Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   A.C.S Inferno MotorSport (https://forum.4tuning.ro/367-inferno-motorsport.html)
-   -   Diverse (topic de offtopic) (https://forum.4tuning.ro/367-inferno-motorsport/86738-diverse-topic-offtopic.html)

kidu2006 23-02-10 19:08

Re: Diverse (topic de offtopic)

Daca faceai vreo aluzie la mine sa stii ca eu nu am nimic cu nimeni la voi ma,eu doar glumesc si imi sunteti simpatici!
Si daca voi nu ma vreti o sa ma vreti cu japca pana la urma :)))

RoByNeT 23-02-10 19:09

kidule stai flexat :)) se referea la noi :)

Bobby_hnt 23-02-10 19:16

CIRCUIT de DRAG in Bucuresti

Salutare tuturor!As vrea sa stiu daca se poate cam cata lume ar fi interesata de un circuit de DRAG???

RoByNeT 23-02-10 19:19

circuit de drag ? pai ... ori circuit ... ori drag ? sunt doua lucruri total diferite.

Si ATENTIE ... aici te afli pe un thread al unui club auto. Exista sectiuni speciale pentru astfel de intrebari. Ai un search acolo sus pe banda albastra. O seara buna.

Bobby_hnt 23-02-10 19:28

[QUOTE=RoByNeT;3116827]circuit de drag ? pai ... ori circuit ... ori drag ? sunt doua lucruri total diferite.

Scuza-ma probabil k nu sunt obisnuit cu termenii dar cand am spus circuit stiu bine la ce m-am referit.Un loc special amenajat pentru DRAG si nu numai.

bogdy.ghetto 23-02-10 20:21

Tataie respect! Lasa fetele sa faca atmosfera aici ca daca nu iei atunci cine ? Daffy e inca copilaros si Robynet este ofticos si orice ii spui se aprinde ca benzina :))

Bobby_hnt 23-02-10 20:27

Salut!Am postat mai sus o intrebare daca ii pot spune asa ai putea sa imi spui o parere sau daca nu am nimerit bine aici,unde ar trebui sa intru pentru a afla pareri referitoare la problema mea?Mersi

87MTX 23-02-10 20:28

eu unu sunt de acord
si banuiesc ca toata lumea ar fi de acord, ca toti zic ca vor

kimi 23-02-10 20:34

Quote:

Originally Posted by Bobby_hnt (Post 3117078)
Salut!Am postat mai sus o intrebare daca ii pot spune asa ai putea sa imi spui o parere sau daca nu am nimerit bine aici,unde ar trebui sa intru pentru a afla pareri referitoare la problema mea?Mersi

BUN...Toata lumea iti va raspunde ca da..
Care e faza? Construiesti tu pista ??

Bobby_hnt 23-02-10 20:44

Suntem pe drumul cel bun doar k inainte de a incepe pregatirile vroiam sa afla parerile celor care indragesc LINIUTELE!!!:-)

kimi 23-02-10 20:48

Quote:

Originally Posted by Bobby_hnt (Post 3117145)
Suntem pe drumul cel bun doar k inainte de a incepe pregatirile vroiam sa afla parerile celor care indragesc LINIUTELE!!!:-)

Eu nu vorbesc in numele altora, dar iti zic sigur ca toti adevaratii pasionati vor fi de acord cu aceasta initiativa ;)

Bobby_hnt 23-02-10 20:58

Quote:

Originally Posted by kimi (Post 3117153)
Eu nu vorbesc in numele altora, dar iti zic sigur ca toti adevaratii pasionati vor fi de acord cu aceasta initiativa ;)

Am vrea sa stim cam care ar fi doleantele voastre, a celor care ar participa?Care ar fi tariful pe care l-ati platii pt o cursa sau pt o ora, cum preferati?

thanks

kidu2006 23-02-10 21:22

Quote:

