Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Alte cluburi (https://forum.4tuning.ro/51-cluburi.html)
-   -   Street Racing Squad (https://forum.4tuning.ro/51-cluburi/157694-street-racing-squad.html)

ald-ul 21-07-10 14:45

Re: Street Racing Squad

Quote:

Originally Posted by bLoNduL (Post 3533168)
eu o sa vin dupa 5 ca sa vina tata cu masina sper sa ramaneti :P

DA SIGUR
O SA FIM LA TANK LA BLOC

ionutz_njd 21-07-10 23:48

si aseara sa lasat cu amenda:)) " a condus auto vw cu nr b55nsl pe dn6 si a folosit luminile de ceata in conditi de vara si na prezentat permisul de conducere " poi ftmmmm de gabor inputit te iei de foolie te iei de tobe si sa imi zici mie ca nu ti-am dat permisul sa ramai orb si sa nu mai vezi ......
auzi ma ii dai toate actele ii dau autorizatia de folie si imi zice seful lor poi la service asa iti da da asta nui valabila ba scrie cate geamuri scrie nr masini e autorizata firma de rar am alea puse in geam nu domne nui e asta autorizatia :)) bai cums nu fie asta daca voi nu stit nu mai vb ....si uite asa am luat eu amneda pt proiectoare:)) plus bonus din partea casei de la bragadiru ca nu am prezentat permisu=)))
120 ron in 2 zile:))
a 2 amenda in viata mea mai ieftin am scapat cand am intrat pe interzis:)))50 ron decat acum:)))

ald-ul 22-07-10 07:18

Quote:

Originally Posted by ionutz_njd (Post 3534278)
si aseara sa lasat cu amenda:)) " a condus auto vw cu nr b55nsl pe dn6 si a folosit luminile de ceata in conditi de vara si na prezentat permisul de conducere " poi ftmmmm de gabor inputit te iei de foolie te iei de tobe si sa imi zici mie ca nu ti-am dat permisul sa ramai orb si sa nu mai vezi ......
auzi ma ii dai toate actele ii dau autorizatia de folie si imi zice seful lor poi la service asa iti da da asta nui valabila ba scrie cate geamuri scrie nr masini e autorizata firma de rar am alea puse in geam nu domne nui e asta autorizatia :)) bai cums nu fie asta daca voi nu stit nu mai vb ....si uite asa am luat eu amneda pt proiectoare:)) plus bonus din partea casei de la bragadiru ca nu am prezentat permisu=)))
120 ron in 2 zile:))
a 2 amenda in viata mea mai ieftin am scapat cand am intrat pe interzis:)))50 ron decat acum:)))

ai frate asa ghinion ai avut aseara si vera nimic a scapat cu bine nu a avut nici un incident cu politia.

TaZzY E30 22-07-10 09:51

NJD-ule.....te iubesc rau de tot gaborii....
Vineri,sambata si duminica la real berceni....sunt concursuri cu monster-truck-uri:D.Va tenteaza ca,dupa ce ne strangem sa mergem acolo?Spectacolul incepe la 7 jumate seara....o sa revin cu mai multe detalii:D

ald-ul 22-07-10 09:57

Quote:

Originally Posted by TaZzY E30 (Post 3534799)
NJD-ule.....te iubesc rau de tot gaborii....
Vineri,sambata si duminica la real berceni....sunt concursuri cu monster-truck-uri:D.Va tenteaza ca,dupa ce ne strangem sa mergem acolo?Spectacolul incepe la 7 jumate seara....o sa revin cu mai multe detalii:D

sincer da ma tenteaza sa mergem la real berceni dar nu stiu cat de in forma sunt sa ma si dau; si da pe njd chiar il place garda il iubeste rau de tot dar chestia funny e k vera fiind si ea cu masina dupa el a scapat de capetele de creta.

TaZzY E30 22-07-10 10:32

te dai cu monster-trucks-uri?:)))

ald-ul 22-07-10 10:50

Quote:

Originally Posted by TaZzY E30 (Post 3534877)

DAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA SIGUR

Vera.Tygrutza 22-07-10 10:53

Quote:

Originally Posted by ald-ul (Post 3534812)
sincer da ma tenteaza sa mergem la real berceni dar nu stiu cat de in forma sunt sa ma si dau; si da pe njd chiar il place garda il iubeste rau de tot dar chestia funny e k vera fiind si ea cu masina dupa el a scapat de capetele de creta.

Defapt faza e k dak nu se punea in fatza mea ma lua pe mine...deci intr-un fel ii sunt datoare lui Ionutz :*

ald-ul 22-07-10 11:14

Quote:

Originally Posted by Vera.Tygrutza (Post 3534961)
Defapt faza e k dak nu se punea in fatza mea ma lua pe mine...deci intr-un fel ii sunt datoare lui Ionutz :*

A FOST UN DRAGUT CA TE-A PROTEJAT CHIAR CU PRETUL UNEI AMENZI SI TE-A SCAPAT PE TINE DE O CHESTIE MAI URATA; UN ADEVARAT GENTELMAN DOMNUL IONUT NJD DE ADMIRAT; SI CRED K ORICICARE ALTUL AR FI FACUT LA FEL PENTRU O ASEMENA DOMNISOARA PRECUM VERA TIGRUTA.

ald-ul 22-07-10 11:18

Quote:

Originally Posted by TaZzY E30 (Post 3534877)

tazz ceva organizat intre membri clubului facem si noi stii tu la ce ma refer; ca ma stii cat sunt de dus cu capul astept ceva propuneri cu interes.

Vera.Tygrutza 22-07-10 11:35

Haideti la munte gasca ;;)

green_e30 22-07-10 11:36

Eu sunt la munca ,mai am 30 de min de pauza:lol:!!!

TaZzY E30 22-07-10 11:37

vera,platesti pt toti:D?

Vera.Tygrutza 22-07-10 12:03

Quote:

Originally Posted by TaZzY E30 (Post 3535101)
vera,platesti pt toti:D?

\

Da cum sa nu Tzzu... numai asteapta sa castig la loto :))

ald-ul 22-07-10 12:10

Quote:

Originally Posted by Vera.Tygrutza (Post 3535089)
Haideti la munte gasca ;;)

unde cum cand vreau sa stiu cu sau fara iubiti

All times are GMT +2. The time now is 20:57.

- Copyright 2026 4Tuning