Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Dacia (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia.html)
-   -   My KYS !! (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia/68816-my-kys.html)

b08ygs 02-02-12 10:03

Re: My KYS !!

Cosmin am si eu o mica intrebare, nu stiu daca te-ai gandit la aspectul asta, stiu de la Catalin(FOF) ca daca isi schimba suspensia stock cu una sport, desfacea suruburile de la bascule ca sa elimine tensiunea din bucsti si o strangea inapoi cand masina era pe roti, astfel elimina riscul de a rupe cauciucu din bucsi, la tine masina se ridica si se lasa cand vrei tu pe o cursa a suspensiei destul de mare, te-ai gandit sa investesti in bucsi de polipropilena? Sa elimini riscul de a forfeca cauciucul din bucsi? Sau ai alta idee?

RD-Woo 02-02-12 10:08

Omule, am citit topicul cap-coada si nu pot decat sa te FELICIT PT TOT!
Bravo man, este de adimirat toata priceperea si munca pt acest proiect!
Keep up the good work~ ;)

bogdy.ghetto 02-02-12 18:08

Quote:

Originally Posted by b08ygs (Post 4860103)
Cosmin am si eu o mica intrebare, nu stiu daca te-ai gandit la aspectul asta, stiu de la Catalin(FOF) ca daca isi schimba suspensia stock cu una sport, desfacea suruburile de la bascule ca sa elimine tensiunea din bucsti si o strangea inapoi cand masina era pe roti, astfel elimina riscul de a rupe cauciucu din bucsi, la tine masina se ridica si se lasa cand vrei tu pe o cursa a suspensiei destul de mare, te-ai gandit sa investesti in bucsi de polipropilena? Sa elimini riscul de a forfeca cauciucul din bucsi? Sau ai alta idee?

Frumos obiectat bravo! 10! putini din "cunoscatori" stiu ca forta pe bucsi este foarte accentuata cu un sistem Airride!Deocamdata nu s-a int nimic la masinile care au Airride si bucsi stock...pentru o perioada poate sa mearga fara probleme apoi putem spune ca incercam alte bucsi.

B-61-KYS 02-02-12 19:23

M-am gandit si la acest aspect si sper ca va fi si solutia castigatoare. Dupa ce ma voi obisnui cu suspensia ( in mers ma refer ) trebuie sa ma duc sa-i fac geometria. Atunci pot slabi bucsile , las masina jos de pe elevator, dau o mica tura cu ea la inaltimea ideala apoi ii strang busile inapoi. Astfel, practic bucsile, in cele mai dese randuri nu stau in presiune. Masina va avea pozitii extreme mai rar ...
nu stiu...zic si eu. Pana nu vad ce si cum nu am de unde sti cu siguranta...

alex_77_marius 02-02-12 23:48

Quote:

Originally Posted by Miria (Post 4859830)
Da vreau sa intreb si eu ceva.Din cate se pare este un Logan Preferance fara ABS,aer conditionat,computer bord ,scaun cu reglaj lombar si pe inaltime,dar ai tunning la greu pe ea,plus suspensia aceasta reglabila.La ce te ajuta daca tu vara stai si transpiri in ea?:shock::shock::shock: Nu neg ca arata bine,dar e ok daca o tii doar pentru expozitii daca e sa mergi zilnic prin Bucuresti nu se merita,dar ma rog sunt banii tai si oricum felicitari pentru idei.Chiar am citit cu placere topicul tau.!

Are pe noua Octavia mult mai multe optiuni decat ai enumerat tu.Sa-ntelegem ca daca X masina nu are cine stie ce optiuni nu are omul voie sau nu e rentabil sa o modifice?

bogdy.ghetto 03-02-12 09:24

Si "CASA" moara Miria de ciuda si-a tras evacuarea din perne in masina si cand lasa masina jos PFFFFFF un val de aer rece. =))) Ce probleme au unii!

valitataye 03-02-12 10:55

bogdy esti nebun rau de tot =)) :))

pokemonu` 03-02-12 11:57

Cosmin ai scos masina la vreo tura cu noua suspensie ? daca da se simte vreo diferenta la plecare sau la franare ?

