![]() |
Re: ATENTIE Catre membrii Crazy Drivers
cine-i sixu`?
|
Re: Membri de onoare !!!
ti-o raspuns secretara:d
o platesc bine, si face lucrul bine, da cand trebuie raspund si eu din cnd in cand dupa cum observi, dupa numarul de posturi, drega mertzan, nu cred ca stau tocmai in umbra :D revin in medie cam 4 posturi si ceva scazand cele 16 zile cand nu mi-o mers netu, ar veni cam 6 posturi pe zii :D |
eu as putea sa fiu membru de onoare daca tot veni vorba :d
|
Re: intrebare pt moderatori!
asa-m zis si eu
|
Se poate vedea ca am inceput sa le mai aranjez. Este ceva treaba dar sper sa fie gata in timp util.
|
Nu exista inca membrii de onoare. Astea fiind spuse se inchide acest topic pana va fi de actualitate.
|
Re: BANNER Crazy Drivers pentru 4tuning DAY
Cristi, Cam pe cand este gata Bannerul?
|
Daca aveti sugestii legate de cuplarea mai multor threa-duri, de inchiderea sau de unstick la unele va rog sa ma anuntati. Sper ca ce am facut pana acuma este ok.
|
Rugamintea mea este ca sa dati la aranjarea thread-urilor dupa rating. Si asa o sa fie cel mai bine pentru ca am sa incerc sa le pastrez si eu asa pentru a avea o evidenta mai clara.
|
eu iti propun o solutie care m-a salvat de stergerea/inchiderea multor topicuri, si care m-a ajutat sa elimin off-topicu8l de pe sectiunea bacau...
a fost ideea lui vali vsa, dar a functionat de minune... exista un topic special pt discutii diverse pentrui membrii sectiunii, si am alipit acolo toate topicurile fara o semnificatie speciala pt oras ( aici pt club ) cum ar fi diverse curiozitati, felicitari, etc... cand dai merge le va aseza in ordinaea postarii, deci discutiile nu se amesteca intre ele... mia bine putine topicuri, si importante si aerisite, decat multe, si cu semnificatie relativa pentru club... cei care manifesta curiozitate fata de club vor gasi interesant un topic cu multe discutii maidegraba decat treij' de topicuri cu cateva raspunsuri fiecare... si asa rezolvi si cu topicurile closed... |
Trebuie ajuns in falticeni sa luam ceva materiale si se preconizeaza ca dupa ce avem tot ce trebuie sa 2 maxim 3 zile va fi gata.
Problema este ce vom face cu steguletele.... trimiteti cei din tara banii la suceava si le vom dace aici.....le faceti voi? ( Bacau, iasi) .... Ar fi bine sa stim ce se face ca mai e o sapt jumatate pana la plecarea la bucuresti. |
K. Merci mult de sfat.
Nu stiu astazi daca am timp dar sper ca pana la sfarsitul saptamanii sa rezolv definitiv problema. |
Din cate am inteles de la Cristi, spunea Bacaul ca le face.
|
eu am incredere in gusturile voastre si in ce vrei sa faceti ... din pacate eu o sa mai lipsesc o perioada datorita unor probleme personale(sper sa ma intelegeti) dar o sa fiu alaturi de voi si o sa va sustin in tot ce vrei sa faceti din toate punctele de vedere...
Cu respect, Alex |
Re: ATENTIE Catre membrii Crazy Drivers
sixu` a fost masinuta mea....
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:23. |
- Copyright 2026 4Tuning