![]() |
|
Re: Comentarii lucrari!
Quote:
nu stiu ce ai vrut sa faci la culoare dar sigur nu ti-a iesit :) |
2 Attachment(s)
m-am gandit k ar fi logik sa pun primul "VT" facut de mine la prima postare...
|
carbon ireal . stikere ireale . puteai sa pui plasa in bara si in maska . si nu inteleg dc ai facut bgu rosu :-? bafta
|
Quote:
|
Tu iti dai seama ca ai scris ce a scris si MARI|?
|
-stickere ireale
-carbon ireal -prea mult contrast.. Pentru prima masina este ft bine.. renunta la carbon pentru inceput.. si mai uitete prin tutoriale pentru restu lucrurilor simple.. Bafta@ |
@ F.E.A.R. - lacetti - carbonul e ireal, jante stock, vinyl ireal, nu ai tuning
@L33L00 - clio - man asta da! mie imi place! m-am gandit si eu la asta, dar nu mi-a iesit! bv tie! o singura chestie...evacuarea mergea mai mare ;) @B3st - astra - ce e cu grila aia imensa si blurry, si spoilerul original pana in pamant, nu mai aprinde farurile ca da naspa, nu mai ai umbra ;) @Simionstef - Sierra - simpla si destul de buna, doar ca jantele sunt cam luminate ;) |
2 Attachment(s)
si ultima masina .... golf ,,,, mia venit pc back :D uhuuh ,,,, cum e masina ?? buna naspa ??:P k ms , , asta e masina
|
Quote:
|
Quote:
Mersi |
2 Attachment(s)
+10 caractere - astept comentarii
|
1 Attachment(s)
auzi la ei !!! uite wipu un wip ma
|
Quote:
|
Quote:
|
@leeloo: da, incepi macar sa legi ideile de tuning dar...donorul are anumite zone blurry sau low res (la motor). sub farul din stanga ai vrut sa repari cu smudge? nu arata asa frumos. janta spate este sub arcada dar totusi nu are destula umbra pentru asta. arch'ul spate este c/p? are cateva zone uratele ca imbinari.
@mafionzoo: no comment... |
| All times are GMT +2. The time now is 19:37. |
|
- Copyright 2026 4Tuning