Originally Posted by kimi (Post 3117107)
BUN...Toata lumea iti va raspunde ca da..
Care e faza? Construiesti tu pista ??

good joke :-j...el al nush catelea care vine cu faza asta :-j

Evo-Jr 24-02-10 08:52

singura doleanta este sa ne dam intr un cadru legal,nu cu politia dupa fundu nostru.
si eu abia astept o pista de drag...dar vb lu kidu...multi au zis ca fac..:???:
[vorbesc in numele meu]altii poate au alte doleante :D

Lucian_GXZ 24-02-10 09:01

Daca chiar se va face treaba asta, desi sunt sceptic, cred ca va avea un real succes.... Poti cauta poze de pe la evenimente organizate prin tara, ca sa-ti faci o idee cam cata lume ar fi interesata..

...ba mai mult... Cuiva, acolo sus, i se va implinii un vis...

Evo-Jr 24-02-10 09:08

si nu doar lui...si noua pasionatilor!

kidu2006 24-02-10 09:36

Luciane,sa fim seriosi,esti un om cerebral care ai admiratia mea sa stii(uneori:P),cati au venit pe forumul asta si s-au laudat ca or sa faca si etc,plus de asta mi se pare suspect ca dintr-o data sa vina tocmai aici in miezul distractiei,dc nu ia legatura pur si simplu cu cei de la 4tuning?sau dc nu vine la 4tuning days unde vin toti racerii si sa ceara pareri de acolo
In fine ... eu daca as face ceva nu as mai avea timp de forum .. corect?!

Lucian_GXZ 24-02-10 09:51

Desi nu cred treaba asta...
Totusi, e posibil sa fie vreun investitor, sau fiul unuia, nu prea familiarizat cu fenomenu si care vrea sa vada fezabilitatea afacerii.

GopPo 24-02-10 10:53

Quote:

Originally Posted by RoByNeT (Post 3112520)
ai poza si scrie si Member OFF : [Fiat] :shock:

nu-i problema ca si la tine scrie....dar nu-i adevarat nimic
avandu-te pe tine ca exemplu...eu nu mai cred nimic din ce scrie la avatare
sparly

Quote:

Originally Posted by RoByNeT (Post 3113170)
PS: nu am dat edit sa nu sufar de moderator.

:lol::lol::lol::lol: prea tarziu!!!

cozo 24-02-10 17:09

moama!!!!! au terminat unii....s-au trezit altii. ce imi place mie la goppo este k atunci cand da o duma...o da frate!!!!!! le coace ca o closca!!!!

cozo 24-02-10 17:13

Quote:

Originally Posted by Bobby_hnt (Post 3117189)
Am vrea sa stim cam care ar fi doleantele voastre, a celor care ar participa?Care ar fi tariful pe care l-ati platii pt o cursa sau pt o ora, cum preferati?

thanks

un tarif de 50-100 ron ar fi acceptabil avand in vedere ca nu toata lumea va avea benzina sa se dea toata ziua.... la o masina cu turbo consumul este imens si ca sa iti dau un exemplu, intr-o ora de drift hai-ul a consumat benzina de 350 ron. nu toti se vor da cu rezervoarele pline, ar trebui sa fie si o statie de benzina in apropiere, un padoc unde sa isi tina omul masina sa isi mai faca niste reglaje... etc

johnny325 24-02-10 20:01

daca tot veni vorba de evenimente si de pista de drag(poate cand o sa iesim la pensie)
pregatiri pentru sezonul cald:D
https://www.youtube.com/watch?v=khbnIvNDrRU
https://www.youtube.com/watch?v=COzI24Or1FM

ghiszmo 24-02-10 20:40

7 Attachment(s)
acum sa pun si eu niste poze cu noua mea achizitie un opel astra f din 94 1.8 gsi!am ceva de munca la el dar o sa fac ceva frumos din el!

