Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Dacia (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia.html)
-   -   Dacia 1300 `76 - B 44 DVL (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia/107813-dacia-1300-76-44-dvl.html)

b08ygs 04-05-10 21:44

Re: Dacia 1300 `79 - B 44 DVL

42 Attachment(s)
De mult nu am mai scris aici:lol:

Intre timp sa facut multa multa treaba, pentru ca batrana alba era mult prea ruginita si cocosata m-am decis sa iau alta caroserie

Zis si facut, am cumparat o dacie albastra tot 1300 dar din anul 1977 cu nr de inmatriculare B90WID (fostul WRC), dupa ce am cumparato i-am facut putina tinichigerie, ca avea nevoie prin anumite locuri si m-am apucat de treaba, am mutat toate mecanica dupa amea, am curarat podeaua, in porbagaj si la motor si am dat cu insonorizant cam 2 maini si cu vopsea mai putin in porbagaj

Ce piese erau vechi le-am schimbat, bucsaraie noua, ambreaj nou, rulment nou si alte chestii micute care nu le mai stiu acum:-P

La interior doar am spalat mocheta actuala si am lipito, am pus scaunele si bancheta mea si mi-am transferat tot sistemul audio, am refacut cablajele pe acolo, in mare parte am incercat sa fac o treaba cat mai buna si sa nu muncesc inca odata:-P

Poze de cum era masina la cumparare si poze dupa "mica cozmetizare" astept comentarii critici dar si laude:-P

Enjoy!
P.S. per general sa cautat o cozmetizare totala a masini zi sa o aduc la linia de plutire, sa zic ca am si eu o masina calumea din toate punctele de vedere:-P

RRedman 04-05-10 21:45

Quote:

Originally Posted by b08ygs (Post 3333837)

Intre timp sa facut multa multa treaba, pentru ca batrana alba era mult prea ruginita si cocosata m-am decis sa iau alta caroserie

Zis si facut, am cumparat o dacie albastra tot 1300 dar din anul 1977 cu nr de inmatriculare B90WID (fostul WRC), dupa ce am cumparato i-am facut putina tinichigerie, ca avea nevoie prin anumite locuri si m-am apucat de treaba, am mutat toate mecanica dupa amea, am curarat podeaua, in porbagaj si la motor si am dat cu insonorizant cam 2 maini si cu vopsea mai putin in porbagaj

Ce piese erau vechi le-am schimbat, bucsaraie noua, ambreaj nou, rulment nou si alte chestii micute care nu le mai stiu acum:-P

La interior doar am spalat mocheta actuala si am lipito, am pus scaunele si bancheta mea si mi-am transferat tot sistemul audio, am refacut cablajele pe acolo, in mare parte am incercat sa fac o treaba cat mai buna si sa nu muncesc inca odata:-P

Poze de cum era masina la cumparare si poze dupa "mica cozmetizare" astept comentarii critici dar si laude:-P

Enjoy!
P.S. per general sa cautat o cozmetizare totala a masini zi sa o aduc la linia de plutire, sa zic ca am si eu o masina calumea din toate punctele de vedere:-P

...era si timpul...

.:DGI:. 04-05-10 21:47

duci istoria mai departe:D

foarte frumos ce ai facut tu pe acolo
succes si cat mai multi bani:-)

crazyfornova 04-05-10 21:58

Si cand te gandesti ca era 1.8 16v...
S-a pastrat destul de bine..insa mai trebuie "retusata" in bot ...eliminat negrul ala...si revopsite pasajele spate...:) ce o sa zica vecinii tai....?? asta si-a mai luat o dacie ..al draqu :))
ai un pm de la mine mosule.:))

RRedman 04-05-10 21:58

ba, da' ai suspensia aia, mai teapana decat o pustoaica de 17 ani...

Andreea13 04-05-10 23:09

Quote:

Originally Posted by crazyfornova (Post 3333908)
Si cand te gandesti ca era 1.8 16v...
S-a pastrat destul de bine..insa mai trebuie "retusata" in bot ...eliminat negrul ala...si revopsite pasajele spate...:) ce o sa zica vecinii tai....?? asta si-a mai luat o dacie ..al draqu :))
ai un pm de la mine mosule.:))

o sa zica ca are 2 coji :twisted:
sa puna jantele alea ca atunci o schimba radical.

Fauru_13_XWN 05-05-10 00:27

Quote:

Originally Posted by b08ygs (Post 3333837)

Enjoy!

ce sa zic sa o stapanesti sanatos
da ai gandit tu singurel schimbarea asta in mai bine.............

adi.schumi_tm 05-05-10 07:53

Felicitari pt noua achizitie si pt ce ai realizat pana acum.Ce s-a intamplat cu bordul in lateral?

andi_cimpean 05-05-10 08:31

Cristi, sincere felicitări!

Chiar îmi place ceea ce văd.

Quote:

Originally Posted by adi.schumi_tm (Post 3334658)
Felicitari pt noua achizitie si pt ce ai realizat pana acum.Ce s-a intamplat cu bordul in lateral?

A avut rollcage maşina.

adi.schumi_tm 05-05-10 08:59

Quote:

Originally Posted by andi_cimpean (Post 3334770)

A avut rollcage maşina.

Mersi de raspuns

dog99 05-05-10 09:10

felicitari;) si punei rotile alea odata:)

deniel 05-05-10 10:42

Foarte tare bravo...

brosko 05-05-10 10:52

eeeeeeeeeeee asa mai merge acum esti si u la suprafata apei nu mai esti la fund k un submarin:)

Alex_19Mig 05-05-10 12:58

Felicitari!
Cautai alta toba si ai grija cum repari pasajele spate ca nu iasa urat!
Respect for pasion!

barbut88 05-05-10 23:54

ai facut cea mai mare afacere,decat sa bagi in dvl bani cu nemiluita,ai luat alta masina care a avut nevoie doar de retusuri,plus ca arata cum ai fi vrut tu sa arate si dvl-ul.
apropo cu motorul de pe wid ce ai facut?stiam ca era refacut de curand.
spor la treaba in continuare.

All times are GMT +2. The time now is 00:26.

- Copyright 2026 4Tuning