![]() |
Re: My KYS !!
Cosmin am si eu o mica intrebare, nu stiu daca te-ai gandit la aspectul asta, stiu de la Catalin(FOF) ca daca isi schimba suspensia stock cu una sport, desfacea suruburile de la bascule ca sa elimine tensiunea din bucsti si o strangea inapoi cand masina era pe roti, astfel elimina riscul de a rupe cauciucu din bucsi, la tine masina se ridica si se lasa cand vrei tu pe o cursa a suspensiei destul de mare, te-ai gandit sa investesti in bucsi de polipropilena? Sa elimini riscul de a forfeca cauciucul din bucsi? Sau ai alta idee?
|
Omule, am citit topicul cap-coada si nu pot decat sa te FELICIT PT TOT!
Bravo man, este de adimirat toata priceperea si munca pt acest proiect! Keep up the good work~ ;) |
Quote:
|
M-am gandit si la acest aspect si sper ca va fi si solutia castigatoare. Dupa ce ma voi obisnui cu suspensia ( in mers ma refer ) trebuie sa ma duc sa-i fac geometria. Atunci pot slabi bucsile , las masina jos de pe elevator, dau o mica tura cu ea la inaltimea ideala apoi ii strang busile inapoi. Astfel, practic bucsile, in cele mai dese randuri nu stau in presiune. Masina va avea pozitii extreme mai rar ...
nu stiu...zic si eu. Pana nu vad ce si cum nu am de unde sti cu siguranta... |
Quote:
|
Si "CASA" moara Miria de ciuda si-a tras evacuarea din perne in masina si cand lasa masina jos PFFFFFF un val de aer rece. =))) Ce probleme au unii!
|
bogdy esti nebun rau de tot =)) :))
|
Cosmin ai scos masina la vreo tura cu noua suspensie ? daca da se simte vreo diferenta la plecare sau la franare ?
|
Eh daca are si alta masina,atunci da se merita.Felicitari si este intr-adevar superba.Credeam ca se merge zilnic cu ea la servici:oops::oops:.
|
Daca nu avea si Skoda nu era superba :lol: Probabil ca tu esti mandru ca ai masina cu AC da` e doar o copie obosita... :lol:
|
Bai baieti eu cred ca aveti probleme cu nervii si cu neuronii rau de tot.Eu nu mor deloc de necaz pe ce masina are acest user.Va bagati in seama total aiurea.A fost o simpla neintelegere,imi place cum a iesit,mi se pare ok ce vreti mai mult?Poate voi aveti copii obosite de masini poate si eu am o masina buna dar nu ma apuc sa fac topicuri din lipsa de timp.Deci va rog sa evitati ce am spus,nu va mai bagati in seama cu mine.
Ps:Imi cer scuze initiatorului,daca am facut offtopic,inca o data felicitari pentru Logan! |
Eu zic ca nu are rost sa mai comentam pe acest subiect. Pana la urma Miria a facut o remarca incorecta iar apoi si-a dat seama de acest lucru si a reglat-o. Pana la urma, la cate afirmatii jignitoare s-au spus despre masina mea, de cand lucrez la ea, ce a zis Miria mi se pare chiar de bun simt :)
Multumesc tuturor pentru parerile de bine, pentru cele de rau, important este ca evolutia masinii este urmarita si asta ma bucura ;) Numai bine ! |
Quote:
|
frate esti un nebun asa ambitie mai greu ai muncit dar ai si rezultate TE INVIDIEZ si cred ca o sa o iau pe urmele tale .. despre masina nu mai zic nimic se stie........:)
|
1 Attachment(s)
Mersi Iulian :)
Abia astept sa le montez...... |
Bun asa, o sa ai racoare la vara :).
|
Salut!
Tin sa te intreb de ceva vreme,nustiu daca ti s-a mai pus aceasta intrebare stiu ca a mai fost o tema dezbatuta ,dar as vrea sa te intreb daca ai omologat anvelopele si cum.Imi cer scuze daca s-a pus intrebarea si nu am cautat eu mai bn.O zi buna :D |
1 Attachment(s)
Inteleg ca-i frig afara, da' hai sa mai dezghetam umpic topicu':D
|
Ce dracu scrie acolo?
|
Joker:peace::lol:
|
clar cel mai frumos logan...singurul defect e acela ca mereu tu gasesti sa ii mai pui ceva sa iasa si mai bine :) felicitari
|
9 Attachment(s)
Salutare tuturor!!!
Astazi am apucat sa dau o fuga pe la garaj si sa incep lucrul la masina. Cu ajutorul lui matheo, am mochetat placajul din portbagaj. Sper ca maine sa termin de finalizat detaliile... ps. Toate elementele din portbagaj sunt puse de forma.. pozne.. |
A iesit foarte bine, ca de obicei.
Keep up the good work! |
Eleganta incinta !
Ce-mi mai place sa vad 'trantita' pe buzele jantelor :) |
masina nu este vopsita si la interior ?
|
ultimele poze interzise cardiacilor
baga mare ca acum vine vara |
Quote:
|
Foarte frumos HOW LOW :))))
Si o melodie pe masura :P https://www.youtube.com/watch?v=ox-lfowevqA |
5 Attachment(s)
Astazi, am mai trecut o tura pe la garaj pentru rezolvarea unor detalii - dupa cateva ore de munca nu le-am rezolvat in totalitate.
- mochetata incinta - mochetat interiorul ( nu profi ) ptr a evita eventualele sunete intre tabla masinii si OSB + suruburile din acesta. - am desfacut din nou placajul ptr a face un artificiu in urma caruia capacul sa vina la nivel cu restul placajului ( era mai sus capacul din cauza randurilor de mocheta ) Pozne ! |
Quote:
|
4 Attachment(s)
nenea Sonny, de ce sa te mint..nu am vb. Efectiv nu am avut timp de taclale. NU este insa timpul trecut...
Intre timp am achizitionat o baterie Rombat Premier 65 Ah, s-au finalizat suportii pentru ceasurile de la suspensie si s-au repozitionat butoanele in noua consola... De luni incepe joaca cu suspensia pentru ultimele setari + altele... |
Pe zi ce trece vii cuu suprize suprize! Bine ca mi-am luat pastila de inima.....Foarte frumos,observ ca se lucreaza foarte intens! Felicitari tie si lu' nenea Matheo!8)
|
Foarte buna ideea cu ceasurile in gurile de aer.Nici pozitia butoanelor nu e rea deloc ! Astept sa vad cum o sa arate cu ele sus si poate pui si o filmare cu joaca la reglaje .Spor !
|
In masura in care lucrurile vor evolua, va voi tine la curent. Intre timp s-a mai finalizat un filmulet - retrospectiva a anului 2011. Sper sa va placa!!
https://www.youtube.com/watch?v=QDl-vS_p6qo |
Quote:
daca as fi in locul tau as dormi cu ea in garaj : ) ) ai stat vreodata sa te gandesti cat ai realizat cu masinuta asta? |
Felicitari tie, felicitari Ghetto !
|
fuarte tare filmul:D si pe toate care le-ati facut bafta in continuare
|
Quote:
|
Se intampla tuning :lol: Bravo KYS-ule, ai o masina foarte frumoasa, toata stima, si multa bafta in continuare 8)
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:40. |
- Copyright 2026 4Tuning