johnny325 24-02-10 20:42

sa-l stapanesti sanatos

Evo-Jr 24-02-10 21:18

sa o turezi cu placere :)

ghiszmo 24-02-10 21:27

ms ms sper sa ma pot apuca de ea cat mai repede!:D

87MTX 24-02-10 21:31

care vrea popcorn ??? :))
lumea se intreaba ce e cu intrebarea asta :))

daffy duck™ 24-02-10 22:02

intradevar.....o portie mica la baiatu' va rog :lol::lol::lol::lol::lol:

dar totusi....vrea cineva popcorn????:lol::lol::lol::lol:

Evo-Jr 24-02-10 23:24

care e treaba cu popcornu ca eu sunt mai blond :))
aveti bani de film sau e cu subinteles?:D

Lucian_GXZ 24-02-10 23:49

si film si cafele? pff =)))

Lucian_GXZ 24-02-10 23:50

on-topic: sa-l stapanesti sanatos ghizmo!!!

kidu2006 25-02-10 01:49

Sa o stapanesti sanatos si spor la modifcari
Daffy,care-i treaba cu niste ANGHEL eyes`uri?cica ai tu asa ceva de vanzare la pret bun /: )

daffy duck™ 25-02-10 09:51

am si angel-uri....si mai multe....lasa-mi PM cu ce te intereseaza si iti dau pret

daffy duck™ 25-02-10 09:53

Quote:

Originally Posted by Evo-Jr (Post 3121178)
care e treaba cu popcornu ca eu sunt mai blond :))
aveti bani de film sau e cu subinteles?:D

Quote:

Originally Posted by Lucian_GXZ (Post 3121246)
si film si cafele? pff =)))

toate la timpul lor baieti!

kimi 25-02-10 10:08

Quote:

Originally Posted by daffy duck™ (Post 3121760)
am si angel-uri....si mai multe....lasa-mi PM cu ce te intereseaza si iti dau pret

Ma interesseaza si pe mine un set de angel eyes pentru Pagani Zonda cu facelift...

daffy duck™ 25-02-10 10:11

Quote:

Originally Posted by kimi (Post 3121796)
Ma interesseaza si pe mine un set de angel eyes pentru Pagani Zonda cu facelift...

tre sa imi aduci masina ca nu o sa poti sa le pui :lol::lol::lol:

Bobby_hnt 25-02-10 10:14

Re: Diverse Curse Drag

Sa inteleg k ati vrea sa aveti langa pista un garaj sau ceva de genul asta unde fiecare sa mai umble la masina si o pompa de benzina?!Altceva ce ati mai dori sa fie???Multumesc!

Lucian_GXZ 25-02-10 10:33

:) Orice altceva e binevenit! incepand cu shawormerii si terminand cu cafenele, magazine de tunig. Noua ne e suficienta dAoar pista!
Probabil la sfarsit o sa aud: Gaby Jugaru sunt de la Radio 21 - a fost o farsa! :)))

ghiszmo 25-02-10 10:40

ms ms mult baieti!mai am de facut asigurarea, talonul si apoi mai trebuie sa mesteresc la partea tehnica, si apoi trebuie sa ma apuc de exterior si am ceva planuri si pentru el!:D hai ca usor usor cresc si eu, va multumesc ca m-ati primit cand nu prea aveam cu ce sa ma prezint in comunitatea voastra decat cu pasiunea pentru acest domeniu, pentru faptul ca ati avut rabdare si m-ati inteles iar acum chiar vreau sa fac si eu ceva frumos si sa nu va dezamagesc!va multumesc pentru increderea acordata!bafta si va pupa Jean!:D

Bobby_hnt 25-02-10 10:56

Daca toate vor decurge asa cum ne dorim visul nostru si al multora va deveni realitate.Si nu ,nu sunt jugaru si nici FARSA NU ESTE!!!:D

All times are GMT +2. The time now is 10:56.

- Copyright 2026 4Tuning