![]() |
Re: Discutzii/Cafenea/Intalniri Iasi
De la drift....sau daca mamei tale ii plac gropile....si fumul :)
|
1 Attachment(s)
we fatache... ia fii atent la atashament...k sa nu spui k vb prostii...
la mine asa apare.. 1001..eu am 1003 .. pz m ce iti apare tie :D :)) si lasa vrajeala cu drifturile.. dak masina e pe duca.. atunci.. nu are legatura..cu bara de torsiune.... mergi o data la service.. k nu e de lasat problema... bafta |
Masina e veche asta-i treaba.acuj tre sa marite ai mei passatu si renaultu si sa cumpere alte minunatii.SLIP am masina in service de 2 zile.azi am cumparat o alta punte (a 3-a) si maine o monteaza baietii.k prima punte a aranjat-o mama pe 31 dec 2005 cu un tramvai.apoi a venit asta care a cedat si maine alta :)) bafta
|
Quote:
In Mall Espi! Pe la 13.00 cred! SLIP tutzi fatza aia..hai! Mergem azi?Ca eu mor de foame deja si e doar 8.48! :lol: si ma gandilesc la sarmalele de care ziceai cu smantana si mamaliga! Al naibii sa fiu da bune`s! :oops: |
bai fratzica.. si eu sunt lihnit.. deja... la ora 9 jum.. :((
sa moara jiji... si am un somn in fizic...si o durere de cap..de imi vine sa ma urc pe pereti... iar mi=o tras unu un par in cap cand dormeam... shit.! hai ..ne vedem la 1 la mall...da la care din ele? :D mall--iulius right? bafta |
We ... da! Da nu vii sa ma iei si pe mine de la OMV Nicolina?Daca tot esti cu masina? :D
|
Quote:
hai k ne vedem acolo..p la 1..1 si ceva.. sa vad cand pot pleca pa |
Deci la Mall sau la OMV :) ...! :)... We da nu mai tarziu de 13.15 :D
Espi te asteptam cu drag! :oops: |
Quote:
ne vedem mai multi.. o sa vezi :D mai aduc eu cateva personalitati :))) hai espi si tu...mai stam de vb...mai una alta.. :D bafta |
bine la 13.10 in fata la mall dar nu mai tarziu ca ma fugareste de la birou daca intarzii! Hai pa :D Scarbiciu usor...si vezi cum faci sa`mi pui o pila la un test drive :D
Va asteptam cu drag :D la pranz! |
viiiiiiiiiiiiiiiiiiin deci la 1:10 in fatza la iulius mall
|
We sa va vad cat de buni suntetzi!
Am nevoie de numarul de telefon sau e-mailul lu` nenea de la Mega Auto Iasi (Toyota) care conduce Lexusu la IS 250. A fost si la intalnirea din Toamna....! Hai plzzzzzzzzzzzzz ! :D |
zi-mi pe pm pentru ce anume, si daca motivul e bun, pot incerca sa-ti fac rost de el :)
|
http://www.autocrono.ro/modules.php?...&do=regulament
iata ce poate face un club intr-un oras mic. etapa de accelerare pe 1/8 de mila :D |
Doar pe 1/8 mila?Adik 200 m? .... putin dar fain!
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:49. |
- Copyright 2026 4Tuning