![]() |
Re: Masinile VOASTRE preparate de noi
Quote:
|
1 Attachment(s)
in caz k ati uitat....
PACHET M Capota... plafon negru folie pleoape jante M 17-18 o evacuare dragutza finutza plus nr: |
Quote:
m-am uitat d 3 ori....a dat acum EDIT si le-a atasat.... Last edited by CT-87-ADY : 29-01-07 at 11:21. |
1 Attachment(s)
uite cocot dacia ta in stil gordini ...cam asa ar arata
|
de fabiutza mea nu se mai ocupa nimeni ? :( va rog mult
|
astept NERABDATOR BMW`ul :P
pozele pe pagina anterioara... merci si spor la treaba :P |
Quote:
|
1 Attachment(s)
nu mam uitat la cerinte pt ca nu am vrut sa stau sa ma chinui pe o asemenea calitate a pozei:rolleyes2....am facut shi eu ce am putut.. doar ca idee
|
2 Attachment(s)
stiu ca ai vrut un pachet m.spoilerele sunt de pe un m5.altul sincer n-am gasit.
|
ms mult catalin...
barum...te bagi? :D |
pls nu se mai baga nimeni sa-mi tuneze masina :sad: am zis ca raman dator....
bag un desen in creion pt cine imi tuneaza si mie masina |
ct-87-ady, calin ma cheama!:D
|
ma gasiti la pag 172.....thank's
|
Quote:
|
Barum ma ajuti si pe mine cu un VT pt masina mea? PLS....
|
poate sa ma ajute si pe mine cineva? am postat la pagina 175...dar pana acum nu s-a aratat nimeni interesat
|
dak erai mai atent vedeai k ti-am facut-o eu si am postat-o p topic-ul "masinile voastre desenate de noi" https://forum.4tuning.ro/163-freehand-desene-mana/14445-masinile-voastre-desenate.html
|
mersi axel am vazut ca ai facut schita...imi place ...pe bune....
dar vroiam sa vad daca se poate face ceva si in paintshop.... mersi axel |
se poate face... dar cred k numai cu brush ..si nu cred k o sa se incumete cineva... bafta ;)
|
ok
am inteles mersi pt desen ace axel...poate mai poti sa faci vre-una asa cand ai timp... pana la primavara astept propuneri... |
:( astept nerabdator la un VT la fabiutza mea....astept degeaba sau mai am de asteptat? ms mult anticipat
|
3 Attachment(s)
as avea nevoie de un virtual tuning pt nova ma poate ajuta cineva sau sa imi dea niste ideei ? sau sa imi recomande ce sa pun pe ea ca si eu am photoshopu da nush ce sa ii fac si nici nu am de unde sa iam niste monstre care are sa imi da sau sa ma ajute cu un tuning .ms ;)
|
2 Attachment(s)
eu am facut asta .... da vreau sa fad si alte pareri si alte variante .... ms tutulor care vor sa ma ajute sau incearca macar .
|
2 Attachment(s)
Ce facelift ati putea face la o astfel de masina din pacat nu am poze si cu profilul dar o sa fac si o sa pun caci ma interseaza o parere...Multumesc anticipat.:)
|
Se mai ocupa cineva de ceea ce am cerut si eu? Sper sa nu fie prea greu....daca nu aveti timp macar spuneti-mi ca sa nu stau asa in asteptare degeaba....mersi frumos....am postat la 175
|
2 Attachment(s)
mercurry70 - am facut eu Citroenul... :rolleyes2
Modificari: -prelungire capota peste faruri -vopsita portocaliu -modificat bara fata -semnalizatoare albe -vinil cromat P.S. Ti'am facut si o semnatura cu Citroenul... ;) |
3 Attachment(s)
salut,as vrea si eu in curand sa ma apuc sa fac una alta la masina,asadar daca ma ajuta si pe mine cineva sa imi schimbe spoilerele ,jentile si culoarea.
1.Culoarea -Alb Mtech 2 sau Alb matase(ptr.cine stie cum arata fosta pisika a lui NIZ) 2.Spoiler fata Seidl si spate Rieger GTS (pragurile doresc sa ramana la fel) 3.Jenti Borbet BS. mersi |
Ma poate ajuta si pe mine cineva in postul asta (nu am mai postat iar ca sa nu umplu serverul degeaba, dar daca trebuie o fac)
https://forum.4tuning.ro/showthread.p...853#post729853 |
Mersi fain pentru Citroenul BX... Unde as putea oare chiar sa pun in aplicare ceea ce ai desenat tu caci este de bun gust si imi place cum a esit ....Mersi si cred ca o sa te mai deranjez cu un profil sau un spate sa vedem ce merge... Esti de viitor...RANDREY.
|
5 Attachment(s)
Am pus poze si din alte unghiuri...stiu ca e grele cu timpul si cu viata dar poate isi mai face cineva timp sa mai dea cate o idee...Din nou Multumesc anticipat...Tre sa facems i un bar virtual ca sa dam beri la baetii ce muncesc:D
.Ps scuzati ca nu e spalata... |
1 Attachment(s)
Citroen BX 17RD
>>crystal red rear lights >>shaved wiper >>new exhaust >>shaved logo >>without chrome rear bumper :twisted: |
2 Attachment(s)
Quote:
n-am gasit spoilere si nici macar albul matase, dar le mai caut... [plictiseala mare in pauza de masa...] |
2 Attachment(s)
Quote:
[aceeasi plictiseala crunta din pauza...] |
topart esti criminal :lol:
|
3 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
Quote:
street glow nu prea mi-a iesit, ca nu era street, era mai mult griblura. numele dnm e la loc de cinste. in schimb ma oftic rau ca nu am reusit sa fac ...chestii... cum le vroiai tu. PS: ma oameni buni: daca tot vreti sa va lucreze copiii astia ceva, spuneti ma ca vreti aia, ca vreti ailalta. da nu cum spuneti voi, total analfabet: vreau masina umflata, mai sus scria unu ca vrea monstre de tuning, altu scria ca vrea jenti. scrieti ma oameni buni: uite, vreau si eu sa stiu cum ii sta masinii mele cu jante mai mari, ale mele-s pe 11', ma gandeam la un 20'. sau spuneti ca ati vrea o masina cu un kit widebody. sau incercati sa dati de inteles cam ce ati vrea. nu mai spuneti ca vreti un tuning. ca e hilar. si total analfabet. plus ca janta are pluralul jante, nu jenti si nici macar genti. si mai lasati bre atata glow, ca vi se urca la cap ;) |
asta e de-a dreptul mortala :lol: :lol: ... trebuia sa ii atasezi si o sfoara sa poti sa o tii, sa nu zboare acu k e umflata :lol: :lol: :lol:
|
i-mi face-ti si mie o semnatura cu loganul asta albastru de aici https://forum.4tuning.ro/697-arhiva/5499-masinile-voastre-preparate/page-172.html sa fie ca aia cu citroenul BX va rog frumos
ps:multumesc "sandrin" pt jante |
2 Attachment(s)
ti-am facut yo ceva la ea...nu e cine stie ce dar.....:arrow:
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:23. |
- Copyright 2026 4Tuning