![]() |
Re: Golf 4 - My Angel!
am inteles ca o revopsesti total...scapi de bandouri? :D
|
....nu , alea raman :D ...daca pe fata nu venea asa urat fara bandou , erau de mult jos
|
Nu mi se pare ok renuntatul la semnalele laterale. E clar ca arata f bine "clean" dar le consider foarte utile mai ales in haosul asta din Bucuresti :D. In rest spor la treaba si mult succes.
|
:))) Jock ce te-am pus sa faci...un nenorocit sunt!
|
:lol: ... tu crezi ca le-a observat cineva pana acum ??...eu nu cred ;)
...important este sa misti maneta aia...da la noi a disparut de mult semnalu |
ce a fost mai greu a trecut ... incepe sa prinda iar forma ... mult succes in continuare
|
bogdy.ghetto degeaba esti ironic mi-am spus punctul de vedere (ca utilitate). Ca aspect am zis ca e f bine.
MS Jock de raspuns, ai si tu dreptatea ta |
jock cand ai timp am si eu o rugaminte pune o poza sa vad unde ii pus butonul de deschidere a portbagajului si zimi si mie cum ai facut sa il deschizi din buton :D
|
jock iti urmaresc topicul de multa vreme ! insa nu prea postez ! resurrection cat mai repede masinii iti doresc ! iar pe scurt ma intereseaza de unde ai luat tu prelungirile 25th anniversary!:???: caut de ceva timp si nu gasesc
|
Multumesc ;)
...vorbeste cu razak ,el mi-a facut comanda de la Car Lovin Criminals http://ghettotuning.ro/forum/index.php?topic=59.0 |
multumesc si eu jock ! eu tocmai ce am terminat modificarile motorului si pe partea tehnica ! si m-am gandit si la aspect putin! dar nu vreau ceva excentric asa ca 25th anniversary sunt foarte ok!
|
1 Attachment(s)
Cea mai buna alegere ai facut ....asta este singurul kit care imi place ,si nu prea sunt multe pe la noi ;)
miri , l-am pus deasupra celui de benzina ....iti trebuie actuator inchidere centralizata (poza) ,buton( care sa iti de-a doar impuls,fara sa ramana apasat) si 2 fire legi un + (bricheta) la buton,din buton pleci cu al doilea fir catre actuator iar minusul pentru actuator il iei de pe caroserie ...vezi cum le legi la actuator...el trebuie sa traga |
felicitari jock.acum cu vacanta sunt mai mult plecat si nu am timp sa mai intru pe forum dar ma incanta foarte mult cand intru si vad din nou topicul tau pe prima pagina cu vesti bune!daca continui in ritmul asta masina se va intoarce foarte curand mai frumoasa ca inainte!
|
Nota 10 pentru cei implicati.
Geo, esti un adevarat luptator! |
1 Attachment(s)
Multumesc ;)
Surpriza :twisted: ....munca de chinez" ,da asta este ;) |
| All times are GMT +2. The time now is 05:29. |
- Copyright 2026 4Tuning