![]() |
re: Club Ford Capri
va salut taticilor!!! incerc sa o termin si eu , sper dupa paste si sper sa va faceti timp anul asta sa ne intilnim undeva toti capristiii.
|
sal cum fac sa pun si eu pe forum forduletu meu Capri mk3 79' v62000cm3
|
2 Attachment(s)
cred ca am reusit sa le pun si eu
|
Quote:
suna ushor nu? crede-ma ca nu e!:oops: |
sa-l stapanesti sanatos zare!
il spoileresti si pe spate sau il dai pe ala de pe fata jos? |
Quote:
|
daaa la vara e ok... intalnirea adica
|
Salut , sunt nou pe acest forum cu toate ca il citesc de destul de mult timp. Ideea e ca eu iubesc Capriu si deocamdata nu am unu dar in cateva luni o sa imi iau ! Problema este ca pana atunci as vrea sa imi fac rost cumva de niste carti thenice , manuale etc. daca ma puteti ajuta cu asa ceva poate in format electronic sa original sunt dispus sa si platesc pentru ele ! Am cautat pe net si numai prostii , sau cu foarte multi banii !
Va multumesc mult ! si in curand o sa vin si cu proiectul meu Capri 3d care e W.I.P. deocamdata ! |
:ford: Stock eu sunt tot din craiova , daca ma potzi ajuta cu orice informatii despre capri si esti dispus sa ne intalnim da-mi un semn :
|
ce prost sunt , credeam ca stock e numele ! imi cer scuze pt atatea replayuri sper sa le stearga cineva ! era vorba de zzzare
|
Quote:
|
7 Attachment(s)
Merci mult , cand o sa imi iau masina o sa iti zic !
Cat despre ce am facut eu in max , nu e cine stie ce pt ca nu ma mai lasa calculatoru si nici rabdarea nu mai era da o sa ma apuc cat de curand de un Capri in 3d max 100% indentic cu realitatea pe care o sa imi testez si ideile de design si modificari . Am postat niste poze din faza de lucru si de pana unde am ajuns ! |
cristi....incearca sa-i faci un gratar pe geamul din spate si,pe lateralele spate,gen branhii....sa vad si io cum ar aparea,poti?
|
si inca o kestie....are vreun avantaj cutia de viteze cu timonerie?aia care skimba vitezele prin tije,nu direct in cutie?
(cand am dat-o jos am vazut ca o parghie de legatura-vit.3 si 4- era legata cu sarma.....si a tinut 1000 km...si mai ducea cum era legata..mama ei) |
mai deocamdata nu pot ca sunt ocupat cu scoala , dar cand o sa am timp o sa fac si iti trimit !
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:21. |
- Copyright 2026 4Tuning