![]() |
Re: Diverse discutii despre telefoane mobile
Quote:
Daca nu recomand un alt firmware,sau poate chiar e bulit receptorul. Eu nu am avut asemenea probleme si am si iGo,si Navigon si merg excelent. |
Telefoanele BlackBerry sunt fiabile in general ? Ma gandesc sa dau X10-le meu mini + 4 milioane pe un BlackBerry 9700 Bold 2 impecabil, pachet complet. Si E72 imi place cum arata dar parca mai bine arata 9700-le si suna mult mai misto BB decat Nokia, e ultima fita in domeniu :lol:.
|
Quote:
Daca vrei neaparat un QWERTY ia-ti un E72 si gata, sa-ti iei un BB doar ca sa ai BB nu merita deloc. |
Mie imi place cum arata, atata tot, asta e cel mai important.
Daca intru pe wireless nu poti folosi browserul lor fara abonament bb ? Sau sa iei aplicatii de pe market-ul lor ? Stiu ca daca vrei sa beneficiezi de toate functiile tre abonament BB dar mi se cam falfaie de push email si alte balarii. Sa vorbesti la el si sa mai navighezi ocazional pe net, atata tot. |
stie cineva cum fac update de la android 2.1 eclair la 2.2 froyo pe un sony ericsson xperia x8 ?
|
2.2 nu e suportat oficial pe X10/X10mini/X8 asa ca trebuie ROM custom, nu poti face update "oficial".
|
salutare,am achizitionat astazi un iPhone 3g 8gb de la un baiat.
cand am ajuns acasa l-am conectat la iTunes si am vazut ca nu pot sa sterg fisiere pentru ca nu e bifat manage files si daca il bifez si dau apply trebuie sa formateze telefonul. nu prea vreau sa formateze tel. pentru ca o sa se codeze ( nu este nerverlocked) si pierd jailbreak`ul . As putea sa rezolv fara sa fie nevoie de formatare? |
Quote:
|
3G-ul consuma din baterie?:lol:
|
Quote:
|
Am renuntat la ideea BB 9700 din anumite motive si mi-am achizitionat un BlackBerry 8900 la un pret bun (350 lei) in stare ~ impecabila, cred ca este cumparat de prin octombrie 2010. Drept urmare folosesc BB-ul la apeluri / sms-uri (durata mare de viata a bateriei) si X10-le pentru poze, aplicatii/jocuri, etc.
O singura chestie ma intereseaza: BB-ul este achizitionat din Franta (si foarte probabil furat intre timp :lol:) si codat pe Orange Franta dar functioneaza si pe Orange Romania. Impedimentul este ca daca dau apelare la un numar din agenta, gen 07xxxxx el automat imi pune prefixul de FR, +33, si nu pot apela, imi da Radio Path Unavailable. Solutia a fost sa pun eu la toate numerele prefixul de RO si ramane asta. Vreo solutie ? Daca il decodez o sa mai faca asa ? Acum nu ma mai deranjeaza fiinca deja sunt modificate toate... |
Quote:
Bateria la X10 e prea slaba. La X10 cea care o aveam si in X1. Dar mananca mult mai mult curent. Presupun ca si la tine cu X10 Mini iti consuma bateria in 24h. |
Quote:
PS: ai incercat un master reset? |
Quote:
La X10 mini ma tine rezonabil bateria, intre 2 si 4 zile in functie de cat vorbesti si cat il butonezi. Il termini intr-o zi daca il terorizezi non stop cu ecran aprins (luminozitate mare), wi-fi, etc dar cel putin eu nu stau non stop pe telefon. @ DOLB - habar nu am ce e ala master reset si cum se face, la fel cum nu stiu cum se face update la BB. Daca e codat pe Orange FR merge orice soft de update sau doar alea facute pentru providerul respectiv ? |
puteti sa imi ziceti si mie ceva pareri despre Xperia X10 ,cel de 4" si 1ghz?
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:33. |
- Copyright 2026 4Tuning