Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Constanta (https://forum.4tuning.ro/35-constanta.html)
-   -   Constanta - Accidente (https://forum.4tuning.ro/35-constanta/825-constanta-accidente.html)

sonykel 01-06-08 23:57

Re: Constanta - Accidente

Azi accident in 23 august un ML(cred) alb infipt in stalp si in curba exact unde era intrarea la olimp la maxim 2min dupa ce am intrat pe drumul ce duce la Cherhana Club 23 accident grav frontal 2raniti... un golf cu un opel parca

L.O.R. 02-06-08 02:36

poze ceva ??

kirin 02-06-08 12:00

aseara pe la 12 la intersectia ferdinand cu mamaia a intrat un passat in blocul ala din intersectie .

de aia stau eu la 4,sa nu-mi intre masinile in casa

j.v.l 02-06-08 15:35

no offence dar ferdinand nu se intersecteaza cu mamaia
se intersecteaza cu burada, 1 decembrie, bratianu, ig duca, tomis si mircea :P
deci unde era accidentul ? :D

LE: apropo, daca intra unde trebuie, de geaba stai la 4 ca tot ajungi la parter :D

ah, si mihai viteazul :D

sonykel 02-06-08 17:06

cred ca era la IGh Duca cu ferdinand multi cred ca mamaia se prelungeste pana in ferdinand defapt se intersecteaza cu IGh Duca

L.O.R. 02-06-08 22:15

[QUOTE=kirin;1566374]aseara pe la 12 la intersectia ferdinand cu mamaia a intrat un passat in blocul ala din intersectie .

de aia stau eu la 4,sa nu-mi intre masinile in casa[/QUOTE

stii podu care face legatuta intre cet si varianta ??? :P daca stai la blocurile de langa pod si scapa vreunu masina de sub control la vreo 150 + km/h ai toate sansele sa te trezesti cu ea in balcon chiar daca stai la 4.....:))

kirin 03-06-08 12:04

intersectia cu i.g. duca este.

j.v.l , blocurile pe la noi nu se fac din chirpici si soferii normali nu umbla in masini capcana (nu le am cu numele de strazi pt ca nu ma intereseaza dar unde se intersecteaza ferdinand cu burada? )

l.o.r :norocul meu ca nu stau acolo :)

CT-87-BGN 03-06-08 12:17

La gara se interesecteaza Ferdinand cu Burada, exact in fatza garii :)

kirin 03-06-08 13:03

http://www.hartaconstantei.ro/transp...mun-sc305.html

cica bucata intre 1 dec 1918 si gara se numeste strada garii

CT-87-BGN 03-06-08 13:23

Da, am vazut pe harta. Chiar o sa ma uit cand trec pe-acolo sa vad ce e scris pe placutza

Hellman 03-06-08 16:33

pe placute e scris ferdinand ...

-=X-Team=-82-MDN 04-06-08 13:22

Quote:

Originally Posted by sonykel (Post 1565742)
Azi accident in 23 august un ML(cred) alb infipt in stalp si in curba exact unde era intrarea la olimp la maxim 2min dupa ce am intrat pe drumul ce duce la Cherhana Club 23 accident grav frontal 2raniti... un golf cu un opel parca

rectific ... audi 80 cu un ford. doar un ranit mai nasol care a fost operat si este in afara oricarui pericol.

sonykel 04-06-08 23:04

hai ca am fost pe apropae mdnule tot masini nemtesti sunt :lol:

ct77pia 05-06-08 09:42

Quote:

Originally Posted by ERY (Post 1559731)
Mi-am cumparat o WOLLA...hai sa iti testezi botul Smockey.

am eu un bellaz

j.v.l 08-06-08 05:57

dimineata pe racoare ... acum maxim 15 mins un mercedes mai vechi + taxi + neacordare de prioritate + viteza = POC@ str. Traian ( zona monument )

(taxi facut cam pachet - roata stanga fata tindea sub masina, capota evantai etc )

poze nu m-am riscat sa ma duc sa fac ca erau cam multi taximetristi pe acolo.
anyway, atmosfera linistita :) asigurari fluturate dintr-o mana in alta, discutii pe ton linistit. surprinzator pt cat de avariate erau masinile.

