![]() |
Re: [Execut] geamuri clare din plexiglas pentru proiectoare, stopuri şi semnalizări
Quote:
|
Re: [Execut] geamuri clare din plexiglas pentru proiectoare, stopuri şi semnalizări
Quote:
imi pare rau dar stopuri nu modific findca implica multa bataie de cap si nici nu renteaza financiar. Stima |
Buna,
as vrea sa readuc la viata doua stopuri de Megan 2.2, au fost vopsite cu spray, pot fi inlocuite cu plexic transparent? |
Quote:
de la recondiționat până la alte geamuri vă pot ajuta cu siguranță. Va rog să puneți niște poze cu ele in stadiul actual și sa imi spuneți dacă au fost vopsite fiindcă se dorea ascunderea unor defecte sau doar de aspect. O seară plăcută. Stima |
Am sa fac poze in cursul zilei de maine, ca defect observat la stopuri este cromul de pe interior care se exfoliaza, in rest nu au crapaturi sau lipsuri
|
80 Attachment(s)
UP ^^ la produsele pentru daciute !
Nou ! Matrita Dacia Solenza !! 150 ron setul de geamuri clare. Intre timp una alta .... Stima Hadobas Peter 0742036263 plexiart.ro |
1 Attachment(s)
asa ceva poti sa faci? am modelu vechi de stopuri si as vrea sa le schimb
|
Quote:
dpdv al geamului va pot schimba pozitile culorilor in schimb problema apare la modificarea pozitiilor camerelor de faze (marsalier si semnalizare). Eu va ajut cu placere la modificarea geamurilor. Sa puneti o poza cum sunt ele in faza initiala si cum le doriti. Stima Hadobas Peter 0742036263 plexiart.ro |
123 Attachment(s)
Up^^ la produsele pentru daciute !
Intre timp.... Stima Hadobas Peter 0742036263 plexiart.ro |
2 Attachment(s)
Buna ziua!
Un set de sticle pentru lampile de iluminare numar inmatriculare s-ar putea face si care ar fi costurile? Pot sa va trimit piesa mea originala pentru a vedea exact modelul si dimensiunile. Atasez doua poze si cu piesa. Va multumesc! |
Geamuri pentru farurile de Saab 9-5 puteti face?
In cazul in care nu aveti matrite, cat timp dureaza operatia si care este costul? |
geam pentru faruri de opel kadett puteti face? vreau sa trec la lupe cu xenon si imi trebuie geam clar si daca da un pret multumesc.
|
Quote:
îmi pare rău dar nu mă ocup de astfel de elemente. _________________ Quote:
puneți o poză cu farul vă rog ca să văd despre ce model discutăm. Mulțumesc. _________________ Quote:
cred că cu dvs am discutat telefonic și vă aștept cu plăcere. Stima Hadobas Peter 0742036263 Www.plexiart.ro |
http://www.ebay.com/itm/1999-2000-20...-/281278434367
Geamul este de sticla cu striatii de dispersie si se prinde cu cleme.Am facut un retrofit cu lupe si nu sunt multumit de lumina, de aceea vreau geam clar. |
Quote:
vă pot ajuta cu execuția unor geamuri clare dar vă spun sincer ca nu am mai executat pentru acest model iar în consecință nu știu la ce să mă aștept de aceea prețul se situează undeva între 250–300 ron și am nevoie de un set de sticle pentru sacrificiu din care să pot creea matrițele. Pentru alte nelămuriri vă stau la dispoziție. Stima Hadobas Peter 0742036263 Www.plexiart.ro |
| All times are GMT +2. The time now is 23:44. |
- Copyright 2026 4Tuning