![]() |
Re: RED ZONE Motorsport Ploiesti
semnatura lui este ptr distractie mai mult. iti dai seama ca nu face drift in adevaratul sens la cuvantului. il avantajaza mult ploaia si zapada
totul e de distractie, nu a participat la vreo competitie ;) |
asta ma chinuiam si eu sa explic, de distractie merge, ca are 4 roti si covrig:))
|
Quote:
masina nu a mai aparut pe strazi pt ca e in germania la modificat.. cu ocazia asta poate ii aduce si turbina la urs......:lol: |
da m-am prins cum sta treaba , deci pana la urma aveam dreptate cu gheata :P :):):)
masina de toata ziua e un vento iar masina de raliu un golf 2 deci nu am nu stiu ce bolid sub fund, am avut ocazia sa conduc si japoneze cu tractiune spate si americane , dar stiu unde se termina driftul si unde incepe penibilul! nu de alta dar m-am speriat ca la urmatoarea etapa de drift voi vedea si masini cu tractiune fata :) spor la scos fum... din roti |
https://www.youtube.com/watch?v=dAGUqCq88to
unu' d'asta face cat 10 bmw-ee cu tractiune spate...asa ca nu inteleg de unde atata reticenta din partea ta |
Quote:
Sa scotzi fum pe gheatza... ba baiatule tu te auzi gandind? Masina e pur pentru distractia mea, o folosesc la mersul prin oras ca ma strecor usor cu ea in trafic si ma joc destul de tare cu ea pe zapada (ca pe gheatza nu e de joaca), sau pe ploaie, sau pe praf. Fum din ambreiaj? In primul rand n-am de ce sa patinez ambreiajul..., bagi treapta 1, 2, 3, tragi frana de mana si restul e din volan, acceleratie, din superioara in inferioara si iar frana de mana. Schimburi de mase si volan... fara frana de mana... ;) Ce sa am cu ambreiajul? Am masina asta de 4 ani de zile si an de-a randul m-am distrat si ma distrez cu ea pe praf, zapada sau ploaie. A vazut benzina, uleiuri, filtre schimbate, tamburi si burdufuri si ceva bucsharaie. E nemuritoare si pentru distractia mea este foarte shmekera. Pot confirma toti prietenii mei care au condus-o si care s-au distrat si ei cu ea pe diferite stari ale vremii. Iar in legatura cu planetarele alea de care ziceai tu... cata putere crezi tu ca are masina asta ca sa rupa planetare? Tu crezi ca poti rupe planetare la 45 CP? :lol: "mai ai si directie pe axa fata sau la voi nu e cazu pentru ca la bolid aveti carma?" Ce arogant esti tu? Vezi sa nu-ti innozi mainile in volanu' ala de golf de "raliu" cand ii patinezi ambreiajul. Glumesc :lol: |
LA MULTI ANI DONULE!!!!!
SA FII SANATOS[DESI NU CRED CA LA CAP AI VREO SANSA SA TE FACI BINE]SI SA AI PARTE DE TOT CE ITI DORESTI!!! TE PUPA FRATELE TAU!!! |
2 Attachment(s)
Multumeeeesc!
Si va multumesc tuturor celor care m-au sunat si mi-au trimis mesaje azi! Va pupa fratele vostru pe toti! Si voi sa-mi traiti si sa ne bucuram cu totii de masinile noastre! Ca un cadou de ziua mea, chiar azi mi-a sosit, culmea, dupa aproape o luna de zile de la comanda, noua turbina!!! GT35/40 |
S-o invarti sanatos si La Multi Ani!
|
bravo ma,felicitari pentru achizitia cado! :P
la multi ani |
Quote:
|
hai la multi bani d`aia :)
se ridica pe o roata ursu ?:) |
Meniul zilei:
Turbina la tava, biele in ulei, cuzinetzi coptzi si o garnitura de chiuloasa cruda :lol: |
La multi ani:D
|
La multi ani Donule :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:54. |
- Copyright 2026 4Tuning