![]() |
|
Re: Comentarii lucrari!
2 Attachment(s)
o toyota auris...in versiunea mea
|
Culoarea prea saturata.HUDul nu este asezat bine.Plasa nu este reala.Trebuiau umbre.Jentile nu se potrivesc mai ales cea din fata.Selectile sunt facute aiurea.Bafta;)
|
Quote:
bafta |
Quote:
|
2 Attachment(s)
Am mai incercat si io cva :oops: nu prea e reusita,nu am gasit un background :oops:
|
arata foarte bine jantele borbet pe logan.....plasa din spoiler e ireala shi fibra de carbon...in rest acceptabil
|
1 Attachment(s)
@ Gabrynho - jantele sunt aproape bine! mai ai de lucrat! body kittul e alta culoare, farurile ireale!
@L33L00 - arata fain asa, dar nu cred ca ar fi trebuit s amai pui faru colo sa pe capota si spoilerul ala nu e cam stramb asa! in rest numai de bine ;) @ Patryck - la ce ai pus psd-ul? uite asta e poza ta! destul de simplu ;) si fi atent la selectii!!!!!!!!!!!!!!! |
2 Attachment(s)
Comment .. ! moolt ! daca se poate cineva din dt :)
|
1 Attachment(s)
soda: in spate prea putina umbra comparativ cu cata este in fata. fata pluteste? discul nu se sprijina pe nimic? ai vrut sa iti maschezi urmele cauciucului cu un gri urat:( ideea este veche si foarte utilizata, ca si donorul. noroc. sper ca nu te superi ca nu sunt din dt si comentez lucrarea:lol:
|
... cred ca e din cauza monitorului , nu se vad anumite diferente de culori cand ma uit .. o sa rectific ..
|
interesanta ideea.....totushi puteai sa cautzi un donor sa ii pui un cric ssau cva pe care sa stea masina.........e un detaliu minor da mie imi da o senzatzie de zbor grozava.........:D......bafta in continuare....mie personal imi place cum ai lucrat restul........doar k stii tu...de obicei pe topicul asta se evidentiaza greselile din lucrari............bafta
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
Quote:
nu ai inteles ce am vrut sa spun....exact asta e ideea...topicul se numeste "COMENTARII LUCRARI".....deci noi scoatem in evidenta ce au gresit shi spunem dak ne place sau nu masina......asta vroiam sa spun....nimeni nu o sa ridice in slavi pe cineva dak are o masina cu greseli.....shi cum toti avem greseli;) ...ma rog........ on topic.....m-am uitat pe aici shi imi veni pofta de vt shi mie....am facut ceva simplu |
1 Attachment(s)
@nld:lucrarea are un contrast prea mare. parere personala, asta strica tot. stop dreapta, ce am incercuit are un smudge sau clone excesiv. in stanga, ai uitat sa trasezi linia de portbagaj, cum ai facut in dreapta. unde ai sters logo'ul a ramas o urma vizibila la zoom. ideea e foarte ok. succes inainte.
|
1 Attachment(s)
un e classe , zic eu dragutz....
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:23. |
|
- Copyright 2026 4Tuning