Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Arhiva (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva.html)
-   -   Comentarii lucrari! (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva/9840-comentarii-lucrari.html)

Patryck 24-12-07 19:26

Re: Comentarii lucrari!

Quote:

Originally Posted by dexter_20 (Post 1260652)
De mult nu am mai postat aici pt ca eram la incepu in ale VT-ului. Intre timp cred k am mai progresat si as vrea sa stiu la ce capitole mai am de invatat asa ca va las sa criticati....

mda.. ai incalcat cea mai importanta regula...O MASINA PE ZI

Trickz 24-12-07 20:11

cea mai importanta este sa nu copiezi de pe alte masini.

dexter_20 24-12-07 20:16

Quote:

Originally Posted by Patryck (Post 1260666)
mda.. ai incalcat cea mai importanta regula...O MASINA PE ZI

Sorry! am zis doar ca nu am mai postat aici, dar nu am precizat ca nici nu am mai urmarit topicul ca sa vad care mai sunt regulile
@ Trickz:nu sunt atat de expert ca sa ma descurc de unu singur asa ca....ma mai uit in stanga si in dreapta

Trickz 24-12-07 21:25

dexter: scuze, m'am grabit. ideea era ca nu este voie sa copiezi dupa masini deja moodificate virtual. legat de masinile tale: ai copiat acelasi kit pe 2 masini. folosesti poze la rezolutie mici asa ca nu imi dau seama ce e mai pixelat-donorul sau baza. culorile sunt cam false. succes in continuare;)

Reme 24-12-07 22:33

Quote:

Originally Posted by big_ballz (Post 1260578)
jantele nu sunt stok..nu fi rau:)):))

scuze nu fusei atent ;)

Reme 24-12-07 22:40

@ OmB* - sierra - misto, bine realizat, elucideaza rolul eleronului de aer de sub masina. de ce e asa mare? imi place ideea

@Drcrazy_tuner - EOS - dc nu ai fi facut neoanele asa puternice ar fi fost okay dupa parerea mea!

@vlad_mace - sendero - e cam cocotzat, contrast grila prea mare, usa e cam plata, aceeasi janta si in fata si in spate dar sunt puse bine ;)

@dexter_20 - M3 E46 - jante plate pe spate, angel eyes ireal
@dexter_20 - M3 E30 - arata bine, culoarea e prea tipatoare si la 205 nu ma pronunt ca nu imi place ;)

no limits design 24-12-07 23:30

o sa incalc si eu o regula...shi o sa fac un mic off topic.......craciun fericit shi sarbatori fericite tuturor....:D...sper totusi sa nu stergetzi postul...ma rog

B3ST 24-12-07 23:36

2 Attachment(s)
Craciun Fericit, sarbatori fericite si multa multa sanatate.... (fara off-topic:-P) :arrow:

expres 24-12-07 23:40

@ best : Jante Blurry , grila cu tot cu bara e putin blurry , se vede cum ai vrut sa scoti usa spate ..ai incercat cu smudge sau ceva de genul...:) oglinda e mare o.O ...e lunguiata...nu stiu ce ai vrut sa faci la far. ....bafta..:)

L33L00 25-12-07 13:27

2 Attachment(s)
+10 caractere

no limits design 25-12-07 13:37

eleronul nu l-ai decupat bine in stanga....mijto culoarea....jantele sun cromate si nu se potrivesc cu restul masinii...e race style...

EaGle 25-12-07 14:19

Da, si cu kit de BMW E46 (partea laterala)
LeeLoo..parca faceai si brush inainte.. :rolleyes2 ..te-ai apucat de kitchuiala?:sad: Masina e frumoasa dar incearca sa faci ceva mai original, nu o lua in nume de rau;) Bafta si Craciun Fericit:-P

keemo 25-12-07 14:30

mie mi se pare cat se poate de originala ;)
acuma nush ce treaba are bmw e46 cu masinu lui leelo ...c/p e o parte ffffff importanta... poate chiar cea mai importanta in virtual tuning...sa stii cu nu orice c/p se potriveste fix p masina p care vrei sa modifici implica si destul brush...

simionstef 25-12-07 16:15

1 Attachment(s)
Asa Pe Ultima Bucata De Drum...craciun Fericit Si Numa' Bn !!!

expres 25-12-07 16:32

@ simionstef ... jantele sunt mult mai deschise dekt trebuie ..adik uite cum se vede.....prag bun ...nu prea e tuning ..dar e bine:) ..bafta ..

All times are GMT +2. The time now is 14:20.

- Copyright 2026 4Tuning