![]() |
Re: Cum sa uiti o persoana pe care ai iubit-o?
same shit ... dupa ce i-am luat o bratzara ... la 2 saptamani .. over .. :)))
|
la mine cum am facut prima luna i-am cumparat un inel frumos.. si murea de bucurie a fost f fericita si tot tinea sa imi multumeasca prin gesturi si comportament.. si o perioada o simteam ca ma iubeste f mult :( dar din pacate asa e cand isi baga altele coada :(
|
Quote:
|
same as me ;)
|
Quote:
Oricum incep sa ma scarbesc de ea incet incet daia si vreau sa incerc ori sa ma impac cu ea ori sa ii zic ca nu putem ramane amici. Apoi sunt si eu mai pe topic |
:lol: eu ce drq sa zic ca am gasit 20 de pretendente si niciuna nu e pe placul meu! sper sa am noroc la urmatoarele 3 :D mi-au mai ramas 3 sanse !:lol: daca niciuna nu-i buna sau nu se lipeste ma las de agatat :(
|
daca pun o poza cu halul in care m-am vopsit ...ziceti k am sa fiu celibatar pe viata! Chestia e ca nici la mine ne se lipea niciuna. Poate ca nu era timpul sa se lipeasca. Dar fiecarui ii vine vremea...
|
eu cand am gasit-o pe fosta nu eram deloc multumit de ea.. ma cuplasem cu gandu.. ah o tin si eu un pic pana gasesc pe alta.. iar in a 4-a zi am zis! gata e tot ce vreau de la o fata .. si i-am multumit lui Dumnezeu, eram f f f fericit, renuntasem la facultate numai ca sa stau non stop cu ea , dormeam impreuna, era vis! :( dar m-am trezit la realitate .. sper ca in viitor sa fim din nou impreuna pt ca suntem sortiti si ne meritam unul pe celalalt :(
|
ahhh! si eu stateam mai mult prin onesti k sa stau mai mult cu una. si am facut 1 an si noi inca eram impreuna...si dupa ce au mai trecut 2 luni si-a gasit un chelner si acum sta cu ala. mare scofala! acum vin din ce in ce mai rar acasa pt k am observat k brasovul nu it da voie sa te plictisesti!
|
Quote:
|
cum adica in afara de sex nik nu e placut?! man pai normal ca nu sta fata cu tine :( .. tu nu ai simtit pana acum ce inseamana sa fi apreciat, iubit? sa aiba grija de tine, sa te astepte doar intr-un halat cu masa facuta , sa faceti baie sau dush impreuna, sa o masezi sau sa te maseze, practic sa va iubiti ! sexul nu este totul :( as renunta la orice partida si din trecut si din viitor numai ca sa o am din nou :(
|
Cre ca de fapt e si mai mult o obsesie ca nu o pot avea nush ce draq se intampla pt ca mare dorintza sa fiu iar cu ea nu am asa adika tare mie ca e bine zis ca ciorba reancalzita e naspa
|
Quote:
|
aaah.. pai nu ai gasit fata potrivita ! ;)
si. nush in legatura cu "ciorba" .. tie ce iti zice inima? vrea sa fi cu ea sau nu ? :D |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:23. |
- Copyright 2026 4Tuning