astra bertone
dar ...plasma ..frumoasa pt cadrane de bertone unde gasesc si eu ....
|
Ia-ti Innoparts cu gradatie 7000/260. E singura care merge corect pe Bertone.
Ca loc, incearca pe coastadeest.ro |
am gasit ms frumos .....dar limba de la computeru de bord unde o pot schimba....si unde gasesc alt displey k iau fugit din liniutze:d
|
Problema de problema...
Va salut si bine v-am gasit !
Am citit prin posturile de pe acest forum si am vazut ca nu sunt singurul care " sufera" din cauza faptului ca nu se decapoteaza masina:cry: Am citit la Victoriel ca exista o persoana la Pitesti care poate sa-i dea de cap acestei probleme cel putin el si-a reparat-o din cate spune. Intrebarea e daca stie cineva cum pot da de el ca sa rezolv si eu problema, va rog:sad: ca eu mi-am stricat sistemul singur ca mergea foarte bine pana acum doua zile :D Adik sunt bun domne :) Multumesc frumos... |
4 Attachment(s)
Are cineva idee cam cat ar costa un model ca cel din poza?
Conteaza si ce are masina pe ea, dar asa aproximativ, adik un tuning in acest gen cam la cat ajunge? Daca ar fi cineva sa vanda o asa masina,,cu cat ar da-o? |
Quote:
https://www.youtube.com/watch?v=i2ZEL...eature=related |
Sa inteleg ca cel de curse difera prin constructie de un bertone obisnuit? Nu se poate face un kit pe comanda in acest gen?
|
Quote:
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
sall,scuze ca intervin asa..dar am o mare problema,de curand fratele meu si-a cumparat o astra bertone 1,8 16v 125 cp ,problema care ar fi are radio cd PHILIPS DC614 RDS si vrea sa-si monteze o statie pe el..problema ar fi ca nu stiu daca are iesiri pt statie..poate stiti voi si ma puteti ajuta!va multumesc mult!
|
si-a pus cineva sau stie cineva unde pot gasi stopuri cu leduri? firmele astea de tuning vad ca nu au nimic de bertone cu leduri. eu m-am ars deja cu unele de astra g coupe (au 35 cm latime) si nu se potrivesc cu cele de bertone (32 cm latime). astea de bertone am impresia ca se potrivesc cu cele de astra classic sedan(cele cu fund).
|
Quote:
|
nu prea ma pricep dar din cate stiu eu luminile de pozitii la bertone sunt H7. eu mi-am luat xenoane H1. imi puteti spune daca se potrivesc, sau care este diferenta intre ele? imi poate da erori din cauza asta? care sunt implicatiile?
|
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:14. |
- Copyright 2026 4Tuning