![]() |
Re: La multi ani !
La multi ani XxdadixX sa ne traiesti si sa ne incanti timpanele ;)
|
Să trăiască cel care a adus "curentul" virtual tuning pe forum !
La mulţi ani, Dadi ! |
Quote:
la multi ani bro' :hug::hug::hug::hug::hug: si toate cele bune :hug: :drunk::drunk:: Spor la : :pelvic_th :pelvic_th |
La Multi Ani XxdadixX !!!
|
Va multumesc mult pentru urari, n-am stiut de topicul asta noroc ca m-au tras unii de urechi pe messenger :oops:
:hug::hug::hug::hug::hug::hug::hug::hug::hug::hug: :hug::hug: |
In murmurul tainic al colindelor de CRACIUN sarbatorile de iarna sa va aduca lumina in ganduri, caldura in suflet, sanatate si fericire. ;)
Sarbatori fericite si cat mai multe impliniri alaturi de cei dragi !:D cu stima, Street Zone Club ( www.streetzone.ro/forum/ ) |
La multi ani celor ce poarta numele Stefan!
|
Ca de la Stefan la alti Stefani si Stefanii un sincer si calduros LA MULTI ANI!!!!
|
1 Attachment(s)
La multi ani !!! Fie ca anul ce vine sa fie mult mai bun si plin de impliniri pentru noi toti .
|
La Multi Ani noului an ce vine !
|
La multi ani si tot ce va doriti voi pe noul an:-Pnumai bine sa ne auzim si la anu pe vremea asta:D
|
La multi ani tuturor membrilor 4tuning, sanatate in primul rand, spor in tot ceea ce faceti , sa aveti mereu rezervorul plin cu benzina/motorina (dupa caz) , revizii usoare si fara incidente ;)
|
LA MULTI ANI !@@@!
|
La multi ani tuturor, spre rusinea mea nu am mai intrat de mult pe aici dar am zis sa incep cu urari de bine. mi-a fost dor de voi, poate o sa intru mai des de acum :">.Hai sarbatori fericite la toata lumea!
|
La multi ani celor ce poarta numele de Ioan,Ionut sau Ioana!!!
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:15. |
- Copyright 2026 4Tuning