![]() |
|
Re: Comentarii lucrari!
Quote:
|
cea mai importanta este sa nu copiezi de pe alte masini.
|
Quote:
@ Trickz:nu sunt atat de expert ca sa ma descurc de unu singur asa ca....ma mai uit in stanga si in dreapta |
dexter: scuze, m'am grabit. ideea era ca nu este voie sa copiezi dupa masini deja moodificate virtual. legat de masinile tale: ai copiat acelasi kit pe 2 masini. folosesti poze la rezolutie mici asa ca nu imi dau seama ce e mai pixelat-donorul sau baza. culorile sunt cam false. succes in continuare;)
|
Quote:
|
@ OmB* - sierra - misto, bine realizat, elucideaza rolul eleronului de aer de sub masina. de ce e asa mare? imi place ideea
@Drcrazy_tuner - EOS - dc nu ai fi facut neoanele asa puternice ar fi fost okay dupa parerea mea! @vlad_mace - sendero - e cam cocotzat, contrast grila prea mare, usa e cam plata, aceeasi janta si in fata si in spate dar sunt puse bine ;) @dexter_20 - M3 E46 - jante plate pe spate, angel eyes ireal @dexter_20 - M3 E30 - arata bine, culoarea e prea tipatoare si la 205 nu ma pronunt ca nu imi place ;) |
o sa incalc si eu o regula...shi o sa fac un mic off topic.......craciun fericit shi sarbatori fericite tuturor....:D...sper totusi sa nu stergetzi postul...ma rog
|
2 Attachment(s)
Craciun Fericit, sarbatori fericite si multa multa sanatate.... (fara off-topic:-P) :arrow:
|
@ best : Jante Blurry , grila cu tot cu bara e putin blurry , se vede cum ai vrut sa scoti usa spate ..ai incercat cu smudge sau ceva de genul...:) oglinda e mare o.O ...e lunguiata...nu stiu ce ai vrut sa faci la far. ....bafta..:)
|
2 Attachment(s)
+10 caractere
|
eleronul nu l-ai decupat bine in stanga....mijto culoarea....jantele sun cromate si nu se potrivesc cu restul masinii...e race style...
|
Da, si cu kit de BMW E46 (partea laterala)
LeeLoo..parca faceai si brush inainte.. :rolleyes2 ..te-ai apucat de kitchuiala?:sad: Masina e frumoasa dar incearca sa faci ceva mai original, nu o lua in nume de rau;) Bafta si Craciun Fericit:-P |
mie mi se pare cat se poate de originala ;)
acuma nush ce treaba are bmw e46 cu masinu lui leelo ...c/p e o parte ffffff importanta... poate chiar cea mai importanta in virtual tuning...sa stii cu nu orice c/p se potriveste fix p masina p care vrei sa modifici implica si destul brush... |
1 Attachment(s)
Asa Pe Ultima Bucata De Drum...craciun Fericit Si Numa' Bn !!!
|
@ simionstef ... jantele sunt mult mai deschise dekt trebuie ..adik uite cum se vede.....prag bun ...nu prea e tuning ..dar e bine:) ..bafta ..
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:20. |
|
- Copyright 2026 4Tuning