![]() |
Re: Masini Abandonate!
Quote:
Quote:
|
atunci... pune link sau nume catre facebook :D
|
Quote:
|
8 Attachment(s)
vazute azi
|
Quote:
|
salutare baieti cum fac si eu sa aflu proprietarul unei masini..vreau sa o cumpar...are numere...e un opel mai vechi si as vrea sa o iau sa o restaurez...se poate sa iau legatura cu proprietarul asa daca il iau dupa numere?
|
se poate, doar cu pile la primarie sau politie, a luat cineva din TM recent o Cobra in acest fel ;)
|
1 Attachment(s)
Dacă vouă vă pare rău de Dacii... ce să mai zic de astea?
|
Quote:
|
Eh, ala e schrot modern, arata unde vor ajunge toate plasticele din ziua de azi :lol:
|
Am prin garajul unui bunic un Fiat duba...De prin `70...Actele sunt pierdute.E caroserie goala.O sa ii fac niste poze cand mai dau pe acolo..
|
o alfa romeo gtv culoare gri cu rotile desumflate ,pare abandonata ,in spatele la casa de licitatie de langa spitalu grigore alexandrescu pe o strada perpendiculara cu pasajul victoriei ,nam apucat sa fac poze ,pt cei interesati pot trece prin zona sa vada masina
|
asteptam poze
|
2 Attachment(s)
Iasi..zona caminelor studentesti.
E21 facut cotet :sad: - Nu stiu de cand e in starea asta dar are cativa ani sigur.. In aceeasi curte mai e si un Rocar TV..nu stiu daca proprietarul il mai foloseste dar nici el nu arata foarte bine.. Scuzati calitatea pozelor, sunt facute cu telefonul. |
uite maine am drum in zona si o sa fac poze la alfa . o sa dau edit la postu asta cand o sa ajung acs
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:52. |
- Copyright 2026 4Tuning