Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Arhiva (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva.html)
-   -   Comentarii lucrari! (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva/9840-comentarii-lucrari.html)

mafionzooo 15-12-07 02:40

Re: Comentarii lucrari!

2 Attachment(s)
iara inca un quickie ma ca tot pe laptop am facuto si e al draq de greu !!! :((
lasa ca vine pc acus acus :P stiu ca e naspa da merge:P 20 de min ce s aii ceri mai mult

PointMaster 15-12-07 09:08

Quote:

Originally Posted by aic_keemo (Post 1247076)
...
cain .....no coment ..greseli nu vad...;)

inseamna ca nu vezi bine, ai nevoie de ochelari :lol: ......
\cain - la prima vedere masina este dementiala, cand incepi sa te uiti mai bine se observa bara din fata, intercoolerul si pragul, destul de bluury..........si pe parbriz scrie yokohama pe dos

mafionzooo 15-12-07 09:34

mai caline da la honda ta la rotile din fata o roata e stanga indreptata si alta in dreapta cum vine asta
?:D

Ca][n 15-12-07 09:51

nu te duci tu sa o indrepti si pe cealalta ma fanele? de vw ul tau de mai sus ce zici, vad ca ai invatat sa dai contrastul mai mare:-P.
P.S. ia ti niste ochelari

mafionzooo 15-12-07 13:59

ca calitate orcum vw e mai bun asa cum e el simplu ;) crek tre sa iti dau tu ochelarii jos cand faci masini la le umplii de ceata fratiuc ;) 8)

Reme 15-12-07 15:39

@ Mafionzooo - Logan pickup - ideea e tare rau, dar jantele mi se pare cam prea masive ;), presupun ca nu e in varianta finala, ca reflexia aia e cam aiurea pusa ;)

@George_fufly - punto - in ambele poze masina e tremurata, nu e reala deloc, selectii strambe, jantele prea inchise in poza 2, umbre nu sunt, toatl ireala, cum a zis si wlady ocupa-te de ceva mai simplu ;)

@Ca][n - logan pick-up - a dat iama masina asta, ;), misto dragsterul, poate ar fi mers sa pui jante de pe fata in interiorul rotii spate si ar fi fost mai bine, roata spate ar fi aratat ca si roata custom si oglinzile mi se par ireale. in rest mie mi se pare okay, ideea a fost super tare!!!

@petarda56 - golf 5 - ai poza prea mica, lucreaza pe poze de rezolutie mai mare, selectii drepte (fi mai atent cand decupezi!!! ), vinyl ireal si pe capota si pe lateral, jante blurry si grila ireala.

@Sodabubble - bravo - bravo e masina si bravo si pt tine, dar ce e cu parbrizul ala asa inchis? cam atat!

@big_ballz - M3 - grila e ireala, reflexia de pe masina e ireala si priza de aer e ireala, cam putin tuning!

@L33LL00 - what is this? bot de carger cu spate de oldsmobile/ montecarlo? sau mi se pare, corecteaza-ma dc gresesc ;) nu e nimic de zis ca dc e asa am zis totul.

@aic_keemo - A4 ala nou - man arata bine, e lucrata curat, doart ca buza e o leaca cam stramba si pragul man! e portocaliu!!!! mai baga saturatie si inca niste culoare...in rest e oki!! ;)

@mafionzooo - polo - brusuhul de la spoilerul fata e destul de bun, dar tot e ireal, jantele sunt marfa, pragul e cam drept, umbra e cam ireala. cam atat!

Reme 15-12-07 16:23

2 Attachment(s)
pun si eu o trotineta simpla...mai pe scurt o ghena

Chrysler Neon

Ca][n 15-12-07 16:27

Quote:

Originally Posted by mafionzooo (Post 1247582)
ca calitate orcum vw e mai bun asa cum e el simplu ;) crek tre sa iti dau tu ochelarii jos cand faci masini la le umplii de ceata fratiuc ;) 8)

cred ca la categoria CA CAlitate e mai bun vw ul tau, ai inecat farururile si grila cu contrastu ala, pragul nu are pic de reflexie si nu este la acelasi nivel cu bumperul fata, daca ai pus jantele asa iesite n ar trebuii sa se vada si anvelopele fratiuc?

andrey2003 15-12-07 16:49

Ca][n si mafionzooo nu credeti ca ar fi cazu sa terminati cu cearta?

Ca][n 15-12-07 18:07

lasa impresiile de moderator...nu crezi ca ar fi mai bine sa stai in banca ta? nu se cearta nimeni...nu vezi ca ne comentam masinile unul altuia

EaGle 15-12-07 18:28

Ti se pare normal ca eu sa-ti zic ca esti chior (desii nu e scris asa dar se intelege)? Asta e comentariu? Mai bine stai tu in banca ta ! :) Iti convine!

keemo 15-12-07 18:39

mie nu mi se pare k se certau si mie mi`a zis point sa imi pun ochelari ...dar am luat-o in gluma ..poate are dreptate era 1 si ceva noapte din cate imi amintesc eu knd am postat comentriul la masina lu ca][n...chiar nu ma mai supara niciun comentariu de genu asta ...chiar mai bine dak imi pune ceva in evidenta..

Ca][n 15-12-07 19:50

Quote:

Originally Posted by EaGle (Post 1247940)
Ti se pare normal ca eu sa-ti zic ca esti chior (desii nu e scris asa dar se intelege)? Asta e comentariu? Mai bine stai tu in banca ta ! :) Iti convine!

desi nu mi place sa fac off, bai fratilor ce va place sa va bagati in seama in halul asta, nu are nici o logica commentul tau eagle....abtine te nu mai face tu dreptatea daca nu esti pe tema, i am zis lui mafionzoo sa si ia ochelari pt ca mi a zis Calin desi nick ul meu este Ca][n.....chiar nu vad rostul postului tau

EaGle 15-12-07 20:38

Ii spui clar, nickul meu e Cain, e vina lui daca tu scri ][? ..Daca eu fata in fata iti zic ia-ti ochelari tu la ce te gandesti? Ca eu caut incaiereala nu?
Puteti sa comentati..cat vreti voi..doar sa fiti diplomati, minimul ca sa fie o atmosfera placuta ;)

Crimz-vT 15-12-07 21:45

2 Attachment(s)
Un nou proiect Logan mai am de lucrat.. :rolleyes2

All times are GMT +2. The time now is 02:30.

- Copyright 2026 4Tuning