Miria 03-02-12 18:07

Eh daca are si alta masina,atunci da se merita.Felicitari si este intr-adevar superba.Credeam ca se merge zilnic cu ea la servici:oops::oops:.

stefiPJJ 03-02-12 18:52

Daca nu avea si Skoda nu era superba :lol: Probabil ca tu esti mandru ca ai masina cu AC da` e doar o copie obosita... :lol:

Miria 03-02-12 23:00

Bai baieti eu cred ca aveti probleme cu nervii si cu neuronii rau de tot.Eu nu mor deloc de necaz pe ce masina are acest user.Va bagati in seama total aiurea.A fost o simpla neintelegere,imi place cum a iesit,mi se pare ok ce vreti mai mult?Poate voi aveti copii obosite de masini poate si eu am o masina buna dar nu ma apuc sa fac topicuri din lipsa de timp.Deci va rog sa evitati ce am spus,nu va mai bagati in seama cu mine.
Ps:Imi cer scuze initiatorului,daca am facut offtopic,inca o data felicitari pentru Logan!

B-61-KYS 04-02-12 10:41

Eu zic ca nu are rost sa mai comentam pe acest subiect. Pana la urma Miria a facut o remarca incorecta iar apoi si-a dat seama de acest lucru si a reglat-o. Pana la urma, la cate afirmatii jignitoare s-au spus despre masina mea, de cand lucrez la ea, ce a zis Miria mi se pare chiar de bun simt :)
Multumesc tuturor pentru parerile de bine, pentru cele de rau, important este ca evolutia masinii este urmarita si asta ma bucura ;)

Numai bine !

radu_cainamisir 05-02-12 00:23

Quote:

Originally Posted by B-61-KYS (Post 4863518)
Eu zic ca nu are rost sa mai comentam pe acest subiect. Pana la urma Miria a facut o remarca incorecta iar apoi si-a dat seama de acest lucru si a reglat-o. Pana la urma, la cate afirmatii jignitoare s-au spus despre masina mea, de cand lucrez la ea, ce a zis Miria mi se pare chiar de bun simt :)
Multumesc tuturor pentru parerile de bine, pentru cele de rau, important este ca evolutia masinii este urmarita si asta ma bucura ;)

Numai bine !

poate nu sunt eu la curent sau nush....dar tu parca inainte de revelion ai luat un ecran de bord cu TV, DVD, MP3 multe oricum...l-ai aratat pe o masa si de atunci nimic, pune si 2-3 poze sa vedem cum da la locul lui.Nu am vazut multe loganuri cu ecran de bord direct in bord sa zic asa:)) multe vin cu unul subtire atasat care acopera sa zic asa bodul nu fixat inauntru daca ma intelegi.

negru_iulian06 06-02-12 20:16

frate esti un nebun asa ambitie mai greu ai muncit dar ai si rezultate TE INVIDIEZ si cred ca o sa o iau pe urmele tale .. despre masina nu mai zic nimic se stie........:)

B-61-KYS 14-02-12 15:58

1 Attachment(s)
Mersi Iulian :)

Abia astept sa le montez......

Christnacht 14-02-12 16:52

Bun asa, o sa ai racoare la vara :).

MihaiLGN 19-02-12 14:18

Salut!
Tin sa te intreb de ceva vreme,nustiu daca ti s-a mai pus aceasta intrebare stiu ca a mai fost o tema dezbatuta ,dar as vrea sa te intreb daca ai omologat anvelopele si cum.Imi cer scuze daca s-a pus intrebarea si nu am cautat eu mai bn.O zi buna :D

loloatevistul 24-02-12 20:55

1 Attachment(s)
Inteleg ca-i frig afara, da' hai sa mai dezghetam umpic topicu':D

UNHleaSHD 24-02-12 21:14

Ce dracu scrie acolo?

loloatevistul 24-02-12 21:23

Joker:peace::lol:

Manson 25-02-12 17:40

clar cel mai frumos logan...singurul defect e acela ca mereu tu gasesti sa ii mai pui ceva sa iasa si mai bine :) felicitari

B-61-KYS 28-02-12 21:42

9 Attachment(s)
Salutare tuturor!!!

Astazi am apucat sa dau o fuga pe la garaj si sa incep lucrul la masina. Cu ajutorul lui matheo, am mochetat placajul din portbagaj. Sper ca maine sa termin de finalizat detaliile...
ps. Toate elementele din portbagaj sunt puse de forma..

pozne..

Devu 28-02-12 21:47

A iesit foarte bine, ca de obicei.
Keep up the good work!

mabial 28-02-12 23:14

Eleganta incinta !
Ce-mi mai place sa vad 'trantita' pe buzele jantelor :)

expres 29-02-12 00:00

masina nu este vopsita si la interior ?

cristi_timidu 29-02-12 07:20

ultimele poze interzise cardiacilor

baga mare ca acum vine vara

valy1233 29-02-12 10:52

Quote:

Originally Posted by expres (Post 4906327)
masina nu este vopsita si la interior ?

ce rost are?

