![]() |
Re: Discutii despre orice!
Ar fi potriviti pentru numarul de acrobatii cu animalele,din cadrul circului. Ma ofer eu sa ii dresez :)
|
Quote:
Quote:
Acuma pe bune...sa nu cumva sa ii chemati...ca poate se aduna toti in jurul lor si noi ramanem fara spectatori...:rolleyes2:paper: |
Tu no sa ramai fara spectatori mai ales daca le povestim la oameni cum ai plans in fata la eminescu :">
Nu te uit ungure :P |
Quote:
Altceva nu sti sa zici...de parca ai fi un cd player pus pe repeat. A trecut mai bine de un an de la faza aia...si vezi ca deja incepi sa ma superi.... Glumim,glumim...... |
Norbertinio,chiar ai plans in fata la Eminescu? :|
|
Quote:
|
e amenintare norbetinhio cu H dar nustiu unde sa il pun :( ?
Pai cum sa plangi pt o fata ?:)) =)) si sa te dai cu capu de volan si sa claxonezi in timp ce dai cu capu de volan AHHAAH ?:)) =)) " Nu ma lasa iubi ca mor fara tine " HAHAH AHHAHA AHAHA asta e b0ss si nu ma ameninta ca vorbim altfel atunci ok ? ungur bulan.cius |
Quote:
|
Quote:
|
dute amu copil exotic ce esti :))
te-ai vazut mire si tio dat viteza la altar AHAHHA =)) imi place despre tine, vreau mai multe detalii :)) =)) |
hai ma lasati cearta si prostile :anger:
|
Quote:
|
bula stai relaxat :> nu te incorda !
|
Ma faceti liniste aman2,ca va certati fix degeaba. Chiar vi se pare normal sa va certati pt porcarii???
|
paco, gluma'i gluma dar deja exagerezi ...
|
stie cineva unde se cromeaza piese in baia mare?
|
Quote:
Hai sa il lasam in plata domnului ca e si pentru el craciun creca =)) |
normal ca isi pierde cumpatul ... de fiecare data cand sunteti amandoi undeva tu acelasi lucru ii spui.
|
razvan..te sun maine sau luni. sa ai telu pe langa tine.
|
ok bro'
|
Quote:
Quote:
Quote:
|
Quote:
https://www.youtube.com/user/mirceare.../3/t7w8C7LTNBU si altele tot de ale lui: https://www.youtube.com/user/mirceare.../0/LcQi3GudouQ https://www.youtube.com/user/mirceare.../2/MqsiOpA3T6w |
Sa ne traiesti Dorele.. :lol::lol:
|
e 2 virgula 5 motoru :))
|
baietzi cred ca ar trebui sa terminati afirmatiile despre $ racers... si-a facut si el visu sa aiba un club is asa cum is...nu avetzi ce sa le facetzi... apropo is in red line sa nu ma luati si pe mine la 11 m :))
|
Quote:
IndyGG - ai dreptate. Nu merita sa tot vorbim de el. Sunt subiecte mult mai interesante ... |
mai bine vorbim despre drumuriile din baia mare care is bune acuma dupa ce a plouat si a iesit soarele cam 2 zile ... decat de ei...
|
sau mai bine sa vorbim despre cum facem ierarhizarea reisarilor in oras pe cartiere... ce suma sa dam spaga la politie ca sa ne putem da... si mai ales cand sa mergem pe canion sa ne dam pe pinkuri
|
:))=))=))=)) tare asta West side si East side
|
dobro_c...no offense man,tu ai o problema cu datul pe canion pe pink-uri :|
|
Quote:
Doi la mana abia trece saracu de 180 gafaind si zice ca are cati cai? Nu ca masinile noastre ar fi mai breze dar macar nu ne laudam daca stim ca nu sunt capabile de drag / drift racing. In fine, probabilc a nici nu avea rost sa postez ca incepea sa se inabuseasc aposturile espre subiect dar nah. Am ramas uimit de ce am vazut... Ce va adus moshu ma? |
sincer eu la golfu meu am 227 trage ff bine...ca si la 164 cand lam luat:-D...azi mio dat coment pe hi5 dolar reisarz...face ca..." ii zici la ma...ta ca ii cocalar si am io acuma nu pot sa vb pe 4 tuning dar am eu oamenii mei pe acolo":lol::lol::lol::lol::lol:
|
Are spioni...e dur omul :|
|
Quote:
eMH tu esti primul. maine la ora 22:00 jos la bifurcatia cu mogosa... te voi astepta chiar eu personal sa ne cunoastem in sfarsit si acolo se va face diferenta intre baieti si barbati... chiar acuma mi-am instalat NFS Shift (care inca nu-mi merge), dar ma voi antrena toata noaptea pt ziua de maine... |
Nu am "ride" de dat pe canion. Dar am una care stie sa mearga pe camp,daca vrei facem off-road party :)
Cu $ Reicer ar trebui sa faceti nu pe pink slip,ca ala se rezolva repede. Mai bine faceti pe permis,ca sa fiti siguri ca ala care pierde nu mai conduce o vreme :) |
Quote:
|
Quote:
Soche iti spun eu sigur ca golf-urile 4 1.9 TDI sunt foarte ok si cunosc care au peste 300 de mi km si merg perfect daca sunt intretinute cum trebuie ( ma refer la partea tehnica ) esteticul nush ce sa zic. Nu zic chestia asta pt ca am eu golf 4 pentru ca benzinarul este mai de scurta durata ca TDI-ul dar cunosc oameni care fac ff multi km cu TDI chiar si SDI si sunt foarte multumiti. |
ballack dai pace la dolari...nu cred ca isi are rostu ...mai bine uitate pe geam si vezi ca iara ninge si drumuriile is ca ceapa ca deobicei
|
mai nasol la drumuri e ca ies afara peticele si raman gropi ... ca nu le curata drumarii, asta nu-i noutate ....
|
Nu e vorba de asta, e vorba ca la 200 mii + cam rar gasesti masini apte fizic. Numa daca chiar a fost proprietarul om cu mintea la cap. Dar nah, sa zicem ca a avut noroc omu cand a cumparat-o.
Dar tot raman la afirmatia ca gafaia rau la 160-162 :lol: @ballak. Ce stikere bre? Am eu mai elegant :) Bai independentei de la aral pana dupa metro e in ultimu hal. Si apoi sa-mi mai cumpar rovigneta. Tu-le capu ala de politicieni borati. Apropo, feriti-va de numerele straine si taximetristi in perioada asta. Azi 2 erau sa se urce pe mine in oras si cand si-au dat seama scuze scuze. |
| All times are GMT +2. The time now is 16:13. |
- Copyright 2026 4Tuning