Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Constanta (https://forum.4tuning.ro/35-constanta.html)
-   -   Intalnirea membrilor 4tuning Constanta (https://forum.4tuning.ro/35-constanta/1839-intalnirea-membrilor-4tuning-constanta.html)

CT-87-ADY 24-08-05 17:35

Re:

Quote:

Originally Posted by \"needBrain\"
si ce mah?
ca oricum n-o sa stam acolo decat max juma de ora

DON'T BE LATE

nu ma.. nu stam acolo.. incurkm circulatia... :wink:

needBrain 24-08-05 18:28

asa te vreau ady :twisted:

05-SCS 24-08-05 21:06

Re:

Quote:

Originally Posted by \"faruk_fyk\"
Quote:

Originally Posted by \"05-SCS\"
....nu are cum sa deranjeze, pentru ca este intalnirea membrilor 4tuning si nu a altor echipe sau...

...oricum eu am sa vin pentru ca vreau sa vad motorul tau mai de aproape si sa te intreb cate ceva despre el ...asta asa ca sa te tin ocupat sa nu te plictisesti pe acolo :P

Bafta all.

imi pare rau dar eu nu vin cu cielo-ul...am sechestru pe el de la parinti :x
dar am sa-ti zic toate modificarile la el...eu umblu cu fiat-ul ala OZN :lol:

...poate reusesti sa-l mai \"furi\" si tu o tura ...vroiam sa te provoc :P

GReedY 24-08-05 21:29

daca tot se anunta asa multa lume ca vine , mai bine la ss zic eu ... :)

CT-03-ART 24-08-05 21:36

Lasa ma la c&c in fatza...ca nu se intampla nimik...

Psycho 24-08-05 21:51

fik`ule ... esti bolnav cu fiatu` ala .. in pelea mea ... lasa draq ozn`u ala acasa .. si du neoanele inapoi in no problem ... :))

faruk_fyk 24-08-05 22:19

Re:

Quote:

Quote:

Quote:

....nu are cum sa deranjeze, pentru ca este intalnirea membrilor 4tuning si nu a altor echipe sau...

...oricum eu am sa vin pentru ca vreau sa vad motorul tau mai de aproape si sa te intreb cate ceva despre el ...asta asa ca sa te tin ocupat sa nu te plictisesti pe acolo :P

Bafta all.

imi pare rau dar eu nu vin cu cielo-ul...am sechestru pe el de la parinti :x
dar am sa-ti zic toate modificarile la el...eu umblu cu fiat-ul ala OZN :lol:

...poate reusesti sa-l mai \"furi\" si tu o tura ...vroiam sa te provoc :P

:))) tu n-ai putut sa-l impachetezi pe WYS ala cu Cielo-ul alb cu folii 100% care face galagie mare...si vrei sa te dai cu mine?ma faci sa rad...uite nu ma laud...ne dam frate...da pe distanta mai mare...sa vedem daca se simt diferentele...si oricum eu trebuie sa schimb niste tacheti si culbutori...ca m-au lasat si tzacane ca un diesel :cry:

faruk_fyk 24-08-05 22:21

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Psycho\"
fik`ule ... esti bolnav cu fiatu` ala .. in pelea mea ... lasa draq ozn`u ala acasa .. si du neoanele inapoi in no problem ... :))

sa vezi ce-mi pun inauntru...glob dinala ca in Motor...si sistem de lumini,rosu,albastru,galben,verde ca in discoteci...pe usa din dreapta scriu \"Girls Free Pass\" si pe usa din stanga EXIT...

Psycho 24-08-05 22:25

Re:

Quote:

Quote:

Originally Posted by \"Psycho\"

sa vezi ce-mi pun inauntru...glob dinala ca in Motor...si sistem de lumini,rosu,albastru,galben,verde ca in discoteci...pe usa din dreapta scriu \"Girls Free Pass\" si pe usa din stanga EXIT...

ti`am zis k esti bolnav sa moara fiu cu jackie chan ...

faruk_fyk 24-08-05 22:42

stai mah...ca mai nebun ca mine este DYNO...ala chiar nu are tigle pe casa...si deja ma ajunge WRC din urma cu neoane...blitz-uri si alea alea :))

Ady81GBX 24-08-05 23:35

Fik-ule daca nu iti faci si interioru din piele alba nu faci nimik .. super taree ideee cu exit-u si cu Girls ... ar fi super belea sa bagi :D 8) 8)

leonard 25-08-05 01:48

vine si dyno?

leonard 25-08-05 01:50

si inca o intrebare ...mai sunt si altzi fara masina sau care sunt noi care o sa vina? :D

CT-03-ART 25-08-05 08:52

eu sunt fara mashina....dar nu sunt nou...eu cu ady am hotarat sa facem prima intalnire din cate imi aduc aminte...

baubau99 25-08-05 09:33

Am shi eu o intrebare??Cursele unde se vor tzine??

All times are GMT +2. The time now is 02:06.

- Copyright 2026 4Tuning