BlueAngel 29-02-12 14:47

Foarte frumos HOW LOW :))))
Si o melodie pe masura :P https://www.youtube.com/watch?v=ox-lfowevqA

B-61-KYS 29-02-12 22:31

5 Attachment(s)
Astazi, am mai trecut o tura pe la garaj pentru rezolvarea unor detalii - dupa cateva ore de munca nu le-am rezolvat in totalitate.
- mochetata incinta
- mochetat interiorul ( nu profi ) ptr a evita eventualele sunete intre tabla masinii si OSB + suruburile din acesta.
- am desfacut din nou placajul ptr a face un artificiu in urma caruia capacul sa vina la nivel cu restul placajului ( era mai sus capacul din cauza randurilor de mocheta )

Pozne !

Sonny™ 29-02-12 22:36

Quote:

Originally Posted by B-61-KYS (Post 4908019)
Astazi, am mai trecut o tura pe la garaj pentru rezolvarea unor detalii - dupa cateva ore de munca nu le-am rezolvat in totalitate.
- mochetata incinta
- mochetat interiorul ( nu profi ) ptr a evita eventualele sunete intre tabla masinii si OSB + suruburile din acesta.
- am desfacut din nou placajul ptr a face un artificiu in urma caruia capacul sa vina la nivel cu restul placajului ( era mai sus capacul din cauza randurilor de mocheta )

Pozne !

se munceste intens acolo la voi, auzi ai vorbit cu mihai despre ce ti.am zis?ca atunci nu era un moment tocmai potrivit...:lol:

B-61-KYS 02-03-12 23:42

4 Attachment(s)
nenea Sonny, de ce sa te mint..nu am vb. Efectiv nu am avut timp de taclale. NU este insa timpul trecut...
Intre timp am achizitionat o baterie Rombat Premier 65 Ah, s-au finalizat suportii pentru ceasurile de la suspensie si s-au repozitionat butoanele in noua consola...

De luni incepe joaca cu suspensia pentru ultimele setari + altele...

Cristinelul 02-03-12 23:45

Pe zi ce trece vii cuu suprize suprize! Bine ca mi-am luat pastila de inima.....Foarte frumos,observ ca se lucreaza foarte intens! Felicitari tie si lu' nenea Matheo!8)

mabial 03-03-12 15:07

Foarte buna ideea cu ceasurile in gurile de aer.Nici pozitia butoanelor nu e rea deloc ! Astept sa vad cum o sa arate cu ele sus si poate pui si o filmare cu joaca la reglaje .Spor !

B-61-KYS 03-03-12 18:22

In masura in care lucrurile vor evolua, va voi tine la curent. Intre timp s-a mai finalizat un filmulet - retrospectiva a anului 2011. Sper sa va placa!!

https://www.youtube.com/watch?v=QDl-vS_p6qo

radu_cainamisir 03-03-12 18:35

Quote:

Originally Posted by B-61-KYS (Post 4912279)
In masura in care lucrurile vor evolua, va voi tine la curent. Intre timp s-a mai finalizat un filmulet - retrospectiva a anului 2011. Sper sa va placa!!

foarte tare filmul, bine realizat...in prinvinta masinii este ULTRA SUPERBA :))
daca as fi in locul tau as dormi cu ea in garaj : ) ) ai stat vreodata sa te gandesti cat ai realizat cu masinuta asta?

mabial 03-03-12 19:16

Felicitari tie, felicitari Ghetto !

miahi89 03-03-12 20:18

fuarte tare filmul:D si pe toate care le-ati facut bafta in continuare

Cristinelul 04-03-12 00:00

Quote:

Originally Posted by B-61-KYS (Post 4912279)

Nota 10+ pentru clip si nota 20++ pentru masini si proprietarii lor! Felicitari;)

B 88 URS 04-03-12 19:34

Se intampla tuning :lol: Bravo KYS-ule, ai o masina foarte frumoasa, toata stima, si multa bafta in continuare 8)

Sonny™ 05-03-12 07:35

Quote:

Originally Posted by B-61-KYS (Post 4911529)
nenea Sonny, de ce sa te mint..nu am vb. Efectiv nu am avut timp de taclale. NU este insa timpul trecut...

De luni incepe joaca cu suspensia pentru ultimele setari + altele...

nu e graba, ma anunti cand poti, sa termini mai repede cu suspensia sa o vedem cum ii sta pe strada...super filmuletul:twisted:

All times are GMT +2. The time now is 07:40.

- Copyright 2026 4Tuning