si inca unul pe zi, bd mamaia (zona london) - n-am inteles eu prea bine ce si cum a fost, dar dupa pozitia masinilor, cred ca cel care a iesit de pe straduta nu s-a asigurat si a fost lovit in plin de cel care venea dinspre capitol. intersectia de la capitol blocata pt ca se faceau masuratori la london.

aXeL.ZeY 08-06-08 21:42

4 Attachment(s)
Asta vineri seara, intersectie Tomis cu A Vlaicu, Clio n-a acordat prioritate, Avensis`ul a incercat sa evite si...

j.v.l 08-06-08 22:32

7 Attachment(s)
mercedesul probabil a fost tractat de azi dimineata.
taxi mondial a ramas de decor.
poate cu ocazia asta se mai incetinmeste in virajul acela, macar de curiozitate.
acum 3 ani eram pasager si am avut si eu accident in acelasi loc ( culpa comuna - neacordare de prioritate / nesemnalizarea schimbarii directiei de mers )

L.O.R. 08-06-08 23:09

Quote:

Originally Posted by j.v.l (Post 1579585)
mercedesul probabil a fost tractat de azi dimineata.
taxi mondial a ramas de decor.
poate cu ocazia asta se mai incetinmeste in virajul acela, macar de curiozitate.
acum 3 ani eram pasager si am avut si eu accident in acelasi loc ( culpa comuna - neacordare de prioritate / nesemnalizarea schimbarii directiei de mers )

vrei sa zici ca accidentu asta a fost acolo unde e bifurcatia aia care duce la ambient ???

j.v.l 08-06-08 23:11

da, la statuie, la A3

L.O.R. 08-06-08 23:17

naspa moment...daia e bine sa incetinesti cand te apropii de o intersectie :P

j.v.l 08-06-08 23:50

cand se circula cu viteza, de obicei se taie virajul acolo, insa acum, din cauza panourilor de la santier, vizibilitatea este considerabil redusa pentru cei care circula dinspre ambient catre liceul traian. nu mai vezi farurile celor din sens opus.

accidentul de aseara a fost produs din acest motiv. mercedes venind cu viteza dinspre ambient, a taiat virajul si l-a aruncat pe mondial pe trotuar, respectiv in stalp.

buna masina logan - au sarit toate airbagurile :)

CT-00-DNS 09-06-08 00:05

O mica paranteza privind intersectia aia, care e cam tricky.
1. Daca vii dinspre ambient, de jos, esti pe drumul cu prioritate, si atata timp cand mergi pe traian spre liceul traian, nu ai nici o obligatie, decat sa iti tii banda si sa micsorezi viteza in limita evitarii oricarui pericol in perimetrul intersectiei; daca faci stanga spre bulevardul 1mai, trebuie sa dai prioritate celor din sens opus, care vin pe traian, dinspre liceul traian.

2. Daca vii pe traian, dinspre liceul traian, esti tot pe drumul cu prioritate, si daca faci stanga in jos spre ambient(ramai tot pe drumul cu prioritate) nu ai nici obligatie, decat sa iti tii banda (de obicei aici se cam taie din cauza vitezei) si sa micsorezi viteza. Daca o iei inainte(parasesti drumul cu prioritate) spre 1mai, trebuie sa SEMNALIZEZI dreapta parasirea drumul cu prioritate. Eu unul semnalizez si stanga cu toate ca nu sunt obligat, pt a ma asigura ca cei din fata inteleg directia spre care ma indrept.

3. Daca mergi pe traian dinspre bulevardul 1mai, spre liceul traian, trebuie sa dai prioritate, o data celor care vin din dreapta, de jos, dinspre ambient, precum si celor care vin fata (si aici e partea tricky). Cei care vin din fata si nu semnalizeaza nimic, ii lasa pe multi cu impresia ca ar merge inainte, si ei defapt fac stanga in jos si asa se intampla accidente.

