![]() |
|
Re: Comentarii lucrari!
Quote:
???? |
expres : carbon ireal trebuia sa fie negru , acesi janta si pe fatza si spate , plasa prea mare in grila , selecti colturoase , stalpu usa si aripa spate blurry
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
custom Audi A3
|
roata din spate pluteste....dupa parerea mea e prea mica in comparatzie cu cea din fata....shi nu esti atent la selectzii...in rest arata mijto...im plac evazarile f mult........bafta
|
2 Attachment(s)
R19 Turbo Modificari Jante Suspensie Sport Faruri & Semnale Crystal-Clear Bara fatza , Grila , Aripa spate. Madificate Plasa Folie Geamuri spate |
2 Attachment(s)
am facut si eu sierra`ul...nu am modificat foarte mult la el..sper sa va placa
|
Ady, jantele sunt prea luminate, cel putin cea posterioara. Priza de aer de pe capota e mai alba. Parasolarul e prea uniform, cred ca mergea un pic de umbra in stanga :roll: ;)
|
@ Ca][n - A3 - arata misto asa umflat...o singura chestie...vinylul sau decalul de pe parbriz parca e cam mare ;)
@Ady9005 - 19 turbo - arata mai bine ca originalul, problema e ca masina nu permite a fi asa tunata, singer masina arata ca o cutie...tu ai incercat numai lucruri bune, dar...asta e! @big_ballz - sierra - cam slabutz, in fine... jantelke sunt stock, ai coborat-o, vinyl ireal, la portbagaj ai facut o cioclarie tu acolo ;) |
pe a mea a-ti sarit-o?
|
1 Attachment(s)
si a mea e inca wip... facuta destul de repede...
|
2 Attachment(s)
uite cea mai recenta creatie............
|
2 Attachment(s)
viitoarea dacia, inca renault:D
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
De mult nu am mai postat aici pt ca eram la incepu in ale VT-ului. Intre timp cred k am mai progresat si as vrea sa stiu la ce capitole mai am de invatat asa ca va las sa criticati....
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:37. |
|
- Copyright 2026 4Tuning