![]() |
Re: E30 - S50B30 Turbo!
Quote:
PS. cum am pui bordurile in portbagaj?....nu credeam asta....sa vazut diferenta de 100 de kg in plus....mai multa aderentza.....=)) |
Multe masi frumoase azi la Alexei :) bv tutoror :D
|
Forta masina ta..la mai multe cupe...si u esti un baiat de nota 20.
|
Quote:
|
Quote:
|
:peace::peace::peace::peace:
Quote:
Bafta in continuare. |
respect.....
https://www.youtube.com/watch?v=MNYffaArwCo https://www.youtube.com/watch?v=OYhzZUIfJDs asta pt k mai tinut pe tigari la alexeni...daca nu erai muream de inima...k nu aveam de unde sa imi cumpar.. |
foarte tare masina !!! mai ales dupa treapta 2.
e si alt motiv in afara de lipsa aderentei pt plecarile mai "soft" ? cand ai timp de mers afara,anunta-ma si iti fac o sponsorizare pt deplasare. multa bafta . o masina cu un soft K-lumea care merge in mintile ei si bine-nteles piesa de legatura la acelasi nivel. |
felicitari bobi...am venit la alexeni ca sa te vad pe tine...mi-a placut...inca odata felicitari
|
"L-a batut romanu' :)" :D
Da' am si eu o intrebare, am inteles ca Igor cu Subaru a scos cel mai bun timp pe 402. Adica ~9.6 secunde, dar am vazut ca in film l-ai facut. P.S.: Masina e mult prea tare, dar ti-am mai zis asta, si cred ca deja incep sa te plictisesc... |
Citez din discutia a doi... sa-i numesc bastinasi...
" - Ba, ce se duce asta sa-mi bag ... - Da ba, are nos. - Nu ba, are turbo. - Ce turbo mah, zici ca-i reactor... " :lol: P.S. In filmuletul postat, lui Igor nu i-a incarcat turbina bine probabil si nu a tras bine la schimbarea treptelor asa ca a renuntat. S-au dat de doua ori oricum, insa pe mine unul m-a impresionat. Vorbesc de aceasta cursa. Fara alte cuvinte: masina trage super iar bobi se descurca pe masura. Bafta. Din partea mea numai respect, tuturor celor care il merita. |
Gajule bine zici tot ce zici...respect!
|
hai sa fim seriosi cu subarul lui igor...
a fost o cursa de fun si atat, masinile nu se pot compara... este cam o secunda intre ei... |
Bv Boby.
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:20. |
- Copyright 2026 4Tuning