Mie cel putin mi se pare utila explicatia, de care n-am avut parte si a trebuit sa o invat pe pielea mea. La rubrica asta ar trebui si sa invatam cum sa evitam accidentele ;)

L.O.R. 09-06-08 15:16

cunoaste careva un mertzan gri CJ13664 ??? e tomisar ....sa i se explice si lui chestia asta cu tinutul benzii si semnalizatu cand schimbi directia de mers ca era sa ma faca praf pe tomis ce accident am evitat s`au oprit toate masinile si m`au felicitat .....cred ca si`a luat permisu pe branza lu tasu k avea mecla de makedon :))) oricum daca vede postu il sfatuiesc sa mai faca odata scoala de soferi si scoala vietii ca i`a fost frica sa se dea jos din masina sa discutam putin a fugit ca o fetitza =))

sonykel 10-06-08 05:46

trebuia sa filmezi :lol:

LKS 10-06-08 06:17

Quote:

Originally Posted by L.O.R. (Post 1580909)
cunoaste careva un mertzan gri CJ13664 ??? e tomisar ....sa i se explice si lui chestia asta cu tinutul benzii si semnalizatu cand schimbi directia de mers ca era sa ma faca praf pe tomis ce accident am evitat s`au oprit toate masinile si m`au felicitat .....cred ca si`a luat permisu pe branza lu tasu k avea mecla de makedon :))) oricum daca vede postu il sfatuiesc sa mai faca odata scoala de soferi si scoala vietii ca i`a fost frica sa se dea jos din masina sa discutam putin a fugit ca o fetitza =))

Meriti o diploma pt ce ai reusit sa faci..

App. care are poze cu o Dacie alba cu dungi albastre de gordini sarita in canal la navodari ? :)))

apline5 10-06-08 09:24

pozele vor aparea ,le are numai un user al forumului si inca nu stie sa le dea sa nu le dea :lol::!:

k4r4 10-06-08 09:53

cum de a ajuns in canal? a intrat sa se racoreasca?

apline5 10-06-08 20:01

3 Attachment(s)
"acea" dacie a facut raliul dunarii pe canalu de la ecluza la navodari :lol: ,viteza + lipsa de aderenta => o mica baie in canal , era la uscat poze cu ea in apa nu i-a ars nimanui sa faca ca se strofocau s-o scoata ;) au prins-o pe mal

LKS 10-06-08 20:10

Quote:

Originally Posted by apline5 (Post 1583263)
"acea" dacie a facut raliul dunarii pe canalu de la ecluza la navodari :lol: ,viteza + lipsa de aderenta => o mica baie in canal , era la uscat poze cu ea in apa nu i-a ars nimanui sa faca ca se strofocau s-o scoata ;) au prins-o pe mal

spaima pestilor :))))

k4r4 10-06-08 23:22

tot e greu de imaginat cum a ajuns in apa:)) It was sent to sleep with the fish.

metal-militia 11-06-08 01:11

Quote:

Originally Posted by LKS (Post 1583276)
spaima pestilor :))))

trebuia sa fugi repede sa-i racai dungile de pe ea sa le pui la tine...si sa iei si zarurile de la oglinda sa fii si mai coco:lol::lol:

CT-07-APV 11-06-08 11:03

Aseara intre podul de butelii si cet o skoda fabia era sa intre in casa unui om noroc ca acesta a avut gard mare de beton. Cand scot pozele o sa le atasez aici

LKS 11-06-08 17:28

Quote:

Originally Posted by k4r4 (Post 1583609)
tot e greu de imaginat cum a ajuns in apa:)) It was sent to sleep with the fish.

Nu e greu deloc, cica avea vreo 120 si drumu ala nu e tocmai ok, si hop in apa

trackopen 11-06-08 19:27

pana la urma stie careva concret cum s-a intamplat cu dacia aia alba ?

apline5 11-06-08 21:55

viteza ,un viraj relativ orb ,a derapat a prins iarba pe axu spate ...si nu a mai putut s-o redreseze

ct11lyv 11-06-08 22:08

ba da se mai intampla multe accidente ma .. ca enerveza :) numai inapti la volan

k4r4 12-06-08 14:39

zi-le liviule....cu senzatia majora la 40 la ora. :D

topser 12-06-08 15:24

1 Attachment(s)
inainte de intrare in cta , ieri

DarkJEDI 12-06-08 20:23

tipu cu dacia alba stiu ca mai face faze de genu. si nu e primu accident. era caterinca cand sau dus astia sal scoata statea pe capota masinii sa nu se ude. mare noroc a avut :))

Ingerasul99 12-06-08 21:42

ala merita batut

All times are GMT +2. The time now is 06:55.

- Copyright 2026 4Tuning