![]() |
Re: Stickere 4tuning
Quote:
|
Oriunde in tara trimit eu stickere 5 lei bucata.+Posta
Sa-mi dea Pm cine doreste Cu mult respect |
Mai am eu 3 stickere originale ( cele care vin cu revista gen ).
Cine e interesat, PM me. (In zona Obor - Eminescu le pot da) |
vreau si yo 2 stickere cu 4tuning...astept un pm pls:D
|
Nevoie si eu de stiker !!! :)) cum ziceam am si eu nevoie de stiker ptr a mea dacie 1310
|
vreau si eu un sticker cu 4t...pls ma poate ajuta si pe mine....doar unu vreau ca aici in oras unde stau eu nu gasesc....MOTRU-GORJ:(
|
ce chestie...
se fac bani frumosi din stickere care promoveaza un site, in loc sa dea site-ul stickerele moca, ca doar isi face reclama... |
Scuze domnu dar nu se face bani din stickerele eu printez cu 4 lei bucata si dau cu 5 lei luand in considerare benzina pana tipografie dupa ala la posta
Plus timpul pierdut. Nu aste este ideea de a castiga bani si de a ajuta si pe ceilalti |
Quote:
in conditiile in care imi e greu sa cred ca brandul 4 tuning nu scoate bani ca lumea de pe "spinarea noastra ":lol: |
Stickere 4tuning - model nou - 5lei/buc
Contact: Tel. 0723.242.840 Mail. [email protected] [email protected] sau Pm pe forum |
tricourile stie cineva de unde se cumpara?:)
|
probabil se pun de vanzare la evenimenul koe de la cluj
Mutumim tadasus , te-am mai sunat pe la inceputul anului , dar atunci nu faceai numa modelul vechi , te voi suna in curand , recomand |
mi-ai cerut niste detalii pe messenger si nu mi-ai mai facut nimic...ce se intampla de nu mai intri pe mess?
|
vreau si eu 2 stickere :-) vb pe mess alin_bmw15
|
gratian de unde pot lua si eu doua stikere cu 4tuning si cat costa???
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:52. |
- Copyright 2026 4Tuning