![]() |
Re: Masinile VOASTRE preparate de noi !
salut baieti..am si eu o rugaminte la voi ..cu ce program modificati masinile asa..daca ma puteti ajuta va rog sa intrati pe pain_kings..salutare
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
Rares..te rog frumos ..modifica`mi tu ursu...daca ai putea dai 2 dungi pe ea..si punei jante ..fal cum stii tu mai bine.....intra pe messenger daca vrei..uite id`ul meu pain_kings
|
golf 4
5 Attachment(s)
Am nevoie de ajutorul vostru, daca puteti sa i-mi faceti un v.t. la masina:as dori un clean look,bad boy,culoarea sa ramana aceeasi,geamuri fumurii,ce jante vreti voi (ceva cu buza)si un eleron mic gen r32.
mersi. sper sa va ajute pozele |
1 Attachment(s)
ti-am facut bad boy look-ul.
|
Multumesc.
|
mersi frumos Rares.
|
1 Attachment(s)
BmW E30
|
ms mult adi ..no comment..daca ai putea sa intri pe mess..ar fi si mai bine ..uite id`ul meu pain_kings ..
|
se mai baga cineva la o modificare din spatele masinii mele .in viitor am de gand sa-mi iau bara spate r32 eleron r32,si tobe gen r32,si sa scot maneru si emblema de pe spate.
vreau sa-mi fac o idee cum ar arata. |
3 Attachment(s)
In urma "tuning"-ului prestat de voi pe pagina anterioara am decis sa scot din calcule jantele Mam Nuvo. Au ramas in cursa cele de RS 4 (au iesit 4 frumos), si inca doua modele, de A5 si de S3. Ma poate ajuta cineva sa vad cum i-ar sta masinii mele si cu aceste jante? As vrea sa facem modificare pe aceiasi poza ca si pe pagina trecut pentru a vedea exact diferentele ... Daca are vreo importanta... in poza jantele de pe masina mea sunt pe 17" iar eu as vrea sa imi cumpar pe 18".
Multumesc |
3 Attachment(s)
pt tipul cu opelul cox ,enjy
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
puteti sa imi faceti si mie ceva la aceste 2 poze va rog frumos
|
3 Attachment(s)
Si mie daca poate sa-mi faca cineva vreo ceva la masina. Multumesc !
|
la idei pt interior se baga cineva ?
|
2 Attachment(s)
Bmw_E30dak
|
Quote:
mersi mult...chiar frumos si finut |
2 Attachment(s)
Quote:
|
salutare!
vreau modificari pt un astra f in 4 usi in felul urmator: bara fata sa fie cea de golf 5 normal decupata de la bandouri in jos (nu gti) sub bara prelungirea de edition 30 a golfului 5 bara spate adaugata cea de golf 5 edition 30 praguri rieger cele ca la bmw e 36 vopsea albastru cu 2 dungi albe late de la coltul farului pana la jumatatea capotei,dungile vor fi perlate ca si masina. poze gasiti aici: https://forum.4tuning.ro/116-masina-mea-opel/108317-masina-mea-astra-ph-24-fla.html astept ideile voastre |
4 Attachment(s)
mai am inca o rugaminte!!! vreau ca jantele astea sa fie puse pe masina, insa nu stiu cum vor arata!!! vreau masina putin coborata , capota neagra (bad boy loock) !!! multumesc...!
|
as vrea si eu sa vad cum arata cu jantele negre daca se poate....:-)http://www.99poze.ro/golf_29889759/ pozele cu masina!
|
1 Attachment(s)
GOLF mk4
|
Ce`mi place badboy lookul asta... Simplu si de efect! ;)
|
1 Attachment(s)
Quote:
imi cer scuze pentru executia lucrarii , dar iar nu imi merge mouse-ul de la laptop , asa ca a trebut sa fac din touchpad selectiile . iar bad-boy-ul nu mi-a iesit de nici o culoare ... sper sa iti placa macar putin , si sa iti faci o idee |
daca vedeti ca nu iasa calumea de ce va mai obositi ........ :rolleyes2
|
Scuze pt offtopic :
Georgian_bz, ai lucrat EXCEPTIONAL la acel CIELO ! Imi place mult calitatea lucrarii, felicitarile mele ;) |
Quote:
si mie imi place cum a iesit.....e cu totul deosebita si o face mult mai agresiva.....mersi mult....10x again... |
3 Attachment(s)
stiu ca nu respect una din reguli (rezolutia) dar poate totusi puteti sa faceti ceva frumos...daca nu, treceti peste...as vrea capota si plafonu negru..proiectoarele negre..si o buza neagra la spoilar.
|
1 Attachment(s)
N-am lucrat niciodata pe o poza asa slaba ca asta :lol: Dar am zis sa ti-o fac, ca altfel nu am cu ce sa argumentez ce vreau sa zic mai jos. :lol:
Eu iti zic sa nu-ti faci capota neagra, iese bad boylook-ul in evidenta mai bine asa cum e acum. Plafonu daca chiar vrei, poti sa ti-l faci, ar da bine, dar capota, nu! :) |
mc frumos.
|
imi puteti pune si mie un eleron k idee pe masina mea..ca vreau sa pun unul si nu stiu cum ar da mai bine ..ceva mai butucanos sau ceva mai micut
https://img339.imageshack.us/img339/6...06ajvj1.th.jpg https://img383.imageshack.us/img383/9...05dmno2.th.jpg |
4 Attachment(s)
Un VT si la olcit ? Tot ce se poate face...Multumesc!
|
5 Attachment(s)
salutare....vrea cineva sa imi faca si mie un bad-boy look,capota negru mat,jante negre cu margine argintie,si spoilere.
Multumesc. |
1 Attachment(s)
Quote:
ceva scurt . revin mai pe seara cu alte idei si pentru restul pozelor , dar acum trebuie sa plec la servici |
Quote:
|
1 Attachment(s)
Quote:
inca ceva scurt ... din fata nu am avut ce sa ii fac , pentur ca e prea ciudata lumina in poza aia |
2 Attachment(s)
Quote:
uite aici ... cu toate ca masina ta a mai fost lurata de muuuuuullllteeee ori |
Quote:
|
2 Attachment(s)
salut baieti. as vrea si eu sa ma ajutati: doar sigla as vrea sa fie un negru lucios . multumesc
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:55. |
- Copyright 2026 4Tuning