![]() |
|
Re: Street Legal Racing - Redline v2
Quote:
|
Quote:
Mariuska mai vi si tu pe la noi?Dar cu mana goala...Hai ma:P ai venit pe jos:D Fara masina:))) |
3 Attachment(s)
danny125-Am testat masina..Pana acum nu am gasit nici un Bug...In fine..E lucrata destul de bine..Bravo Danny...Care e urmatoru proiect?
Tomas_SlrR-Frumos..Cauta o toba mai finuta UserName615-Asta e o masina veche..Merge mai bine OLd school..M-ai mult ai stricato... Rid3r*RaCe-Ma tu nu vezi cum stau rotile alea?>...Aseazale calumea!!!! ebone-Nice...Imi place Bmw E30 Pareri?:oops: PS-Scuzati grafica...Placa video e pe Moarte... |
Quote:
lasa placa ca deocamdata arata bine pune si u un link ptr bbs-rui |
Quote:
Ma bucur ca iti place :D ... pai urmatorul proiect deocamdata niciunul, o sa iau o pauza cred, daca o sa pot sa ma abtin ;) ... o sa ma ocup de masina mea :lol: |
Quote:
|
ebone - Masina este frumoasă ... dar nu o aranjează acel camber negativ ... per total misto masina !
R.Equinox - Drăgut ursul ! ... Dar nu prea inspiră tuning masina ... sfatul meu este sa faceti si voi masinile cāt de cāt tunate ... nu low,culoare si jante !(Sfat) |
Quote:
|
1 Attachment(s)
Quote:
Maxim!!!!!...Good Job Marius Audi A6 in lucru |
3 Attachment(s)
s0r1n- deci aia nu e vb de tunat, e vb de gust, fiecare face masina cum ii place si ca sa intru si in detalii tuning nu inseamna numai sa pui o bara cat casa cu o buza mare pana in pamant. Dar am mai zis nimeni nu e fortat sa o umple din toate partile sau sa o lase stok...
equinox- interesant si frumos, astept sa vad produsul finit:)) maryus- cum ma este cu tine...mai ai timp de slrr, acum lucrezi la ceva, ai ceva in minte..cum e?:)) dany- multumim pt masina asta! ! ! iti tirmit prin posta o bere:)) sper sa nu se verse:)) app...am pus enb-ul pe care tu il folosesti si mi-a stricat grafica:(( Pareri? |
2 Attachment(s)
@radu-am timp cat de cat, sunt implicat momentan in proiectul de la VStanced Team-fm3 slrr project(facem slrr cu masini basice din FM3, si alte chestii, parti noi-jante, volane, adica un slrr mai future :D ) si pe urma o sa incerc sa termin e34 :)
pt moment ma mai distrez si eu putin :D |
Quote:
pe ce mapa esti? eu am incercat sa fac ceva pt slrr doar ca nu pot intelege 3dsX( tu cum ai invatat? Tutoriale fara numar nu:))? app foarte tare ideea cu acest proiect chiar sunt curios si sunt sigur ca va iesi ceva calumea. Bafta multa! |
Quote:
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
moarr :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:31. |
|