![]() |
Re: E30 - B 65 LAF (rosu)
Quote:
|
Quote:
zici LAFU si stie lumea ca urmeaza caterinca......... |
vind chit supercharged cu tot ce trb de a fi montat pe v8,soft tubulatura etc etc;)
|
Quote:
|
Quote:
|
caroseria ramane acelasi urs.......ex HAI?
|
Quote:
|
sef ce motor i punetii ?!! bafta cu proiectu /
|
w17 tri-turbo sa incerci....e ceva nou...ti-a ramas mic V8 4l kompresor? :))))))))
|
w16 quad turbo dp veyron :D
|
1.6 ce-are ? nu invarte rotile ?
|
ar fi culmea culmilor daca s-ar putea face asa ceva....w16 de pe veyron pe ursul LAF...dar iti dai seama care ar fi costurile motorului si a modificarilor necesare pentru a-l urca pe masina....suma ar fi exagerat de mare...si se poate ajunge la puterea aia si altfel..muuult mai ieftin...
|
am avzut pe youtube un filmulet despre cum se construieste veyron...si motorul cu toate anexele cred ca e cat un urs cu totu
|
sa stii ca nu sunt exagerat de mari...Veyron nu este o masina foarte mare...si meu cred ca ar fi un fel de posiblitate de a-l urca pe urs....numai ca exagerat de costisitoare.....nu ar merita deloc...
Dar totusi...cum suna "LAF w16 1001 cp" ? |
:))))) ma abtin
|
V ati uitat prea mult la desene animate...
|
exagerat cu w16:lol:de pistoane multe nu ma las;)supercharged mam lasat ,turbo nam avut si dasta vreau so incep cu twin T ca sa se asorteze cu pistoane multe si cu o cutie cu 6trepte sa o pot tine si ca masina de fam ptr consum bun la un drum mai lung:twisted:))))))eu am promis ca aici la mine nici odata nu o sa va plictisiti sa urmariti proiectele LAF .in fortzaaa:lol:)))
|
poi....daca se lasa cu pistoane multe si cu turbo...cum va avea acea masina consum bun?:)) ai facut vreodata consumul LAF-ului cand avea V8 Kompresor?
|
Quote:
|
este si normal ca atunci cand vei maximum performanta sa nu te intereseze consum...eram doar curios ca te-am auzit de consum:)
|
2 Attachment(s)
Quote:
|
imi place sistemu asta
tu rogi pe altii sa-ti faca poze la masina cu ce se face eu te rog pe tine sa-mi faci poze la masina sa vad ce se face :lol: caterinca o sa fie fortza lafu nou :D |
am vazut si motoare mai mici producand putere multa..
e un film pe youtube cu niste baieti cu un motor de 4 cilindri linie 2l mitzubishi kre scoate 1014 cai putere.. trebuie specificat ca avea boost de 3.8 bari, gheata pe admisie.. oricum pentru ceva timp motoru a scos puterea aia. https://www.youtube.com/watch?v=ESluR...eature=related |
noyz... inafara de faptu ca la clipu ala pe youtube scrie in dreapta "NEW WORLD RECORD" deci NEW WORLD RECORD inseamna si foarte multi bani.. si faza cu gheata pe admisie... cat de practica crezi ca este solutia ? probabil iti dai seama ca dupa acest test masina nu a mai mers niciodata cu 3.8 bari. Ce face LAF aici este ceva functional mult mai mult decat cateva minute. Nu stiu daca ai vazut sau nu LAF rosu pe viu cand era cu kompressor. Asa ca atunci cand vii aici pe un forum unde exista o poveste de 180 de pagini... fii si tu mai atent.
|
Quote:
|
dk nu postez pe fiecare pagina inseamna k nu am citit ce sa vorbit pana acum sau dc e apropoul asta cu dupa 180 pagini?
era doar un mare mic exemplu, ideea e k nu itzi trebuie neaparat motor foarte mare.. k sa ai si putere, numai k iti trebuie racire buna, motoru resp de pe youtube nu cred k merge dupa cum ai zis si tu cu gheatza, au pus gheatza sa scada temperatura admisiei sa castige cativa calutzi, si daca ai lua masina sa te plimbi cu ea in 10 minute fierbe.. baietzii au vrut doar sa bata recordul.. sa mai dau un exemplu ? https://www.youtube.com/watch?v=bw8WvBKAVKM https://www.youtube.com/watch?v=W7rjFHJzck0&NR=1 1750 cc si 500 cai, 1.3 bari boost. |
tu te certi singur?
|
frate fiecare om are nebunia lui .....LAFU e ''nebun'' :))
|
Gata frate akm stiu de unde are asta idei dastea obraznice cu V8-uri cu turbine si compresoare...deci fiti atenti...la garaj, are o capoata de e36 si cand e el asa in impas si n-are inspiratie zbang mai fute cat o capatzana in ea....hap i-a venit ideea...cu cat da mai tare cu atat e mai obrazinca idea....FORTZAAAAAA LAF....
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
:lol:
Quote:
|
LAFULEEE ce faci maaa...mergeeee treabaaaa maaaa????
-nimeni nu ma mai intrece -ca mi-am pus motor "V doishpe" -sa te fac si de rusine -imi pun si doua turbine -ii dau din a 5-a a-4-a -sa vezi cum se invarte roata -cerculetze drifturi fine -o sa auzi sigur de mine -n-o fac ca-n 2008 -mi-o vopseste unu TZOP -s-a terminat smekeria -reconditionez caroseria -o fac direct de concurs -WINNER RED LAF URS !!!!!!!!! |
Quote:
|
Frate tu chiar ai de gand sa pui v12 biturbo?? super tare frate...la cat o sa decoleze ca vin si eu....:))
|
gigcutzu: lafu cand spune ceva nu glumeste ;) maine daca spune ca pune motor de elicpoter pe urs :)) il pune nu e problema
|
Quote:
|
Sa ti faci alt id acum... lafv12fortza :lol: sau lafv12bi
|
nu e bine cu bi la sfarsit ca lumea care nu stie intelege altceva :))
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:47. |
- Copyright 2026 4Tuning